Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(jeliva @ 2013 07 21, 20:03)
O mums blynu praktiskai niekada nelikdavo ir vaikas likdavo nevalges verysad.gif

ir mums tas pats...tik kai jau visos mamos nuo aplinkiniu staliuku "šumą" pakeldavo, tada daugiau blynų atveždavo...ten vieną vakarą į vieną valgyklos galą veža, kitom dienom į kitus...kažkoks absurdas - negi tie mieliniai blynai kažkoks deficitas, negi juos sunku iškepti ar jie ten didelius pinigus kainuoja...kiekvieną vakarą muštynės dėl tų blynų - nu kažkoks nuprotėjimas doh.gif ne valgykla o durnynas kažkoks, kur visi dėl porcijų mušasi, o kosminius pinigus išskaičiuoja iš kelialapio už tą šūdiną maistą....
mūsų kampe sėdėjo keli vaikai, na maždaug 13-14 metų, kur prieidavo prie vežimuko ir pasiimdavo ką nori - nors tos padavėjos ir bliaudavo - kai alkis į akis žiūri, jau nusispjaut viskas...gal ir mamos pamokė...aš irgi taip daryčiau, savo vaikui taip sakyčiau, o jei bandytų atimti kokia kvaiša padavėja, direktoriui paskambinčiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karameline mergaite: 21 liepos 2013 - 20:58
Pazistama dirba vaiku stovykloje, tai sake ju, vaziuojanciu po darbo i namus, rankines kartais patikrina kazkokia inspekcija ir neduok dieve, turesi produktu be kvitelio, t.y. Oficialiai isigytu. Patikrinimai daromi todel, kad nebutu nesama is valgyklos, net likuciu. Puikus pasiulymas Gintaro sanatorijos vadovybei.
Patikrinkite valgyklos darbuotoju rankines ir vaikai bus sotus - kazkas suvalgys papildoma sausaini, kazkas dvi porcijas kotletu.... Negales nesti i namus, liks ir ligoniukams...
Atsakyti
Labas visoms. Isvykstame treciadieni. Be teo, koki interneta traukia, koki reiktu isigyt kazin? gal kas uztikrintai zino? aciu
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 07 21, 21:11)
Puikus pasiulymas Gintaro sanatorijos vadovybei.

ne be vadovybės žinios man atrodo tokie dalykai vyksta......
mano giminaitė valdiškoje valgykoje dirba - tai vakarais vyras atvažiuoja paimti su mašina, nes nepavelka torbų, kiek maisto išsineša - faktiškai nieko neperka parduotuvėse, neša viską - faršą, mėsą, grietinę, pieną, kiaušinius, varškę, cukrų, sviestą, sūrelius, sultis, kond. pieną , vištą...ir aišku, jau pagamintą maistą, kuris lieka.tais produktais atsiskaito ir kirpėjai, ir statybininkams, kurie remontus jai daro ir t.t. - na vnž. lieka ir sau, ir giminėms (nes į gimtadienius neperka dovanų, o prideda maišą produktų lotuliukas.gif ), ir viskam kitam apmokėti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karameline mergaite: 21 liepos 2013 - 22:03
QUOTE(Mrs. R @ 2013 07 21, 22:11)
Pazistama dirba vaiku stovykloje, tai sake ju, vaziuojanciu po darbo i namus, rankines kartais patikrina kazkokia inspekcija ir neduok dieve, turesi produktu be kvitelio, t.y. Oficialiai isigytu. Patikrinimai daromi todel, kad nebutu nesama is valgyklos, net likuciu. Puikus pasiulymas Gintaro sanatorijos vadovybei.
Patikrinkite valgyklos darbuotoju rankines ir vaikai bus sotus - kazkas suvalgys papildoma sausaini, kazkas dvi porcijas kotletu.... Negales nesti i namus, liks ir ligoniukams...

tie tikrintojai irgi savi,kuriems uz tyla tasikes irgi buna sukrautos lotuliukas.gif Oi,ten i akis paziurejus kai kurioms,jau aisku,kad nesė,nesa ir nes lotuliukas.gif

QUOTE(karameline mergaite @ 2013 07 21, 22:54)
ne be vadovybės žinios man atrodo tokie dalykai vyksta......
mano giminaitė valdiškoje valgykoje dirba - tai vakarais vyras atvažiuoja paimti su mašina, nes nepavelka torbų, kiek maisto išsineša - faktiškai nieko neperka parduotuvėse, neša viską - faršą, mėsą, grietinę, pieną, kiaušinius, varškę, cukrų, sviestą, sūrelius, sultis, kond. pieną , vištą...ir aišku, jau pagamintą maistą, kuris lieka.tais produktais atsiskaito ir kirpėjai, ir statybininkams, kurie remontus jai daro ir t.t. - na vnž. lieka ir sau, ir giminėms (nes į gimtadienius neperka dovanų, o prideda maišą produktų lotuliukas.gif ), ir viskam kitam apmokėti....

as ir turiu pvz,kaip is vaiknamiu,internatu nesama ir kokiais kiekiais doh.gif ir man ne karta siule pirkt ir varske gera ir sviesta irt.t. nu bet man nekyla ranka nors tu ka,zinant,kad vaikai pusiau nevalge ten liko unsure.gif Gal kai kas ir sakys,durne,bet as tokia jau blush2.gif
Atsakyti
Prikeptu kasdien tu blynu ar makaronu su desrelem butu, ta prasme, kad butu tokio maisto, kuri valgo praktiskai kiekvienas ir tikrai neliks alkanas, ir tikrai kainuoja maziau blynai ar makaronai nei tas uzmarmalintas maltinis... o gal brangiau!? Vertinant,kad ner mesos ten biggrin.gif patiko man kaip juokauja paaugliai lotuliukas.gif sako vienakart sviezias maltinis, kitakart - pasildytas maltinis, treciakart - vakarykstis maltinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2013 07 21, 23:28)
Labas  visoms. Isvykstame treciadieni. Be teo, koki interneta traukia, koki reiktu isigyt kazin? gal kas uztikrintai zino? aciu

Kazin ar tele 2 traukia ? g.gif
Atsakyti
sveikos,

nu pasiskaičius apie maista man baisu pasidarė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 20, 22:20)
... Gal sukilkime, susivienikime visos ir pradekime skustis, gal tada tik ir pasikeis kazkas i gera. Gal ten yra kur skundu knyga? Jei yra mamytes esancios parasykite laiskelius anonimiskai imeskite.

Skuskites, netylekit... as pati ir buvau suma pakelus, neapsikenciau kai prie musu stalo sedejo vegetare mergaite ir musm visada atnesdavo beveik paskutiniams maista ir jau budavo like tik kotletai ir tie jau salti, tai vargse prasydavo nors koses idet pavalgyt doh.gif doh.gif nu ziauriu, vaikas sanatorijoj ir kose turi valgyt... nuejau prie tos administratores tai matesi kad bijo konfliktu graziai kalba iskart vireja ten kazkokia vyriausia ar vedeja vireju pakviete, nes dar skundziausi kaip man maitint persudytu kugeliu 1.6metu vaika? paklausiau, ar jus bent paragaujat ka duodat? atsakymas nea, tai sakau ragaukit... nes si karta tik jums skundziuosiu, kitas kartas bus kitoms institucijoms, tai patikekit, buvom paskui aptarnaujamos pirmutes ir tikrai galejim rinktis ir blynus, ir apkepa, nes visko dar budavo.

Taigi netylekit 4u.gif

QUOTE(erikuza @ 2013 07 21, 13:52)
o kaip jum tas nurinkinejimas nuo stalu?nu savo porcija ir savo vaiku pasiemu.gryze suvalgo.bet kai eina mamos nuo kitu stalu meduoli ar koki sausaini renka nu negrazu

normalu, nu jei nenori, tai mes ir obuolius, bananus... pasiimam
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2013 07 22, 09:29)
Kazin ar tele 2 traukia ? g.gif

mes turim pildyk pasidare,tai nieko netraukia doh.gif arba laukt reik,laaaaaabai ilgai biggrin.gif

QUOTE(Nemarioji @ 2013 07 22, 10:01)
sveikos,

nu pasiskaičius apie maista man baisu pasidarė  blink.gif

ner taip baisu kaip rasoma mirksiukas.gif visiems neitiksi biggrin.gif Juk cia valdiska istaiga,privacoj taip nebutu tikrai,o rinktis galim visi biggrin.gif

Paaugliai daznai nustumiantys maista valgykloj mieste kebabus kapoja doh.gif nebutu kebabu valgytu ka duoda biggrin.gif

Ir del to nurinkinejimo nuo stalo supratau kodel jos pyksta,tiksliau girdejau kalba apie tai,bet gal nesiplesiu cia,nes ir taip viskas aisku.....Kas nori valgyt pigiau nei per kasa,vago tiesiai per kisene biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 22 liepos 2013 - 09:19
as omeni turejau mamas,o ne vienus vaikus man baisu mamos gali kazka vaikui nupirkt o vieni like ne visada turi is ko dasipirkt.ir kai tos mamos dar nurinkineja nu man negrazu,metykit akmenim,bet taip galvoju.vis.vieni vaikai kur like tai jie tegu tik renka ,kad tik tas aptarnaujantis personalas nebutu greitesnis,ka ne syki maciau.
as interneta bite turiu na viskas ok nera problemu
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2013 07 22, 11:39)
as omeni turejau mamas,o ne vienus vaikus man baisu mamos gali kazka vaikui nupirkt o vieni like ne visada turi is ko dasipirkt.ir kai tos mamos dar nurinkineja nu man negrazu,metykit akmenim,bet taip galvoju.vis.vieni vaikai kur like tai jie tegu tik renka ,kad tik tas aptarnaujantis personalas nebutu greitesnis,ka ne syki maciau.
as interneta bite turiu na viskas ok nera problemu

tas tai taip drinks_cheers.gif bet jei tas sausianis liktu tam vaikui tai gerai,bet kai jis krenta darbuotojui i tase,tai gaila,geriau jau as paimsiu biggrin.gif bet as tik viena sausaini emiau ir tai,kuris priklause mano vaikui,tik jo neliko ant stalo lotuliukas.gif daugiau man nereikia ju,nes tikrai nuejom i maxima ir nusipirkom ko reik thumbup.gif cia daugiau vaiko noras buvo,kurio jis ir taip nesuvalge lotuliukas.gif
o vieni vaikai,daugiausiai neturi drasos prieit ir pasimt,o galetu tikrai ax.gif
Atsakyti