Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Laba diena,
Prisijungiu ir aš prie jūsų 4u.gif
Esu buhalterė, dirbanti buhalterinių paslaugų įmonėje

QUOTE(earl grey @ 2014 06 02, 16:59)
Laba diena visoms 4u.gif

Klausimas: UAB direktorius (jis ir vienintelis akcininkas) pereina dirbti 0,5 etato (dirbo pilnu). Užteks jo parašyto įsakymo ar reikia dar ko nors - akcininko protokolo ar dar ko? g.gif
Ačiū 4u.gif

Visiems pakeitimams, kurie liečia direktoriaus darbo sutartį, reikalingas akcininko sprendimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjai keturi: 04 birželio 2014 - 08:58
Laba diena 4u.gif Aš čia su tokiu, turbūt, labai dideliu naivumu pas jus šįkartą užsukau, bet kaip ten sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria šampano wink.gif
Esmė tame, kad esu baigus buhalterijos studijas, po jų 2 metelius dirbau buhaltere, o dabar auginu vaikutį, na ir . . .trūksta man veiklos, jau labai norisi to buhalterinio darbelio, bent kažkiek smile.gif Na, o viską aš įsivaizduoju taip, jūs tiesiog duodate man kokios labai sau nemėgstamos įmonėlės visus buhalterinius darbus, na o aš su jūsų konsultacijomis ir darau juos VISIŠKAI NEMOKAMAI, mano tikslas - išmokti tvarkyti įmonės buhalteriją nuo pradžios iki galo, todėl ir siūlausi nemokamai padirbėti.
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 06 05, 15:28)
Laba diena  4u.gif

Su mano požiūriu - tikrai naivuolė smile.gif Aš nepasitikėčiau paprasčiausiai, reiktų viską pertikrinti, o tai užtruktų ilgiau, nei padaryt pačiai. Be to, na, negalima juk dalintis įmonės finansiniais duomenimis su žmogumi, kuris niekaip nėra susijęs su ta įmone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 05 birželio 2014 - 14:36
QUOTE(Tepaluota @ 2014 06 05, 14:36)
Su mano požiūriu - tikrai naivuolė smile.gif Aš nepasitikėčiau paprasčiausiai, reiktų viską pertikrinti, o tai užtruktų ilgiau, nei padaryt pačiai. Be to, na, negalima juk dalintis įmonės finansiniais duomenimis su žmogumi, kuris niekaip nėra susijęs su ta įmone.

Hm...aš turbūt mąstau panašiai, nors, kita vertus, kokie nors darbo laiko apskaitos žiniaraščiai gal nieko jau tokio slapto neišduotų...
Atsakyti
QUOTE(Kotryna_ @ 2014 06 05, 15:43)
kita vertus, kokie nors darbo laiko apskaitos žiniaraščiai gal nieko jau tokio slapto neišduotų...

Kaip suprantu, žmogus nori buhalterinio darbo, ne administracinių bezdieluškių... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 06 05, 14:36)

Na,taip, sutinku, kad pradžioje reiktų tikrinti, bet laikui bėgant, gal atsirastų tas pasitikėjimas smile.gif O dėl finansinių duomenų jūs visiškai teisi, bet vilties aš neprarandu dar wink.gif

QUOTE(Kotryna_ @ 2014 06 05, 14:43)
Hm...aš turbūt mąstau panašiai, nors, kita vertus, kokie nors darbo laiko apskaitos žiniaraščiai gal nieko jau tokio slapto neišduotų...

Kol įgyt pasitikėjimą rimtesniems darbams ir tie žiniaraščiai man tiktų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 06 05, 18:06)
bet vilties aš neprarandu dar wink.gif

Teisingai, gal atsiras padorus žmogus, o ne toks neviernas Tamošius, kaip aš ax.gif
Atsakyti
o ne paprasčiau tada ieškotis normalaus darbo, jeigu 2 metus dirbai, tai su smulkia įmone susitvarkytum... ax.gif

hihihi.gif kad kas man atsuktų laiką aš auginčiau vaiką ir bimbinėčiau dabar doh.gif supratau kai antram du stuktelėjo, o aš visus metus pradirbau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
susimaišiau su tais vykdomaisiais dokumentais. Vienam darbuotojui iš trijų anstolių atėjo 6 raštai. Turiu išskaičiuoti 50 proc. minimalios algos ir 70 proc. virš minimumo. Tas tai aišku. O kaip toliau tuos pinigus padalinti? Skambinau anstoliui, tai sakė, kad mokėti pagal gavimo datą - pirmajam anstoliui 20 proc., antrajam - 20 proc., ir trečiajam - 10 proc. Ar taip? Nes kiek buvau skaičius, tai lygtai reikėtų mokėti proporcingai išieškomai sumai, nes paskutinis raštas atėjo su didžiausia suma.
Atsakyti
jei zmogutis dirba 0,5 etato, 4 val. per diena, ar jis gali dar darbintis pilnu etatu, vz tada darbo val. butu sakykim nuo 13-19 val. ir dirbtu dar sestadieniais.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2014 06 09, 15:01)
Sveikos,
susimaišiau su tais vykdomaisiais dokumentais. Vienam darbuotojui iš trijų anstolių atėjo 6 raštai. Turiu išskaičiuoti 50 proc. minimalios algos ir 70 proc. virš minimumo. Tas tai aišku. O kaip toliau tuos pinigus padalinti? Skambinau anstoliui, tai sakė, kad mokėti pagal gavimo datą - pirmajam anstoliui 20 proc., antrajam - 20 proc., ir trečiajam - 10 proc. Ar taip? Nes kiek buvau skaičius, tai lygtai reikėtų  mokėti proporcingai išieškomai sumai, nes paskutinis raštas atėjo su didžiausia suma.

Vienos dalina visiem po lygiai, kitos proporcingai pagal skolos sumą, aš turėjau vieną su 7 vykdomaisiais, tai proporcingai išdalinau, jei skola didesnė daugiau vedžiau, jei mažesnė mažiau ir visi laimingi buvo
Papildyta:
QUOTE(office @ 2014 06 09, 17:45)
jei zmogutis dirba 0,5 etato, 4 val. per diena, ar jis gali dar darbintis pilnu etatu, vz tada darbo val. butu sakykim nuo 13-19 val. ir dirbtu dar sestadieniais.

Per parą turi būti ne daugiau 12 valandų darbo per visas darbovietes, o ar yra kokie savaitės apribojimai nežinau tiksliai
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2014 06 09, 15:01)
Sveikos,
susimaišiau su tais vykdomaisiais dokumentais. Vienam darbuotojui iš trijų anstolių atėjo 6 raštai. Turiu išskaičiuoti 50 proc. minimalios algos ir 70 proc. virš minimumo. Tas tai aišku. O kaip toliau tuos pinigus padalinti? Skambinau anstoliui, tai sakė, kad mokėti pagal gavimo datą - pirmajam anstoliui 20 proc., antrajam - 20 proc., ir trečiajam - 10 proc. Ar taip? Nes kiek buvau skaičius, tai lygtai reikėtų  mokėti proporcingai išieškomai sumai, nes paskutinis raštas atėjo su didžiausia suma.

Aš turiu vienam žmogui daaaaauuug VR, tai dalinu pagal išieškojimo sumą proporcingai ir pervedu.

QUOTE(office @ 2014 06 09, 17:45)

Gali. Per dieną darbo laikas neturi viršyt 12 val., o per savaitę ne daugiau nei 60 val.
Atsakyti