Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(mairux @ 2014 06 10, 07:44)
Visi išieškotojai trečios eilės. Tu raštų 6, bet iš trijų anstolių. O ar aplamai yra koks nors išaiškinimas, kaip reikia paskirstyti išskaičiuotas sumas? CK radau parašyta, kad išskaičiuoti ne daugiau 50 proc. min. atlyginimo, bet kaip tą sumą padalinti, tai niekur neradau.

aš proporcingai dalinu, pas mane 11 vienas turi doh.gif kas virš min tai 70 proc atskaičiuoti

jeigu įmonė atsiveža prekes iš ukrainos kokie mokesčiai? g.gif kaip deklaracijos FR0600 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilite: 10 birželio 2014 - 19:12
iš trečių šalių dabar jau nereikia mokėti importo PVM. tik deklaruojate 27 ir 35 langelyje.
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2014 06 11, 06:36)
iš trečių šalių dabar jau nereikia mokėti importo PVM. tik deklaruojate 27 ir 35 langelyje.

dėkui
Atsakyti
Sveikos, skaičiukų mylėtojos ax.gif

kokius dokumentus supildote jei darbuotoja grįžta anksčiau termino iš vaiko priežiūros atostogų? ir dar kitoms pareigoms grįžta?

Sodrai pranešimą jau žinau, derinausi su Sodra, o įmonės viduje kas reikalingas - įsakymas? DS pakeitimas?
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2014 06 19, 09:28)
įmonės viduje kas reikalingas - įsakymas? DS pakeitimas?

Tikrai taip. Galite dar pasiimti prašymą ar sutikimą dėl darbo kitose pareigose.
Atsakyti
Laba diena,
gavome debetinę PVM sąskaitą faktūrą (grąžino mums prekes) ar teisingai suprantu, kad turiu šio mėn PVM deklaracijoje 11 eilutėje mažinti apmokestinamus sandorius ir mažinti 29 eilutėje pardavimo PVM? g.gif
Atsakyti
Sveikos, buhalterės, gal pagelbėsite.
Sutarta mėnesio alga 2000 Lt.
Skaičiuoja, kad kas mėnesį mokama sutarta alga. O viršvalandžius apmokės vėliau 1,5 karto.
Tarkim- darbo valandų norma - 176. Buvo 16 val atostogu. tai priklausė dirbti 176-16=160. faktiskai dirbta 165.
Tai kiek turetu buti alga ta menesi :
2000/176*160? nes 5 val 1,5 karto veliau apmokes (jei jos nepradings per apskaitini)

o jei 176, atostogos-16 val, priklausytu dirbti 160 val. bet dirbta tarkim 155 val.
tai kaip tada alga?
vistiek 2000/176*160, nes tokia sulygta alga, ar taip? ar situ antru variantu 2000/176*155?

Nesu buhaltere, bet noriu nors truputi savo algą pasitikrinti.
Ačiū visoms kas padės žaliai.
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2014 06 20, 13:55)
2000/176*160? nes 5 val 1,5 karto veliau apmokes (jei jos nepradings per apskaitini)

2000/22d.d.*20d.d., nes numatytas ne valandinis, o mėnesinis DU, + atostoginiai už 2 dienas+viršvalandžiai.
QUOTE(4xmama @ 2014 06 20, 13:55)
ar situ antru variantu 2000/176*155?

Antru variantu, bet vėl - ne už valandas, o už darbo dienas.

Čia tuo atveju, jei viskas oficialiai, su prašymais, tvarkinga apskaita tabeliuose. Tačiau gali būti, kad tai susitarimo reikalas ir vieną mėnesį atidirbsit už nedirbtas kito mėnesio valandas.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 06 19, 08:35)
Tikrai taip. Galite dar pasiimti prašymą ar sutikimą dėl darbo kitose pareigose.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios,

is ryto su tokiu klausimu susiduriau, kuris man paciai tapo idomus, gal kuriai teko susidurti ir galesit man patarti.

Viena drauge nori atsidaryti savo versla, kadangi UAB kapitalo ji neturi, ji net nesvarsto galimybes jos atsidaryti. Ji iskele klausima, kadangi jos pagrindiniai klientai randasi uzsienyje, tai ar galima uzsiimti su individualia veikla? Ji zada uzsiimti konsultacinemis paslaugomis

Kadangi as daugiau su UAB uzsiimu, tai net paciai idomu tokius klausimus nagrineti
Atsakyti
Laba diena, labai nepykite jei ne cia papuoliau smile.gif ieskau zmogaus SIAULIUOSE, galincio pakonsultuoti. Zmogus uzsiima individuali veikla pagal pažymą - transporto paslaugomis.
Rasykite i az, temutes neseku, aciu
Atsakyti
Jei neturi įstatinio, kaip alternatyva yra Mažoji bendrija, kuriai įstatinio nereikia, o mokesčiu atžvilgiu ji patogesnė nei IDV

QUOTE(meile0409 @ 2014 06 24, 10:45)
Labas rytas mielosios,

is ryto su tokiu klausimu susiduriau, kuris man paciai tapo idomus, gal kuriai teko susidurti ir galesit man patarti.

Viena drauge nori atsidaryti savo versla, kadangi UAB kapitalo ji neturi, ji net nesvarsto galimybes jos atsidaryti. Ji iskele klausima, kadangi jos pagrindiniai klientai randasi uzsienyje, tai ar galima uzsiimti su individualia veikla? Ji zada uzsiimti konsultacinemis paslaugomis

Kadangi as daugiau su UAB uzsiimu, tai net paciai idomu tokius klausimus nagrineti

Atsakyti