Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

sveikos 4u.gif

Nu su tuo rezervavimu kažkoks absurdas, skambinaus sakė kai atvažiuosit ir žiūrėsim ką gausit.Kaip supratau jei duosi ką nors gausi renovuotą, jei neduosi, gausi baisu kambarį doh.gif
Pasirodo dar ir pavardę neteisingai mano vaiko parašė....nu bus reikalų manau nuvažiavus biggrin.gif

Aišku kambarys tik permiegot, bet vistiek nenorėtusi tarp tarakonų gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal galit man pasakyti, ar vykstant su mazu vaiku iki 3 metu apgyvendina su kitom mamom, ar skiria atskira kambari?
Ir iki kurios valandos reikia nuvykti?

Is anksto dekoju mamoms, kurios atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 07 16, 14:45)
sveikos  4u.gif

Nu su tuo rezervavimu kažkoks absurdas, skambinaus sakė kai atvažiuosit ir žiūrėsim ką gausit.Kaip supratau jei duosi ką nors gausi renovuotą, jei neduosi, gausi baisu kambarį  doh.gif
Pasirodo dar ir pavardę neteisingai mano vaiko parašė....nu bus reikalų manau nuvažiavus  biggrin.gif

Aišku kambarys tik permiegot, bet vistiek nenorėtusi tarp tarakonų gyvent  biggrin.gif

Buvau du kartus, imdavau renovuota, siemet prasiau paprasto... kaip maciau, nera didelio skirtumo...tik televizorius ir remontas...baisiai cia...vasara tas televizorius nereikalingas visai

Papildyta:
QUOTE(etno @ 2013 07 16, 14:51)
Sveikos 4u.gif
gal galit man pasakyti, ar vykstant su mazu vaiku iki 3 metu apgyvendina su kitom mamom, ar skiria atskira kambari?

Taip, visos mamos su vaikais atskirai gyvena... tik paaugliai , kurie vieni, be tevu, tie po kelis.
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2013 07 16, 15:08)

Taip, visos mamos su vaikais atskirai gyvena... tik paaugliai , kurie vieni, be tevu, tie po kelis.

nuostabu... aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 07 16, 12:45)
sveikos  4u.gif

Nu su tuo rezervavimu kažkoks absurdas, skambinaus sakė kai atvažiuosit ir žiūrėsim ką gausit.Kaip supratau jei duosi ką nors gausi renovuotą, jei neduosi, gausi baisu kambarį  doh.gif
Pasirodo dar ir pavardę neteisingai mano vaiko parašė....nu bus reikalų manau nuvažiavus  biggrin.gif

Aišku kambarys tik permiegot, bet vistiek nenorėtusi tarp tarakonų gyvent  biggrin.gif

nereikia nieko duot, nes net neima ten biggrin.gif pati bandziau... sako susimokekit oficialiai ir imkit koki tik norit ta kambari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 07 16, 15:11)
nereikia nieko duot, nes net neima ten  biggrin.gif  pati bandziau... sako susimokekit oficialiai  ir imkit koki tik norit ta kambari biggrin.gif

Tai tada aš nesuprantu kame reikalas, kodėl vienoms duoda ką rinktis, o kitoms ne g.gif Ar nuo sezono priklauso? g.gif
O už antra vaiką kaip supratau +15lt moki už lovą už parą ir dar maitinimą kiek nori išsipirkt, jei iš vis nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 16, 12:55)
pakliuvam i 4 korpusa, man asmeniskai 4 aukstas patinka, esam buve kokius 2 ar tris kartus ( sportas mamai ir vaiku i 4 a. uz dyka smile.gif )

ta irgi atsiminsim thumbup.gif nes jau sakiau,gydymas svarbiausia,o pinigelius ir pramogai kita syk gales isleisti biggrin.gif
Man gaila tu kuriems tikrai reik gydymo ir tos vietos,o yra tokiu,ir nemazai yra,kur gydymas tik per pazintys,kambarys renovuotas,apsigyvena su visa seima,damoka uz ja ar ne,nezinau,bet svarbiausia,kad poilsis Palangoje bus....va cia man teisybes ner blush2.gif geriau uzleistu tuos,kam tikrai jo reikia ax.gif

Na bet yra kaip yra,teisybes vistiek nebus biggrin.gif mes gavom proceduru kruvas thumbup.gif o man to labiausiai ir reikia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nemarioji @ 2013 07 16, 13:45)
sveikos  4u.gif

Nu su tuo rezervavimu kažkoks absurdas,

drinks_cheers.gif as juk irgi 4 kartus skambinau,vis prasiau,grieztas ne ir viskas,tipo ta diena kai atvaziuosit jei bus bus,aisku nera ta diena nei vieno,jei tyli,bet jei netyli,atsiranda lotuliukas.gif
Rezervuotu yra ne vienas,tikrai,sake juk pati vyresnioji ax.gif kaip moki taip rezervuoju,neuzdyka ir ne registraturoj lotuliukas.gif
Sekmes jums,as visa diena tokioj itampoj prabuvau ten doh.gif kad daugiau nebenoriu schmoll.gif
QUOTE(etno @ 2013 07 16, 13:51)
Sveikos 4u.gif

atskirai,mes jau 8,45 buvom,o siaip iki 12 raso ir dar ppaveluotu atbega,priima,nors ir be sypsenos lotuliukas.gif

QUOTE(doremifasolasi @ 2013 07 16, 15:08)
Buvau du kartus, imdavau renovuota, siemet prasiau paprasto... kaip maciau, nera didelio skirtumo...tik televizorius ir remontas...baisiai cia...vasara tas televizorius nereikalingas visai

Papildyta:

jus gal nematet pacio baisiausio lotuliukas.gif mums tai daug tenka buti,nes nedaug vaiksciot dar iseina,ir aplamai man ta Palanga,neidomi blush2.gif nes ir taip daznai jei reik vaziuojam,salia gyvenam,man pacio gydymo reik labiau,mes ir nemiegotume,jei kas vakara ryta galetume vazinet i Klaipeda ax.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2013 07 16, 16:11)
nereikia nieko duot, nes net neima ten  biggrin.gif  pati bandziau... sako susimokekit oficialiai  ir imkit koki tik norit ta kambari biggrin.gif

butu gerai,bet kad jos iskart saukia vietu ner,ka ten moket doh.gif
Atsakyti
na, jei ten važiuoti tik pailsėti, tai tikrai galima kur pigiau ir komfortiškiau tą nuveikti smile.gif šalia poilsio namai visai nebrangūs yra, 70 litų parai kambarys visai šeimai. bent jau mes ten važiuojam vaikams sveikatos ieškoti ir procedūrų kuo daugiau gauti...
dėl kambarių, na taip, yra jų visokių, esam buvę ir renovuotuose ir ne. esam susidarę nuomonę, kur mums labiausiai patiko, nors trūks plyš prie to neprisiriščiau. geriau rekomenduočiau prisirišti prie konkretaus gydytojo ir važiuoti stabiliai pas tą patį smile.gif manlyg tai daug svarbiau, nei kambario grožis. išvis manau bus juokinga jei čia mamos pradės "gerų" kambarių numerius rašinėti. įsivaizduokit kiek žmonių šitą forumą skaito. tai gausis, kažkas parašė kad 322 kambarys geras ir nemokamas, tai kitą dieną trisdešimt šešios mamos registratūroj rėkaus kad joms tą, tą, būtinai tą kambarį bigsmile.gif o ten gal kažkas jau sėkmingai gyvena, įpusėjęs kelialapį... absurdas. nuvažiavus vietoje, gauni tą kambarį, jei kažkas baisiai netinka brendi atgal pas sesutes ar į registratūrą ar pas naują direktorių ir prašai kad pakeistų. kita vertus, ne viešbutis gi čia... nors tarakonų bėgiojančių matyti neteko nei viename kambaryje...
dar patarčiau mažiau rašinėti apie tai, kas kur kam ką už kiek "į kišenę" susimoka ir kokias "paslaugas" kur už kiek pas ką galima nusipirkti. paskaito juk šitą forumą ne tik mamos smile.gif pagalvokim, kad vienas neatsargus mūsų žodis gali kažkam darbo vietą kainuoti. ir netyčia gali nutikti, kad visai nekaltai smile.gif
mes antri metai važiuosim pas tą pat gydytoją. pernai patiko. tikiuosi, naujas direktorius bus įnešęs reformų, bet teigiamų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 16 liepos 2013 - 19:40
Kam moket salia 70lt uz para,jei Gintare galim uz 10 litu lotuliukas.gif va tokiu ten tikrai nemazai doh.gif o gaila verysad.gif

Na man vistiek svarbu kur gyvent,jei jau gyvent ax.gif Jei galim gaut nerenovuota gera,kodel gi ne,as uzsirasau ir zinosiu,nebus,tai imsim renovuota,o uzsirezervuot kambariuka galim,neismetant kito,jie gi viska mato pagal kompus kada kas isvyksta,kada kas atvyksta ir t.t. tiesiog reik turet kaip prie to prieit biggrin.gif

Va geras gydytojas taip,labai svarbu drinks_cheers.gif ir zinot reik kuris jis lotuliukas.gif

O del darbo vietos kazkieno,man kazkaip neskauda schmoll.gif jei visiems tai visiems,jei ne,tai ne biggrin.gif Vardu pavardziu aisku nereikia,geriau per az,bet jei yra galimybe,kodel gi ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 07 16, 19:39)
mes antri metai važiuosim pas tą pat gydytoją. pernai patiko. tikiuosi, naujas direktorius bus įnešęs reformų, bet teigiamų...

Kokių jūs tikitės reformų, kad jis dar tik 3 savaites dirba? biggrin.gif Geriausiu atveju pasijaus po pusmečio, gal po metų, kad yra naujas vadovas. O kitas dalykas- dar yra politika, įtakų srovės, finansavimo paskirstymas iš aukščiau ir tt. Taip kad kažkokių pokyčių vien dėl to, kad pasikeitė direktorius nelabai tikiu, kad bus.
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 07 16, 15:32)
Tai tada aš nesuprantu kame reikalas, kodėl vienoms duoda ką rinktis, o kitoms ne  g.gif Ar nuo sezono priklauso?  g.gif
O už antra vaiką kaip supratau +15lt moki už lovą už parą ir dar maitinimą kiek nori išsipirkt, jei iš vis nori  biggrin.gif

cia vasara toks bardakelis, as geguze buvau tai pilna tu kambariu buvo 4u.gif

Dar ju nera siuo metu, nes zinau asmeniskai net kas vaziuoja pvz rugpjuti issipirke oficialiai sanatorija, nes su siuntimais 4u.gif o tokiu palieka tikrai, nes pinigai jiems eina 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, kiek moketi reikia uz 12 metį, kuris kartu butu. zianau, kad kazkaip priklauso nuo to, koks kambarys, renovuotas ar ne. Pernai klausiau, sake, kad 30 litu, gyvenome renovuotame, uzpernai, beje vaikui 10 buvo, tame paciame renovuotame mokejome 15 lt uz parą.
Kazin kaip viskas šiemet?
Atsakyti