Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Sveikos buhalteres 4u.gif labai atsiprasau jog isiterpiu i jusu tema, bet nesuradau kur galeciau rasti atsakyma i savo klausima.

Buvau atostogose. Rasiau prasyma imones direktoriui jog leistu atostogu, del atostoginiu nieko neparasiau. Jis man pervede tik mano atlyginima uz praeita menesi, o atostoginiu negavau g.gif nesupratau ar del to jog nieko prasyme neparasiau? ar vis tik turejo ismoketi atostoginius? zodziu apsvieskit mielosios 4u.gif aciu labai
Atsakyti
QUOTE(*Kivi* @ 2013 07 03, 11:00)
Sveikos buhalteres 4u.gif labai atsiprasau jog isiterpiu i jusu tema, bet nesuradau kur galeciau rasti atsakyma i savo klausima.

Buvau atostogose. Rasiau prasyma imones direktoriui jog leistu atostogu, del atostoginiu nieko neparasiau. Jis man pervede tik mano atlyginima uz praeita menesi, o atostoginiu negavau g.gif nesupratau ar del to jog nieko prasyme neparasiau? ar vis tik turejo ismoketi atostoginius? zodziu apsvieskit mielosios 4u.gif aciu labai

turėjo išmnokėti atostoginius ne vėliau kaip prieš tris kalendorines dienas iki kasmetinių atostogų pradžios. Jeigu jūs būtumėte prašyme nurodę atostoginius išmokėti su to mėnesio atlyginimu, tada darbdavys gali išmokėti atostoginius vėliau.
Atsakyti
QUOTE(*Kivi* @ 2013 07 03, 11:00)

QUOTE(Rudaake2 @ 2013 07 03, 11:10)
turėjo išmnokėti atostoginius ne vėliau kaip prieš tris kalendorines dienas iki kasmetinių atostogų pradžios. Jeigu jūs būtumėte prašyme nurodę atostoginius išmokėti su to mėnesio atlyginimu, tada darbdavys gali išmokėti atostoginius vėliau.

Darbdaviui laiku neišmokėjus atostoginių atostogos tęsiamos tiek dienų kiek vėluojama išmokėti atostoginius
Atsakyti
QUOTE(suknele123 @ 2013 07 03, 09:51)
Kaip logiškiau būtų suruoti dokumentaciją?

Rask durnių, kuris savo noru prašo sumažinti atlyginimą? cool.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 07 03, 13:12)
Rask durnių, kuris savo noru prašo sumažinti atlyginimą? cool.gif

Bet kai direktorius ir įmonės akcinininkas tas pats asmuo, tai ko jau nepasiaukoti įmonės labui bigsmile.gif
Atsakyti
Nesuprantu kaip surasti duomenų apie mano vmi atstovo pildymo formą? Pasikeitė tas jų puslapis, tai nieko neberandu...
Atsakyti
laba diena, reikia pagalbos skaičiuojant kompensaciją už nep. atost.
Kadangi darbuotojui keitėsi atlyginimas iš mėnesinio į valandinį (per paskutiniuosius 3 mėnesius), todėl turiu skaičiuoti koregavimo koeficientą, o vidurkį skaičiuoti ne dienomis, o paverstą į valandas taip?
Valandinis vidurkis 04/05 ir 06 mėn. gaunasi 7,92 ir jis didesnis už einamojo liepos mėn vidurkį.
Tai skaičiavimas būtų toks:
1 d.d. vidurkis 7,92*8 val = 63,36
63,36 * 8,38 (nepanaud. atost.) * 0,8280 (toks koregavimo koefic.) = 439б63

Taip skaičiuoju? g.gif
Atsakyti
Sveikos. Radau šią neblogą temą ir norėčiau pasinaudoti proga, kad čia Jūsų tiek daug. Žadu studijuoti buhalterinę apskaitą, tad gal galėtumėte pasidalinti savo patirtimi apie šį darbą? Ar mokslai sunkūs? O ar iš viso verta? smile.gif
Atsakyti
Užėjau, pasižiūrėjau, kad buhalterių tema jau taip toli nukrito ir pagalvojau - uraaaa, buhalterėms atostogos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(redusol @ 2013 07 09, 14:08)
Sveikos. Radau šią neblogą temą ir norėčiau pasinaudoti proga, kad čia Jūsų tiek daug. Žadu studijuoti buhalterinę apskaitą, tad gal galėtumėte pasidalinti savo patirtimi apie šį darbą? Ar mokslai sunkūs? O ar iš viso verta?  smile.gif

Jei nori, kad sakytų - buhalterija tik išlaidų eilutė, jos nieko nedirba ir tik kavą geria vacation4.gif . Nervai jau visi sugadinti, naujieji metai - balanso damušimas, invetorizacijos fitness3.gif , velykos - prie balanso fitness4.gif . o kur jau kas rytą mokesčių naujienos blink.gif Mirk gyvenk algos, mokesčiai paskaičiuoti, nesvarbu ar koją nusilaužei ar temperatūra siekia 40 laipsnių, tu privalai būti darbingas help.gif visos atostogos - taip ir pro langą praeina sunglasses2.gif

.... bet visgi įdomi ta buhalterija ir tikrai nekeisčiau specialybės wub.gif
Atsakyti
Sveikos vasarotojos wub.gif
Gal gali kas pagelbėti kaip elgtis tokioje situacijoje....

Žmogus atostogavo birželio mėn ir per atostogas susirgo. Atostogos nusikele į kitą mėn. Birželio mėn. alga ir atostoginiai išmokėti prieš atostogas (birželio mėn.)
Kaip daryti su pašalpa už 2 ligos dienas? Ją reikia traukti į birželio mėn ir perskaičiuoti birželio mėn. DU?
Jei atostogos nusikėlė į kitą mėn, reikia perskaičiuoti NPD?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonike: 15 liepos 2013 - 18:20