QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 23, 20:38)
Taip, taip ryt spektaklis pasaka "Pelenes istorija" vaidins ir mano vaikai tik gaila, kad nesu Palangoje nematysiu Gi repetuojasi jie kas vakara, siaubingai noreciau pamatyti, tikrai mamytes nueikite manau pasikrausite vitamino c nuo juoko, nes kiek pasakojo tai jumoro netruks Vakar po darbo buvau atvaziavusi aplankyti savo panelyciu, tai taip norejau nueiti kartu i valgykla, paziureti ka vakarienes pasiulys kai mama salia...bet deje nesivede manes sako: mama, tu ka, ten vietos nebus tau prisest negi stovesi (na galvoju tiek to, gi vaikinukai prie to pacio stalelio sedi, pasijaus nepatogiai..., beto savaite joms beliko).
to guziukas
sakot jusu sunui patinka vyresnes.. na mano panelyte 11 m. gal ja kybino, reiks paklaust
pavydziu jums baltai mamytes kurios esate kartu su vaikuciais, noriu ir as nieko savaitgali atvaziuosiu, atvesiu zadamus siltus orus , tik reikia susirasti kur kambariuka netoli sanatorijos issinuomoti, gal zinot kuri nors tel. nr. kas nuomoja?
to guziukas
sakot jusu sunui patinka vyresnes.. na mano panelyte 11 m. gal ja kybino, reiks paklaust
pavydziu jums baltai mamytes kurios esate kartu su vaikuciais, noriu ir as nieko savaitgali atvaziuosiu, atvesiu zadamus siltus orus , tik reikia susirasti kur kambariuka netoli sanatorijos issinuomoti, gal zinot kuri nors tel. nr. kas nuomoja?
gal ir kibino megejas tai daryt
Vakar vakarienei buvo balandeliai,maniskis nuejo paziurejo ir parejo,mociutei sako eik tu nu buciau vietoj buciau jam parodzius,nes balandelius megsta jis,cia jaumatyt jaunimo prisiziurejes Aisku kalbejom apie tai tai siandien vakarienei pasieme plokstaini bulviu,sake labai skanu buvo puse suvalge,puse mociutei paliko
Naktipieciams silkes nusipirko sake
as tai emigruoju vos ne kasdien Palanga-Klaipeda,man kitaip neiseina