Sveikos. turiu klausimuka, jei ne cia pataikiau iskart atsiprasau..
Gal turi zinote ar mokate ar zinote kur ieskoti produkto savikainos skaiciavimo?
laba diena gal galit apšviest kas, kiek mokama buhalteriui, kuris namie tvarko įmonės apskaitą? žinau, kad priklauso nuo įmonės dydžio, bet vistiek kažkokios ribos yra
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 07 09, 14:49)
laba diena gal galit apšviest kas, kiek mokama buhalteriui, kuris namie tvarko įmonės apskaitą? žinau, kad priklauso nuo įmonės dydžio, bet vistiek kažkokios ribos yra
Lygiai tiek kiek sugebėsite išsiderėti, nepamirštant papildomų išlaidų savo tel, elektros, kompo naudojimo, gal dar printerio ir kitų konc,išlaidų
Dažnas darbdavys galvoja, kad namie dirbančiam reikia mažiau mokėti nei sėdinčiam ofise
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 07 09, 14:49)
žinau, kad priklauso nuo įmonės dydžio, bet vistiek kažkokios ribos yra
Be abejo, viskas priklauso nuo darbų apimčių, tačiau vienam "riba" už tą patį darbą bus 500Lt, kitam 2000Lt - čia jau kaip kas vertina savo žinias ir gebėjimus.
o tarkim kokia jau mažiausia riba galėtų būti?
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 07 09, 21:34)
Tai nežinom nieko - kokia veiklos sritis, kiek pirkimų, pardavimų, samdomų darbuotojų, bankinių įrašų, auto ir t.t.
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 07 09, 21:34)
Yra tokia, 1 val. 6,06 LT
apie tą 6,06 ir aš žinau o šiaip aš dar tik ieškaus tokio papildomo buhalterės darbelio, nežinau kokia ta įmonėlė pasitaikys
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 07 10, 11:30)
o šiaip aš dar tik ieškaus tokio papildomo buhalterės darbelio, nežinau kokia ta įmonėlė pasitaikys
Oi, tai tada ir pergyvenk, kai susirasi ką nors
na kazkaip pamaniau, kad jei kas pradetu dometis, tai juk iškart kainos klaustu, o as jose visai nesiorentuoju
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 07 11, 15:58)
na kazkaip pamaniau, kad jei kas pradetu dometis, tai juk iškart kainos klaustu, o as jose visai nesiorentuoju
Sveika, ne visi klausia už kiek dirbsi, dažniausiai patys pasiūlo kiek mokės, o tada jau aba sutinki arba išsideri daugiau Sėkmės paieškose
sveikos, neseniai ikurem UAB, sakykit kur turi buti laikomi kasoso pinigai, jei neinkasuoti?
aciu
aciu