Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Laba

jeigu įmonė iš individualios persiorganizuoja į UAB kaip daroma su darbuotojai jie atleidžiami ir priimami i uab ? ar sudaromos naujos sutartis tik , ar reikia sodrai pranešti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2013 08 05, 15:36)
Laba
jeigu įmonė iš individualios persiorganizuoja į UAB  kaip daroma su darbuotojai jie atleidžiami ir priimami i uab ? ar sudaromos naujos sutartis tik , ar reikia sodrai pranešti?  blush2.gif

Manau, kad tik reikia darbo sutartyje parašyti įrašą, kad keičias tas punktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2013 08 05, 14:36)
Laba
jeigu įmonė iš individualios persiorganizuoja į UAB  kaip daroma su darbuotojai jie atleidžiami ir priimami i uab ? ar sudaromos naujos sutartis tik , ar reikia sodrai pranešti?  blush2.gif

Nieko nedarot, dirbat sau toliau laimingai.
Atsakyti
dėkui 4u.gif
Atsakyti
sveikos, noreciau patarimo:

vienintelis akcininkas nusprendzia paskolinti imonei. be procentu. ir ar butina iskart vmi forma apie gautas paskolas pateikt, ar metu gale galima?
kokiu dokumentu reikia? paskolos sutartis 2egz, o dar..? ar uzteks ir tiek?, dirbt nesenai pradejau, viskas nauja man blush2.gif

dekoju 4u.gif
Atsakyti
Pateiksi deklaraciją iki 2014.04.01
Atsakyti
Jei akcininkas skolina iki 300 000 Lt nereikia nieko deklaruoti, jei svetimas skolina tada nuo 2000 Lt. Pasidarykit sutartį ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cashmere: 13 rugpjūčio 2013 - 11:08
Drįščiau ginčytis, pagal mane visos paskolos virš 2000 tūkst. yra deklaruojamos
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 08 13, 12:21)
Drįščiau ginčytis, pagal mane visos paskolos virš 2000 tūkst. yra deklaruojamos

Didysis Pačiolio seminaras bei skambutis į VMI, du šaltinius turėjau žodžiu, raštu neturiu nei vieno deja
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 08 13, 12:49)
Didysis Pačiolio seminaras bei skambutis į VMI, du šaltinius turėjau žodžiu, raštu neturiu nei vieno deja

Nu net specialiai paskambinau į VMI tai teikiama forma FR0711 jei viršyja fizinio asmens suteikta paskola 2000 Lt. lotuliukas.gif
Papildyta:
Tika va dar ką radau, jei tarap akcininko ir uab sandoriai ar ūkinės operacijos neviršyja 300 000 Lt tai gali neteikti formos FR0528
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 08 13, 15:36)
Nu net specialiai paskambinau į VMI tai teikiama forma FR0711 jei viršyja fizinio asmens suteikta paskola 2000 Lt.  lotuliukas.gif
Papildyta:
Tika va dar ką radau, jei tarap akcininko ir uab sandoriai ar ūkinės operacijos neviršyja 300 000 Lt tai gali neteikti formos FR0528

aš praeitą savaitę dėl to paties skambinau i VMI. O tiu ar pasakei iki galo, kad ne fizinis asmuo skolina (iš gatvės), o fizinis ir akcininkas? kaip ir Cashmere man VMI tą patį pasakė - nereikia deklaruoti jei su akcininku smile.gif
Atsakyti
Nu tai taip išeina nereikia deklaruoti tos paskolos jei ji sakykim yra 70 000 Lt, tarp UAB ir akcininko
Atsakyti