Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

buna ir mum kad nori butent to ka gauna mamytes,arba ka gauna mazelis.tai mum gerai susikaitaliojam.ner maistas idealus,bet mes viska valgom.
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2013 07 21, 08:09)
Mamoms buna keptos paukstienos, vaikai dievina kepta,o ne ta maltini, na,tai pasiimi ir apsikeiti, man jau malinis,o jiems atiduodi kas skaniau.

tai taip visos mamos daro, nes kitaip aplamai vaikai liktu nevalge, kaip tos mamytes, kur cia rase, kurie vargšiukai negali pasirinkti ir pakovoti del skanesnės porcijos... jie tai negauna vistienos, anei to guliašo....jiems tik tie šlykštūs kotletai priklauso....O ir ta troškinta vistiena - vienintelis normalus patiekalas ....viena kart per savaite - -ir kokios muštynes ten dėl jo vykdavo , nu juokas pro ašaras ...ir paaugliai nori, ir vaikai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karameline mergaite: 21 liepos 2013 - 10:27
nu kaip idomiai g.gif priklauso,nepriklauos...matyt mes geroj vietoj sedim,nes musu visad klausia KA VALGYSIT ir is dvieju-triju patiekalu reik pasirinkt viena,pirmenybe vaikams visad,mamos paskui,nes kai as norejau blynu,sako palaukit,jei liks,nes pirma vaikam turiu isdalint ir nuvaziavo,paskui tik atvaziavo su likusiais blynais lotuliukas.gif
As kazkaip del valgyklos tikrai bedu neturiu,tik tas skupumas toks nepavydetinas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 07 21, 10:30)
nu kaip idomiai g.gif priklauso,nepriklauos...

tagi net meniu skirtingi yra - vienas mamytems, vienas vaikams iki 3 metuku, kitas visiems likusiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 07 21, 11:41)
tagi net meniu skirtingi yra - vienas mamytems, vienas vaikams iki 3 metuku, kitas visiems likusiems mirksiukas.gif

bet musu visad klausia ka norit biggrin.gif i meniu neziuriu niekad ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 07 21, 13:32)
bet musu visad klausia ka norit biggrin.gif i meniu neziuriu niekad ax.gif

o kaip jum tas nurinkinejimas nuo stalu?nu savo porcija ir savo vaiku pasiemu.gryze suvalgo.bet kai eina mamos nuo kitu stalu meduoli ar koki sausaini renka nu negrazu
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2013 07 21, 14:52)
o kaip jum tas nurinkinejimas nuo stalu?nu savo porcija ir savo vaiku pasiemu.gryze suvalgo.bet kai eina mamos nuo kitu stalu meduoli ar koki sausaini renka nu negrazu

jau kalbejau apie tai,man viskas normalu,jei kiti vaikai pavalge neima,palieka,tai ko nepaimt? ax.gif musu meduolius paeme berniukas,kuris kartu sedi,jis labai norejo,negi as sakysiu atiduok doh.gif maniske atsistojus aisku irgi uzsimane,nors zinau kad nevalgys ax.gif as emiau nuo kito stalo jai,aisku ten,kur jau vaikai pavalge,tai kas cia negrazaus???? Vat kad nurinkinetojos pyksta del to,tai man keista,nu padumaies parsines namo vienu meduoliu maziau lotuliukas.gif Man vaikam,kurie ten gydosi nebutu nieko gaila,ypac kurie be teveliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 07 21, 15:05)
jau kalbejau apie tai,man viskas normalu,jei kiti vaikai pavalge neima,palieka,tai ko nepaimt? ax.gif musu meduolius paeme berniukas,kuris kartu sedi,jis labai norejo,negi as sakysiu atiduok doh.gif maniske atsistojus aisku irgi uzsimane,nors zinau kad nevalgys ax.gif as emiau nuo kito stalo jai,aisku ten,kur jau vaikai pavalge,tai kas cia negrazaus???? Vat kad nurinkinetojos pyksta del to,tai man keista,nu padumaies parsines namo vienu meduoliu maziau lotuliukas.gif Man vaikam,kurie ten gydosi nebutu nieko gaila,ypac kurie be teveliu rolleyes.gif

aciu uz supratima, jus saunuole, pritariu jums tikrai vaikuciai vieni kurie yra akytes tik ir slysta i koki ten meduoliuka ar obuoliuka... O pikciurnos padavejos tiks sau i namus viska tempia, net sūrio gabaliukai pusryciams kai lieka ziurek jau skuba surinkti, neduok dieve koks vaikutis eidamas pro sali pasiims, o jei jis eis tai kita karta tokiais zvilgsniais skenuoja vaikus, sazines jos neturi. Jei maistas skirtas vaikams, kodel neatiduoda ta likuti tiems kas nori. Pavyzdziui siandien vel kazkoks maltinis ir dar su slyva, fui net man baisu, as sakau vaikams jus drasiai paprasykite kito karsto patiekalo, o zinote kame problema kito jau neduoda, nes nera, nes vaziuoja nuo vieno galo su vezimeliais ir kai davaziuoja jau iki to kito galo tai kas belieka ta ir gauna, prasyk ka nori. Ta wa baisu, o man kaip mamai kai vaikas paskambina ir sako as alkanas.... ir vel pietums negaliu rinktis, tai vakarienei tik bananas..... Mamytes ar yra kur ta skundu dezute, atvaziuosiu butinai parasysiu ir zinoma rytoj jau skambinsiu ten, bandysiu susisiekt su valdzia...
Atsakyti
As i skundus ka irasyciau,tai kad lekstes dazniausiai riebaluotos buna,nu nekenciu to riebalo doh.gif

Siandien vaikis namie koldunus kirto ir sake labai skanu lotuliukas.gif bet labai nori atgal i sanatorija bigsmile.gif aisku ne del maisto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 21, 14:45)
.... Mamytes ar yra kur ta skundu dezute, atvaziuosiu butinai parasysiu ir zinoma rytoj jau skambinsiu ten, bandysiu susisiekt su valdzia...

Zinau, kad mamos toms administratorems skambina ir skundziasi...Ir zinau, kad labai bijo jos tu skundu, nes iskarto bega spresti konflikto.....Jus kaip cia raset ir paaiskinkit administratorei, kad vaikai alkani, kad leistu jiems pasiimti nuo padeklo patiems, ka nori...
Atsakyti
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 07 21, 18:19)
, kad vaikai alkani, kad leistu jiems pasiimti nuo padeklo patiems, ka nori...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 07 21, 10:30)
nu kaip idomiai g.gif priklauso,nepriklauos...matyt mes geroj vietoj sedim,nes musu visad klausia KA VALGYSIT ir is dvieju-triju patiekalu reik pasirinkt viena,pirmenybe vaikams visad,mamos paskui,nes kai as norejau blynu,sako palaukit,jei liks,nes pirma vaikam turiu isdalint ir nuvaziavo,paskui tik atvaziavo su likusiais blynais lotuliukas.gif
As kazkaip del valgyklos tikrai bedu neturiu,tik tas skupumas toks nepavydetinas yra ax.gif

O mums blynu praktiskai niekada nelikdavo ir vaikas likdavo nevalges verysad.gif
Atsakyti