Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Gal iš čia esančių buhalterių dirba VŠĮ įstaigose? Kuo skiriasi apskaita nuo UAB? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2014 02 18, 16:04)
Gal iš čia esančių buhalterių dirba VŠĮ įstaigose? Kuo skiriasi apskaita nuo UAB? Ačiū.

Absoliučiai viskuo, tai visiškai skirtingi dalykai 4u.gif
Atsakyti
Su švente, merdžinos!! lithuania.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

su kolega kuriame buhalterinių paslaugų įmonę (Vilniuje) ir ieškome patyrusio buhalterio, kuris kaip partneris prisjungtų ir koordinuotų veiklą, susijusią su buhalterija. Aš ir partneris rūpintumėmės klientų paieška, konsutacijomis ir pan.

Ar būtų įdomu?

Parašykite man i AŽ.
Atsakyti
QUOTE(TomaB @ 2014 03 15, 09:26)
Sveikos merginos,

su kolega kuriame buhalterinių paslaugų įmonę (Vilniuje) ir ieškome patyrusio buhalterio, kuris kaip partneris prisjungtų ir koordinuotų veiklą, susijusią su buhalterija. Aš ir partneris rūpintumėmės klientų paieška, konsutacijomis ir pan.

Ar būtų įdomu?

Parašykite man i AŽ.

Koki atlyginima siulote? g.gif

Papildyta:
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2014 02 18, 15:04)

Skiriasi. Ne veltui mokinantis yra atskira specialybe "Biudzetiniu istaigu buhalterine apskaita" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2014 03 15, 20:23)
Koki atlyginima siulote?  g.gif

Papildyta:
Skiriasi. Ne veltui mokinantis yra atskira specialybe "Biudzetiniu istaigu buhalterine apskaita"  smile.gif

Bet nuo biudžetinių irgi skiriasi (nebent steigėjas-biudžetinė įstaiga)
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2014 02 18, 15:04)

Mizeriu ten skiriasi, keli niuansai tik. Jei buhalteriją čiupinėjus, tai susitvarkysi spakainiai.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2014 03 15, 21:23)
Koki atlyginima siulote?  g.gif

Labiau ieškome pradžioje partnerio (verslo dalininko, akcininko), kuris išmanytų buhalteriją ir koordinuotų jos veiklą.
Atlyginimas būtų sutartinis, pradžioje nedidelis, paskui priklausomas nuo padalinio rezultatų.

Jei domina, galime susitikti ir pasikalbėti detaliau.

Atsakyti
Laba diena,
Man reikalinga tokia informacija, kas galėtų patarti?
Įmonė nemokamai gauna akcijas (didinamas įmonės, kurią ji kontroliuoja, įstatinis kapitalas iš nepaskirstyto pelno dalies ir proporcingai turimoms akcijoms ji nemokamai gauna akcijas). Kokia įsigijimo vertė turi būti apskaitoma buhalterijoje-savikaina, rinkos vertės, ar nulinė vertė?
Kai bus parduodamos akcijos, skaičiuojamas pelno mokestis bus nuo visos akcijų pardavimo sumos?
Ačiū atsakiusioms. Jeigu galima, parašykite, kuo remiantis vadovaujate?
Atsakyti
QUOTE(TomaB @ 2014 03 16, 09:23)
Labiau ieškome pradžioje partnerio (verslo dalininko, akcininko), kuris išmanytų buhalteriją ir koordinuotų jos veiklą.
Atlyginimas būtų sutartinis, pradžioje nedidelis, paskui priklausomas nuo padalinio rezultatų.

Nesupykit, tačiau žmogus, kuris gerai išmano buhalteriją ir geba koordinuoti veiklą, apsieis ir be jūsų. Kam dirbti už menką atlyginimą arba dalintis? g.gif
Atsakyti
Nematau, ko čia pykti... smile.gif
Apie menką atlyginimą atrodo nieko nesu sakiusi, bet to, kaip tik siūlome dalintis bendru įmonės pelnu, kas sėkmės atveju, gali būti daug daugiau nei "geras atlyginimas".
O dėl "dalintis", kartais dalinantis galutiniam rezultate daug daugiau uždirbama, negu viską darant tik pačiam... Be to pastovus naujų "kokybiškų" klientų pritraukimas ir aptarnavimas tikrai nėra lengvesnis ar mažiau svarbus darbas nei buhalterijos išmanymas ir tvarkymas.
Darbų pasidalijimas duoda galimybę pasiekti daug geresnių rezultatų per trumpesnį laiką (sinergija).
Todėl ir ieškome žmogaus su platesnėmis pažiūromis, nei tik buhalterijos išmanymas.

QUOTE(Tepaluota @ 2014 03 16, 14:22)
Nesupykit, tačiau žmogus, kuris gerai išmano buhalteriją ir geba koordinuoti veiklą, apsieis ir be jūsų. Kam dirbti už menką atlyginimą arba dalintis? g.gif

Atsakyti
merginos, noreciau uzduoti klausima del deklaraciju, tikiuosi neuzmetysit akmenimis, kad ne cia papuoliau ir ne ten parasiau ax.gif blush2.gif 4u.gif 2013 m. geguzes men elektroniniu budu deklaravau ilgalaiki isvykima gyventi i uzsieni nuo 2013 02, mano deklaracija buvo patvirtinta, taciau perziurejus preliminaria paskaiciuota moketina suma 630 PSD doh.gif jei taisant pakeisiu tik 35A ir 37 laukelius (abu nuliai), teisingai padarysiu? ar reikia kazkur kitur kazka pildyti? g.gif
Atsakyti