Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

Tai wat butent neturi drasos, ypac mazesni. Vakar vakarienei buvo koldunu, aisku maziesiem, kai mano panelyte paprase koldunu o jai 11 metuku, tai padaveja sako koldunai tai maziesiems, o prie to pacio staliuko sedi 15 metu jis naglai drasiai praso nors ir sako ne, bet vistiek gauna....
Tiesa mano vaikai nera nevalgus ar islepe, mes cia nepirmi metai vaziuojam, bet kai mamos salia sedi savo vaiku ir padavejos kitaip elgiasi, bet kai vaikai vieni tai ir kencia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalyziuke: 22 liepos 2013 - 13:14
QUOTE(guziukas @ 2013 07 22, 10:49)
tas tai taip drinks_cheers.gif bet jei tas sausianis liktu tam vaikui tai gerai,bet kai jis krenta darbuotojui i tase,tai gaila,geriau jau as paimsiu biggrin.gif bet as tik viena sausaini emiau ir tai,kuris priklause mano vaikui,tik jo neliko ant stalo lotuliukas.gif daugiau man nereikia ju,nes tikrai nuejom i maxima ir nusipirkom ko reik thumbup.gif cia daugiau vaiko noras buvo,kurio jis ir taip nesuvalge lotuliukas.gif
o vieni vaikai,daugiausiai neturi drasos prieit ir pasimt,o galetu tikrai  ax.gif

na as ne jus turejau omeni--tikrai mirksiukas.gif bet maciau tikrai ne syki,jog tiesiog sluoja nuo stalu.
Papildyta:
QUOTE(erikuza @ 2013 07 22, 13:18)
na as ne jus turejau omeni--tikrai mirksiukas.gif  bet maciau tikrai ne syki,jog tiesiog sluoja nuo stalu.

tas irgi tiesa ,vieniem jaucia kazkokia simpatija,duoda rinktis o kitiem,deja nepriklauso.tiesa siandien pietus parsinesiau tiesiog verdancius.oi senai tokio karstumo valgem thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
g.gif visgi kaip ten su inernetu, kokiu naudojates sekmingai? g.gif
o gal atvaziavus galima i koki salona numaut ir skubiai uzsisakyt
ax.gif beda ta , kad as jokio modemo neturiu, nes naudojuosi namie teo ir pernai buvau atsivezus ir koridoriuj ta pati zebra gaudem, bet nervina sedet koridoriuj, juo labiau, kad neaisku kur gyvensim, kokiam korpuse doh.gif
drinks_cheers.gif prasau, mirksiukas.gif pasidalinkit patirtim
Atsakyti
nu kadangi as konfliktine asmenybe,tai jauciu ,kad sanatorijoje man bus daug progu ten pasireiksti,o taip norejau ramiai pailseti.
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2013 07 22, 19:59)
nu kadangi as konfliktine asmenybe,tai jauciu ,kad sanatorijoje man bus daug  progu ten pasireiksti,o taip norejau ramiai pailseti.

viskas bus gerai. thumbup.gif svarbu nusiteikt gerai,gaut vaikam proceduru o visa kita dzin.
na as begau i bite 59lt menesiuj ir tas modemas ar kaip jis 119lt ne maza suma gaunas,bet veikia be problemu.
Atsakyti
ko tai tylu cia... turbut tikrai skaito gintaro darbuotojai ,nes siandiena sviestuka,bent jau viena dejo su pirstinaitem.nu grazu ir miela.orai sugedo,kur mamytes vaikstot u savo maziukais
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2013 07 23, 18:03)
siandiena sviestuka,bent jau viena dejo su pirstinaitem.nu grazu ir miela

lotuliukas.gif thumbup.gif maniskis su draugais isruko kazkur,sake 24 val gys blink.gif lotuliukas.gif
ryt spektaklis kazkoks,zinot? ax.gif
Atsakyti
[quote=guziukas,2013 07 23, 18:21]
lotuliukas.gif thumbup.gif maniskis su draugais isruko kazkur,sake 24 val gys blink.gif lotuliukas.gif
taip skaiciau,kad vyks kazkas...
gal kartu zaidzia,nes ir manojo nera mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=erikuza,2013 07 23, 19:24]
[quote=guziukas,2013 07 23, 18:21]
taip skaiciau,kad vyks kazkas...
gal kartu zaidzia,nes ir manojo nera mirksiukas.gif
[/quote]
o kiek taviskiui metu? ax.gif maniskiui 10,maciau panasaus amziaus aplink sukiojos,nors jam labiau vyresni patinka,ypac merginos lotuliukas.gif su teciu kazkokiu raketem palosia lotuliukas.gif dabar jau ir as nupirkau raketes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 07 23, 18:42)
o kiek taviskiui metu?  ax.gif maniskiui 10,maciau panasaus amziaus aplink sukiojos,nors jam labiau vyresni patinka,ypac merginos lotuliukas.gif su teciu kazkokiu raketem palosia lotuliukas.gif dabar jau ir as nupirkau raketes ax.gif

manajam 8
bet jau gryzo
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2013 07 23, 19:46)
manajam 8
bet jau gryzo

tai matyt jie visi kruvon susieje pazaidzia,sake tai krepsi tai futbola,tai bulve... thumbup.gif
Atsakyti
Taip, taip ryt spektaklis pasaka "Pelenes istorija" vaidins ir mano vaikai smile.gif tik gaila, kad nesu Palangoje nematysiu g.gif Gi repetuojasi jie kas vakara, siaubingai noreciau pamatyti, tikrai mamytes nueikite manau pasikrausite vitamino c nuo juoko, nes kiek pasakojo tai jumoro netruks biggrin.gif Vakar po darbo buvau atvaziavusi aplankyti savo panelyciu, tai taip norejau nueiti kartu i valgykla, paziureti ka vakarienes pasiulys kai mama salia...bet deje nesivede manes sako: mama, tu ka, ten vietos nebus tau prisest negi stovesi (na galvoju tiek to, gi vaikinukai prie to pacio stalelio sedi, pasijaus nepatogiai..., beto savaite joms beliko).
to guziukas
sakot jusu sunui patinka vyresnes.. na mano panelyte 11 m. gal ja kybino, reiks paklaust biggrin.gif
pavydziu jums baltai mamytes kurios esate kartu su vaikuciais, noriu ir as ax.gif nieko savaitgali atvaziuosiu, atvesiu zadamus siltus orus thumbup.gif , tik reikia susirasti kur kambariuka netoli sanatorijos issinuomoti, gal zinot kuri nors tel. nr. kas nuomoja?
Atsakyti