Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

Na taip maistas tai prastokas, anksciau buvo geresnis. porcijos tai tokios menkos. Kotletai tikrai kaip ir be mesos... Nesuprantu, kaip neatvaziuoja cia patikrinti, gi maistas vaikams, pati po traumos buvau pavasari Palangos Lino sanatorijoje maistas ten pasakiskai skanus, gaminamas kaip namie, porcijos nemazos. Pati klausiau ten kai kuriu darbuotoju kaip cia taip suaugusiuju sanatorijoje maitinimas 100% geresnis nei vaiku Palangos Gintaro sanatorijoje? Jos sako zinome, kad vaikus maitina prastai, bet tai priklauso nuo istaigos vadovo... Geda Palangos Gintaro sanatorijai
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 20, 15:43)
priklauso nuo istaigos vadovo... Geda Palangos Gintaro sanatorijai

vadovas pasikeite,pasikeis gal ir maistas g.gif Nors virtuves darbuotojos ir toliau sekmingai namie saviskiu maitins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 20, 14:43)
Na taip maistas tai prastokas, anksciau buvo geresnis. porcijos tai tokios menkos. Kotletai tikrai kaip ir be mesos...  Geda Palangos Gintaro sanatorijai

drinks_cheers.gif Maistas praktiskai nevalgomas. Tik gyvybei palaikyt, kad nemirt badu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2013 07 20, 18:13)
drinks_cheers.gif Maistas praktiskai nevalgomas. Tik gyvybei palaikyt, kad nemirt badu doh.gif

nu kam taip baisiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 20, 14:43)
Na taip maistas tai prastokas, anksciau buvo geresnis. porcijos tai tokios menkos. Kotletai tikrai kaip ir be mesos...

man tai juokingiausia, kad net meniu rašo... na maždaug vieną kart savaitėje..., kad "tikros mėsos kotletai" (kiek atsimenu rolleyes.gif )...tai vadinasi visom kitom dienom kotletai be tikros mėsos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2013 07 20, 11:01)
gerai yra kaip yra,vistiek nemokamai...

ne nemokamai...po 4 litus pusryčiai ir vakarienė, o pietūs 8 litai (na viskas kelialapio kainoje aišku). Na mums su vaiku išeitų apie 530 litu. Tai galėtų išskaičiuot iš kelialapio kainos, būčiau visai nieko prieš - ot mes kavinėse pavalgytume rolleyes.gif (kai pagalvoji kur 8-9 litai du didžiausi cepelinai su spirgučiais ir grietine ir kur manų kruopų kotletas su vandeninga ale bulvių koše schmoll.gif - biški yra skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karameline mergaite: 20 liepos 2013 - 20:22
tiesa nesu priekabi viskas ok,bet eidama vaikui pieno pirma syki uzmaciau kad sviesta deda plikom rankom,nors tuo tarpu virtuvej vireja salotas krabu(visai nesenai cia)deda su pirstinem i lekstes.nu bliamba kazkaip nesitikejau.ner ten tos super higienos,bet zynant kad pavakariu laikas mamos vaikscios biski saugokites,o ten ne viena darbavos.
Atsakyti
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 07 20, 21:13)

ne nemokamai...po 4 litus pusryčiai ir vakarienė, o pietūs 8 litai (na viskas kelialapio kainoje aišku). Na mums su vaiku išeitų apie 530 litu. Tai galėtų išskaičiuot iš kelialapio kainos, būčiau visai nieko prieš - ot mes kavinėse pavalgytume rolleyes.gif (kai pagalvoji kur 8-9 litai du didžiausi cepelinai su spirgučiais ir grietine ir kur manų kruopų kotletas su vandeninga ale bulvių koše schmoll.gif  - biški yra skirtumas.

o jus mokate uz ta kelalapi? g.gif as tai nieko nemokejau biggrin.gif todel ir sakau,kad nemokamai mirksiukas.gif o ka moka valstybe,ligoniu kasos,cia jau ne is mano kisenes ax.gif
isduokit paslapti,kur tokie pigus cepelinai? bigsmile.gif as kiek ziurejau meniu,tai net silkes keli gabaliukai su siltom bulvem 12-16lt doh.gif
Sake salia esanciam Vyturi,labai skaniai maitina,galim ten issipirkti pietus netgi,kainos labai prieinamos,as tik bufete tam esu valgius,tai irgi skanu,manau eisim kita diena ten paval;gyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 07 20, 21:23)

isduokit paslapti,kur tokie pigus cepelinai? bigsmile.gif

"Laukiniuose vakaruose" visad valgem po 8 litus...ten be proto skanus ir skrudinti koldunai 9 litai, as tai persivalgydavau ax.gif .... O kiek eidavom, tai pakeliui beveik visose kavinukese buvo kreida parasyta - cepelinai 9 litai, kad ir toje prie upelio, kur einant link Maximos ir Basanaviciaus gatves (kur apacioje prie upelio staliukai)...O toje, kur prie Senosios vaistines irgi kartais 9, kartais 10 litu, priklauso ar savaitgalis ar ne, dar gal nuo oro mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 07 20, 21:23)

Sake salia esanciam Vyturi,labai skaniai maitina,galim ten issipirkti pietus netgi,kainos labai prieinamos,as tik bufete tam esu valgius,tai irgi skanu,manau eisim kita diena ten paval;gyti biggrin.gif

kaip valgykloje, tai negirdejau atsiliepimu, o kavinukeje, tai maciau, kad dazniausiai uzsisako "Kaimiska kepsni", mazdaug 12 litu (jei neklystu sprandines ispjova su darzovemis ir padazu) ir naturaliu trintu vaisiu sulciu asorti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne nu visiskas apsurdas su tuo maistu, mano vaikai sanatorijoje siuo metu ir skundziasi, kad yra alkani, pvz. kugeli siule vakar ir siandien vel... Vakar vakare buvo tipo kotletas, bet be mesos nevalgomas, vakarienei teko pasitenkinti tik bananu. Gerai jums mamytes kurios esate su vaikuciais galite kazka nusipirkti, o kaip musu vaikuciams kurie palikti, kaip mums privazineti. Man siaubingai pikta, nieko pirmadieni skambinsiu visais varpais ... Gal sukilkime, susivienikime visos ir pradekime skustis, gal tada tik ir pasikeis kazkas i gera. Gal ten yra kur skundu knyga? Jei yra mamytes esancios parasykite laiskelius anonimiskai imeskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalyziuke: 20 liepos 2013 - 22:21
QUOTE(erikuza @ 2013 07 20, 21:52)
tiesa nesu priekabi viskas ok,bet eidama vaikui pieno pirma syki uzmaciau kad sviesta deda plikom rankom,nors tuo tarpu virtuvej vireja salotas krabu(visai nesenai cia)deda su pirstinem i lekstes.nu bliamba kazkaip nesitikejau.ner ten tos super higienos,bet zynant kad pavakariu laikas mamos vaikscios biski saugokites,o ten ne viena darbavos.

Maciau tikrai ne viena vaika,kuris ateina,atsiseda,pasiziuri ka pasiulo,atsistoja ir nueina doh.gif tai va,arba alkanas lieka,arba turi prideta is namu ka.
Bet gaila ir tu,kurie valgo tai ka duoda ir dar noretu,o nieks neduoda,nors porciju tikrai lieka,nes sakau,kiti net neprisiliecia doh.gif
Mano sunus valgo,ne viska aisku,bet valgo,bent jau is pietu kotletus,su mesa ar ne lotuliukas.gif suvalgo,bent jau ta "kotleta" biggrin.gif vakarienei mielinius blynus irgi valge,bent jau prie manes,pusrycius dazniausiai praleidzia,pramiega,nes proceduros nuo 11 ar 12 buna thumbup.gif tai tenkinasi sureliu ir actimeliu rolleyes.gif as uz ji valgiau pusrycius,tai ir sumustiniai geri buvo,patys aisku pasidarom ir kose....zodziu man ne badas ten tikrai,o vaikai ,jau sakiau,labai isrankus ax.gif
Atsakyti
... prisiskaiciau ivairiu cia Jusu atsiliepimu. Dabar ir mes esam cia Gintare, ir pirmakart ragaujam sanatorinio poilsio. Proceduromis esam l.patenkinti,tiesa, is pradziu kabinejausi ir prie masazu, mums neitin maloni masaziste papuole, pastoviai nepatenkinta, replikuoja apie tevus, na tikrai dirba be meiles vaikams. Bet masazas geras ir mes juo patenkinti. Kas del maisto... na,nera jis toksjau tragiskas, ir mano vaikai tai ka valgo namuose-valgo ir cia. As tai manau,kad reikia is esmes keist maitinimo tvarka,kad butu pasirinkimas platesnis. Dabar kam tu keliu meniu!!! Mamoms buna keptos paukstienos, vaikai dievina kepta,o ne ta maltini, na,tai pasiimi ir apsikeiti, man jau malinis,o jiems atiduodi kas skaniau. Parkui padazai, uogienes... kam viska det ant maisto!!! Maniskiai daznai likdavo nevalge,nesuzmarmolinta viskas nenormaliais padazais. Tai vat as sakyciau,kad cia labiausiai reikia maitinimo reformos, visa kita ciki. 4u.gif
Atsakyti