Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(meile0409 @ 2014 01 10, 11:03)
manyciau visus tokius klausimus, galima uzdavineti asmenine zinute

O kodėl? Viešai parašė, viešai gali atsakyt, ne nusikaltimas juk. Įmonės pavadinimą rašyt niekas neprašo. Ir pačiai paprasčiau vienukart atsakyt.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 01 10, 14:49)
O kodėl? Viešai parašė, viešai gali atsakyt, ne nusikaltimas juk. Įmonės pavadinimą rašyt niekas neprašo. Ir pačiai paprasčiau vienukart atsakyt.

as kitaip suformuluosiu
Jei rasit tokio tipo skelbimus, parasykite issamesne informacija, nes po tokio vieno sakinio skelbimoko, kyla 101 klausimas
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2014 01 10, 12:51)
nes po tokio vieno sakinio skelbimoko, kyla 101 klausimas

Nu ja, irgi tiesa. Ta pati, tik iš kitos pusės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 01 10, 12:49)

drinks_cheers.gif gal ne man vienai įdomu pasidarė ax.gif

laba diena bigsmile.gif penktadienis bigsmile.gif
kas nors vedat bendrijom apskaitą? ax.gif
Atsakyti
Sveikos skaičiukų mėgėjos smile.gif. Aš nors išsilavinimą turiu kitoje srityje, tačiau šiuo metu pramokau programuoti, t. y. galiu nebrangiai sukurti skaičiuoklę, kuri galimai padėtų žmonėms darbuose. Pavyzdžiui, atlyginimų skaičiuoklę. Tad jei atsirastų, kam praverstų toks dalykas, laukčiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, nuo 01.01 keitesi NPD skaiciavimai. gal galite apskaiciuoti mano atlyginima smile.gif mano darbo uzmokescio koeficientas 14.0 turiu du vaikucius. koki atlyginima i rankas gausiu po siu pakeitimu. aciu
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2014 01 13, 11:09)
Sveikos, nuo 01.01 keitesi NPD skaiciavimai. gal galite apskaiciuoti mano atlyginima smile.gif mano darbo uzmokescio koeficientas 14.0 turiu du vaikucius. koki atlyginima i rankas gausiu po siu pakeitimu. aciu

Pilnas internetas visokių skaičiuoklių. Tereikia suvesti "atlyginimo skaičiavimas"

Va vienas iš pvz:
http://www.auditum.l...iciuokle-2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sitara: 14 sausio 2014 - 08:06
Sveiki,noriu paklausti,As dabar esu atostogose,bet radau kita darba is dabartinio darbo noriu iseiti,ar darbdavys ismokes man uz nepanaudotus atostogas pagal viska dar turiu 5sav.Aciu
Atsakyti
Privalo išmokėti, nėra net kalbos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ketrin21 @ 2014 01 14, 11:06)
Sveiki,noriu paklausti,As  dabar esu atostogose,bet radau kita darba is dabartinio darbo noriu iseiti,ar darbdavys ismokes man uz nepanaudotus atostogas pagal viska dar turiu 5sav.Aciu

Privalo ismoket, net jei turetumet 1 diena neisnaudotu atostogu smile.gif prasyme del atleidimo, parasykite, kad atostogu eiti nenorit (nes iseidama is darbo pagal viska turetumet isnaudot atostogas ir ta pacia diena gryzus po ju issidarbint), o norite uz nepanaudotas atosostogas priklausancios kompensacijos.
Atsakyti
O tai ne plius minus tas pats gaunasi, jei žmogus atostogauja ir gauna atostoginius ir jei neatostogauja ir gauna kompensacija už atostogas? Tik atleidimo data skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 01 14, 16:01)
O tai ne plius minus tas pats gaunasi, jei žmogus atostogauja ir gauna atostoginius ir jei neatostogauja ir gauna kompensacija už atostogas? Tik atleidimo data skiriasi.

Na ne tas pats, nes komp. uz nep. atostogas apskaicuoti, neisnaudotu dienu sk. dauginamas is 0.7 koficiento, tai netenkama 30% laikotarpio ir atitinkamai atostoginiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 14 sausio 2014 - 16:15