Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(pupute @ 2013 06 25, 13:26)
Sveikos gyvos smile.gif ar neiskepet raganos su sluotom per joniniu lauza sokinedamos? smile.gif
klausimukas, kvailas ale... jei uab pvm moketoja parduoda prekes latvijos uab ne pvm moketojui kaip su pvm? as turiu rasyti su pvm saskaita? blush2.gif

Taip su PVM man rodos 4u.gif
Atsakyti
Taip žinoma su PVM, jei būtų PVM mokėtoja, tada galėtum be mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2013 06 25, 13:26)
Sveikos gyvos smile.gif ar neiskepet raganos su sluotom per joniniu lauza sokinedamos? smile.gif
klausimukas, kvailas ale... jei uab pvm moketoja parduoda prekes latvijos uab ne pvm moketojui kaip su pvm? as turiu rasyti su pvm saskaita? blush2.gif

QUOTE(Cashmere @ 2013 06 25, 14:37)
Taip žinoma su PVM, jei būtų PVM mokėtoja, tada galėtum be  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na tai liux, aciu uz paprotinima zuikoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 06 25, 13:37)
Taip žinoma su PVM, jei būtų PVM mokėtoja, tada galėtum be  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Ech kaip tingisi dirbt, bet per sia sav. reik butinai viska pasidaryt. Atvestu truputi oras, tai gal ir darbuotis butu lengviau, o dabar tik mintys sukasi, kaip cia kur issimaudyt biggrin.gif
Atsakyti
as tai kad saulute nekusytu sedziu zaliuzes nuleidus kaip kurmis, kondiske ijungta tai salta, jauciu persalimas nuo jo jau kabinasi.. bet dirbasi bent smile.gif tutska gal atostogu planuoji?
ne i tema - zinot ar dalyvaujate kuri nors tax organizuojamame meete buhalteriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2013 06 26, 14:06)

ne i tema - zinot ar dalyvaujate kuri nors tax organizuojamame meete buhalteriu  smile.gif

As dar ne karto nedalyvavau, nors labai knietetu. Gal kas dalyvavo ar smagu ten buna?
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2013 06 27, 09:15)
As dar ne karto nedalyvavau, nors labai knietetu. Gal kas dalyvavo ar smagu ten buna?

Iš pasisakymu tai smagu, bet kažin kaip būtų nuvažiavus visiškai nieko nepažįstant g.gif
Atsakyti
Čia nebent organizuozuotis SM chebrą. Bet manęs kažkodėl visai ten netraukia schmoll.gif
Atsakyti
Laba rytuka smile.gif
Norėjau pasiklausti kaip daryti gavau sąskaitą pirktas nešiojamas kompiuteris taip pat toje pačioje sąskaitoje MS Windows ir antivirusinė 12mėn tai man visą bendrą suma traukti į ilgalaikį turtą ir skaičiuoti nusidėvėjimą? ar atskirai ? g.gif
Papildyta:
Laba rytuka smile.gif
Norėjau pasiklausti kaip daryti gavau sąskaitą pirktas nešiojamas kompiuteris taip pat toje pačioje sąskaitoje MS Windows ir antivirusinė 12mėn tai man visą bendrą suma traukti į ilgalaikį turtą ir skaičiuoti nusidėvėjimą? ar atskirai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2013 06 27, 10:28)
Laba rytuka  smile.gif
Norėjau pasiklausti kaip daryti gavau sąskaitą pirktas nešiojamas kompiuteris taip pat toje pačioje sąskaitoje MS Windows ir antivirusinė 12mėn tai man visą bendrą suma traukti į ilgalaikį turtą ir skaičiuoti nusidėvėjimą? ar atskirai ?  g.gif

Antivirusinę atskirai, nes ji per 12 mėėn nusiamortizuos, o kompą su windowsais kartu, nes vienas be kito neveikia
Atsakyti
tai kaip suprantu antivirusinę dėti i kitas trumpalaikis turtas? nes jo vertė 90.08 lt
Atsakyti