Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Net be diskusijų, yra rinkos vertė, griežtai, jokių už 1lt mirksiukas.gif Ir dar tuo labiau 7 metų automobilis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cashmere: 16 sausio 2014 - 14:32
QUOTE(Cashmere @ 2014 01 16, 14:31)
Net be diskusijų, yra rinkos vertė, griežtai, jokių už 1lt  mirksiukas.gif Ir dar tuo labiau 7 metų automobilis  doh.gif

sutinku. VMI pripazintu pajamas natura nuo rinkos vertės.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 01 16, 14:31)
Net be diskusijų, yra rinkos vertė, griežtai, jokių už 1lt  mirksiukas.gif Ir dar tuo labiau 7 metų automobilis  doh.gif

QUOTE(dzyy @ 2014 01 16, 14:37)
sutinku. VMI pripazintu pajamas natura nuo rinkos vertės.

Ačiū 4u.gif

Tą patį sakiau ir direktoriui, ir tam darbuotojui, bet jiems kažkoks pažįstamas VMI darbuotojas sakė, kad darbuotojas gali ir už litą pirkti doh.gif

Tiesa, gal galit pamokint kur sužinoti automobilio rinkos vertę? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo earl grey: 16 sausio 2014 - 14:50
GPMĮ nėra nustatyta, kuriais metodais ar būdais būtina vadovautis, apskaičiuojant tikrąją rinkos kainą. Svarbu,
kad apskaičiuotoji turto tikroji rinkos kaina ar turto nuomos tikroji rinkos kaina būtų ekonomiškai pagrįsta, t. y.
atitiktų tokių pačių tuo pat metu perkamų-parduodamų, nuomojamų daiktų vidutinę rinkos kainą, dėl kurios susitartų
nepriklausomi asmenys (to reikalauja GPMĮ 2 str. 20 dalyje apibrėžta tikrosios rinkos kainos sąvoka). Taigi, tai gali
būti įvertinimas, atliktas remiantis tokių tuo pat metu perkamų-parduodamų automobilių kainų analize, turto vertintojo
teisės aktų nustatyta tvarka atliktas įvertinimas, ar besispecializuojančių juridinių asmenų skelbiamos normos (pvz,.
draudimo įmonių nustatytos vertės automobilio draudimui) ir pan. Mokesčių administratorius, vadovaudamasis
Mokesčių administravimo įstatyme įtvirtintais principais, mokesčių mokėtojo deklaruojamą rinkos kainą laiko
teisinga, kol nėra nustatoma kitaip.
Atsakyti
QUOTE(earl grey @ 2014 01 16, 14:47)

Skelbimuose arba turguje.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 01 16, 17:51)
Skelbimuose arba turguje.

mes tikriname per autoplius.lt, ten ivedame butent norimos masinos metus, turi, kura, galinguma ir panasiai. Tada ir ziurime tos mesinos kaina!
Paprasta kaip du kart du smile.gif
Atsakyti
QUOTE(earl grey @ 2014 01 16, 14:47)

mes rinkos vertei nustatyti naudojome tiesiog naujausius skelbimus parduodamų automobilių, tos pačios komplektacijos, metų, modelio ir t.t. Taip net auditas patarė, kad pakaks pagrindimui ax.gif jei neturite lėšų turto vertinimui, pakanka tik atsispausdinti kokius 3-5 skelbimus pagrindimui, kad matytusi data, kainos, ir automobiliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(earl grey @ 2014 01 16, 15:47)
Ačiū 4u.gif

Tą patį sakiau ir direktoriui, ir tam darbuotojui, bet jiems kažkoks pažįstamas VMI darbuotojas sakė, kad darbuotojas gali ir už litą pirkti doh.gif

Va cia:
http://87.239.82.250...p?next=type.php
Atsakyti
Padėkit merginos. Įsidarbinau naujoje įmonėje ir pirmąkart susiduriu su kažkokia atlyginimo skaičiavimo sistema pagal koeficientą, pagal išdirbtas darbo dienas. Maniau, kad visad gausiu stabilią, nekintančią algą (kaip ir prieš tai, kai dirbau). Darbas - ne valandinis, dirbama 5 dienas per savaitę, per dieną - 8 valandas. Viskas įprastai.
Žodžiu, už gruodį gavau mažiau pinigų. Logiška, nes 2 dienas turėjau pasiimti neapmokamų atostogų. Bet kai aš apsiskaičiuoju, man išeina, kad pinigų trūksta. Buhalterė paaiškino, jog gruodį dirbau 17 darbo dienų (jos teigimu, darbo dienų buvo 19, 2 - neapmokamai atostogavau). Todėl ir mažiau gavau. Bet ar gali taip skaičiuoti, juk ne valstybės tarnautoja esu ar pan. Bet realiai tai juk visą mėnesį pradirbau, neskaitant tų 2 neapmokamų atostogų dienų. Nesvarbu kad buvo valstybės nustatytos laisvos šventinės dienos. Paaiškinkit man. Būsiu be galo dėkinga. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuteSun: 17 sausio 2014 - 19:06
QUOTE(TuteSun @ 2014 01 17, 19:04)
Padėkit merginos. Įsidarbinau naujoje įmonėje ir pirmąkart susiduriu su kažkokia atlyginimo skaičiavimo sistema pagal koeficientą, pagal išdirbtas darbo dienas. Maniau, kad visad gausiu stabilią, nekintančią algą (kaip ir prieš tai, kai dirbau). Darbas - ne valandinis, dirbama 5 dienas per savaitę, per dieną - 8 valandas. Viskas įprastai.
Žodžiu, už gruodį gavau mažiau pinigų. Logiška, nes 2 dienas turėjau pasiimti neapmokamų atostogų. Bet kai aš apsiskaičiuoju, man išeina, kad pinigų trūksta. Buhalterė paaiškino, jog gruodį dirbau 17 darbo dienų (jos teigimu, darbo dienų buvo 19, 2 - neapmokamai atostogavau). Todėl ir mažiau gavau. Bet ar gali taip skaičiuoti, juk ne valstybės tarnautoja esu ar pan. Bet realiai tai juk visą mėnesį pradirbau, neskaitant tų 2 neapmokamų atostogų dienų. Nesvarbu kad buvo valstybės nustatytos laisvos šventinės dienos. Paaiškinkit man. Būsiu be galo dėkinga. wink.gif

Dirbant 5d per savaitę gruodis ir turėjo 19 d.d iš kurių tu dirbai 17. Gi galima pasiimt kalendorių ir suskaičiuot dienas, kurias darbe praleidot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytėė: 17 sausio 2014 - 19:25
QUOTE(TuteSun @ 2014 01 17, 20:04)

Nelabai supratau klausimo ir problemos, tai jei dirbai 17 dienų, tai ir DU už 17 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2014 01 18, 15:53)
Nelabai supratau klausimo ir problemos, tai jei dirbai 17 dienų, tai ir DU už 17 dienų.

tiesiog pirmąkart susiduriu su skaičiavimu pagal koeficientą. iki tol, kai dirbau kitose įmonėse, visad kiekvieną mėnesį gaudavau stabilų atlyginimą, tokį, koks sutartas. o čia, kaip suprantu, atlyginimas kiekvieną mėnesį gali skirtis ar ne?
Atsakyti