Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(TuteSun @ 2014 01 18, 22:18)
tiesiog pirmąkart susiduriu su skaičiavimu pagal koeficientą. iki tol, kai dirbau kitose įmonėse, visad kiekvieną mėnesį gaudavau stabilų atlyginimą, tokį, koks sutartas. o čia, kaip suprantu, atlyginimas kiekvieną mėnesį gali skirtis ar ne?

Jei turėjai nemokamų atostogų tai todėl ir skiriasi. Dar neteko girdėt, kad už nemokamas atostogas kažkas mokėtų
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2014 01 18, 23:24)
Jei turėjai nemokamų atostogų tai todėl ir skiriasi. Dar neteko girdėt, kad už nemokamas atostogas kažkas mokėtų

tai tą suprantu, tik jau atėmus už tas dvi nemokamas dienas, man išeina, kad dar pinigų trūksta.
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2014 01 19, 14:40)
tai tą suprantu, tik jau atėmus už tas dvi nemokamas dienas, man išeina, kad dar pinigų trūksta.

Mes nieko negalim nusprest, nežinodamos kiek tau priklauso už mėn, koks NPD ir PNPD priklauso.
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2014 01 19, 14:40)

Atlyginimas "popierinis"/menesio darbo dienos*dirbtos dienos. Tada dar mokescius minusiuojam kad gautus i rankas.
Jei yra kokie nors koeficientai ar isdirbiai, ar kiti dalykai, tai jau niekuom neina pagelbet...
Atsakyti
Laba diena visoms, galbūt yra pasiryžusių man padėti? turiu baigiamąją praktiką - 3 mėnesių, Vilniuje. Norėčiau, kad kuri nors priimtų pas save padirbėti. Pažadu pagalbą! bet ir iš jūsų norėčiau pagalbos, rašant praktikos darbą...smile.gif jei norėsit - daug dirbsiu, jei ne- neįkyrėsiu. Žodžiu,prisitaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
Vargiai rasit. Iki gegužės visos deklaracijom, balansais ir PLN užsikasę ir mažiausiai nori bet kokios papildomos veiklos. Džiaukitės, jei gausit parašiuką mirksiukas.gif Bet kokiu atveju sėkmės.
Atsakyti
sveikos, as vel su klausimu . . .turim bendra vaika, kartu gyvenam, bet nesam susituoke, ar vaiko tevas gali taikytis PNPD darbe? jei taip, tai kiek jam taikys. dabar uz pirma vaika kiek zinau 200, bet jei dalins is dvieju, tai tik 100 jam prisitaikys? ir jei dalins is dvieju, tai kada as savo pnpd galesiu prisitaikyt, nes kolkas 2 metai man bus VPA, prasymo dar nepateikiau, bet abejoju ar ten bus galima rinktis taikyt pnpd ar ne, o jei nebus lygtais esu girdejus kad galima deklaruojant pajamas prisitaikyt, bet is kur tada zinot kokia ten suma irasyt, ar gal automatiskai paskaiciuoja? bet jei automatiskai paskaiciuoja, tai is kur jie zino dalint pusiau tuos 200 ar nedalint?
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 01 22, 20:18)
sveikos, as vel su klausimu . . .turim bendra vaika, kartu gyvenam, bet nesam susituoke, ar vaiko tevas gali taikytis PNPD darbe? jei taip, tai kiek jam taikys. dabar uz pirma vaika kiek zinau 200, bet jei dalins is dvieju, tai tik 100 jam prisitaikys? ir jei dalins is dvieju, tai kada as savo pnpd galesiu prisitaikyt, nes kolkas 2 metai man bus VPA, prasymo dar nepateikiau, bet abejoju ar ten bus galima rinktis taikyt pnpd ar ne, o jei nebus lygtais esu girdejus kad galima deklaruojant pajamas prisitaikyt, bet is kur tada zinot kokia ten suma irasyt, ar gal automatiskai paskaiciuoja? bet jei automatiskai paskaiciuoja, tai is kur jie zino dalint pusiau tuos 200 ar nedalint?

Jei tėvystė pripažinta, tai taikotės abu po 100 Lt. Bet kurioj darbovietėj NPD ir PNPD principai nesiskiria, nes tai numatyta įstatymų. Jei neprisitaikysit, galėsit deklaruotis ir susigražint. Jei pati nemokėsit reiks kažką mokantį paprašyt pagelbėt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
sveikos, as vel su klausimu

Čia viskas paprasta - arba taip kaip rašo Ramunytė, arba Jūsų vyras gali parašyti, kad jam taikytų pilną NPD (200 Lt), bet tuomet jau Jūs turit žiūrėti, kad Jums pačiai jis nebūtų niekur taikomas, nes jau tuomet teks susimokėti kai deklaruosit už metus.

Merginos, noriu paklaust, ar visos skaičiuojat atostoginių kaupinius? Ar jie būtini? Dirbau prieš tai dviejose darbovietėse, niekur neskaičiuodavo. Dabar naujam darbe radau, kad čia visada skaičiuodavo. Aš paskaičiuosiu, žmonių ne tiek jau ir daug, bet smalsumas apėmė - ar būtina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnė: 23 sausio 2014 - 08:13

Jei jūs gausit pašalpą iš sodros, tai šioms jūsų pajamoms turėtų taikyti PNPD
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 01 23, 08:08)

Merginos, noriu paklaust, ar visos skaičiuojat atostoginių kaupinius? Ar jie būtini? Dirbau prieš tai dviejose darbovietėse, niekur neskaičiuodavo. Dabar naujam darbe radau, kad čia visada skaičiuodavo. Aš paskaičiuosiu, žmonių ne tiek jau ir daug, bet smalsumas apėmė - ar būtina?

As jau kokius 4-5 metus skaiciuoju neisnaudotu atostogu likucius. smile.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus, biskuti aiskiau wink.gif
Atsakyti