Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 23, 20:38)
Taip, taip ryt spektaklis pasaka "Pelenes istorija" vaidins ir mano vaikai  smile.gif  tik gaila, kad nesu Palangoje nematysiu g.gif  Gi repetuojasi jie kas vakara, siaubingai noreciau pamatyti, tikrai mamytes nueikite manau pasikrausite vitamino c nuo juoko, nes kiek pasakojo tai jumoro netruks  biggrin.gif  Vakar po darbo buvau atvaziavusi aplankyti savo panelyciu, tai taip norejau nueiti kartu i valgykla, paziureti ka vakarienes pasiulys kai mama salia...bet deje nesivede manes sako: mama, tu ka, ten vietos nebus tau prisest negi stovesi (na galvoju tiek to, gi vaikinukai prie to pacio stalelio sedi, pasijaus nepatogiai..., beto  savaite joms beliko).
to guziukas
sakot jusu sunui patinka vyresnes.. na mano panelyte 11 m. gal ja kybino, reiks paklaust  biggrin.gif
pavydziu jums baltai mamytes kurios esate kartu su vaikuciais, noriu ir as  ax.gif  nieko savaitgali atvaziuosiu, atvesiu zadamus siltus orus  thumbup.gif , tik reikia susirasti kur kambariuka netoli sanatorijos issinuomoti, gal zinot kuri nors  tel. nr. kas nuomoja?

biggrin.gif gal ir kibino lotuliukas.gif megejas tai daryt doh.gif
Vakar vakarienei buvo balandeliai,maniskis nuejo paziurejo ir parejo,mociutei sako eik tu doh.gif nu buciau vietoj buciau jam parodzius,nes balandelius megsta jis,cia jaumatyt jaunimo prisiziurejes doh.gif Aisku kalbejom apie tai rolleyes.gif tai siandien vakarienei pasieme plokstaini bulviu,sake labai skanu buvo lotuliukas.gif puse suvalge,puse mociutei paliko thumbup.gif
Naktipieciams silkes nusipirko sake bigsmile.gif

as tai emigruoju vos ne kasdien Palanga-Klaipeda,man kitaip neiseina doh.gif
Atsakyti
bendravimui tema skirta cia. Si tema skirt informacijai apie sanatorija. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 07 23, 21:36)
bendravimui tema skirta cia. Si tema skirt informacijai apie sanatorija.  4u.gif  mirksiukas.gif

TEN RAMUMA TOJ TEMOJ biggrin.gif
Atsakyti
Atgaivinkite mirksiukas.gif .
Atsakyti
upss... g.gif bet mes kaip ir dalinames informacija apie tai kas yra, kas vyksta palangos gintare... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 23, 23:15)
upss...  g.gif  bet mes kaip ir dalinames informacija apie tai kas yra, kas vyksta palangos gintare...  smile.gif

paskutinem zinutem jau nevisai lotuliukas.gif

Paskyre mums masaza nuo 8,50 doh.gif mano vaikui ziauriai per anksti lotuliukas.gif visas uztines ir piktas,nevalges ejo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o savaitgaliais vyksta kokios procedūros?
o už antrą vaiką reik iš kart susimokėt už visas dienas?Nes jei mano dukra nebus viso laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 07 24, 10:03)
sveikos  4u.gif

o už antrą vaiką reik iš kart susimokėt už visas dienas?Nes jei mano dukra nebus viso laiko?  g.gif

pernai as mokejau iskart uz viska paskaiciavo.
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 07 24, 11:03)
sveikos  4u.gif

o už antrą vaiką reik iš kart susimokėt už visas dienas?Nes jei mano dukra nebus viso laiko?  g.gif

mes sestadieniais turim proceduras,bet atlieka anksciau nei parasyta thumbup.gif
Atsakyti
sakykit mamytes o jusu vaikai valge siandien kiausini ir manu kose pusryciams?
Nes mano paneles valge abi, tai dabar skambino pilvukai skauda viduriuoja verysad.gif siaubas man kazkoks, kad nebutu koks salmoneliozes uzkratas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 24, 12:31)
sakykit mamytes o jusu vaikai valge siandien kiausini ir manu kose pusryciams?
Nes mano paneles valge abi, tai dabar skambino pilvukai skauda viduriuoja  verysad.gif siaubas man kazkoks, kad nebutu koks salmoneliozes uzkratas  unsure.gif

mociute musu valge,sunus miegojo,bet mociutei nieko,o tu pasakyk kad jos cocacolos kur nusipirktu ir isgertu abi maza buteliuka,jei koks brudas ir apsigyveno pilvuke,sunaikins mirksiukas.gif as taip dariau,kai man po pietu buvo labai bloga thumbup.gif
Atsakyti
Niu jooo... neperku niekada colos nei cipsu, tai kai pasiulysiu savo panelytems tai joms sokas bus biggrin.gif sakys ka sakei, ka nusipirkti, ar tikrai, ne tu juokauji mama... smile.gif
Nors manau jus teisi reikia pasiulyti, pirmadieni su seimyna Palangoje valgeme kaip ir cepelinus, bet jie kaip guminiai buvo tai skrandis man paciai skaudejo, bet labai valgyt norejau tai ir suvalgiau, o paskui vaziuojant namo jau vyras pirko buten colos smile.gif
Atsakyti