Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Jofky @ 2013 11 18, 11:31)
Dar nesutikau tokio verslininko, kad NORĖTU kad pajamos būtu apmokestintos  biggrin.gif

Bet paprastai pajamos uz paslaugas buna apmokestinamos. smile.gif Arba as cia kazko nelabai supratau.
Atsakyti
na paslaugų pajamos tikrai apmokestinamos. Jeigu neapmokestinsit, čia jau bus mokesčių slėpimas...
Atsakyti
Siandien atleidziamas zmogus, 2-SD turiu per 3d.d. isiusti, t.y. paskutine diena 3dienis? g.gif Kazkaip visad ta pacia diena isiusdavau, o sy kart neturiu galimybes, ar priims jei isiusiu tik 4dieni? Ar 3dieni zut but turiu isiust?
Atsakyti
labas 4u.gif
QUOTE(Melajja @ 2013 11 25, 16:51)
Siandien atleidziamas zmogus, 2-SD turiu per 3d.d. isiusti, t.y. paskutine diena 3dienis?  g.gif  Kazkaip visad ta pacia diena isiusdavau, o sy kart neturiu galimybes, ar priims jei isiusiu tik 4dieni? Ar 3dieni zut but turiu isiust?

Be abejo, kad priims, tik parašys pastabėlę, kad vėluojate ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 11 25, 17:51)
Siandien atleidziamas zmogus, 2-SD turiu per 3d.d. isiusti, t.y. paskutine diena 3dienis?  g.gif  Kazkaip visad ta pacia diena isiusdavau, o sy kart neturiu galimybes, ar priims jei isiusiu tik 4dieni? Ar 3dieni zut but turiu isiust?

pas mane darbuotojas atleistas 20d., tačiau tik šiandien pranešiau apie atleidimą sodrai ir neparaše, kad vėluojame. Vadinasi ir jūsų atveju bus galima išsiųsti ketvirtadienį.
Atsakyti
turbut cia priklauso nuo inspektores, tikuos priims smile.gif

Beja kaip su pakuotes apskaita, cia taip pat buhalteres reikalas ? ten tokia painiava verysad.gif
Atsakyti
Aš tai pati darau, manau buhalterės pareiga, o kas daugiau darys
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 11 26, 16:48)
Aš tai pati darau, manau buhalterės pareiga, o kas daugiau darys

o pasirodo, pasieskojau biggrin.gif
Pakuočių apskaitos tvarką įmonėje įsakymu tvirtina direktorius. Paskiriami darbuotojai, atsakingi už pakuočių sąrašų sudarymą, svorio nustatymą, apskaitos vedimą, ataskaitų pateikimą.

Bet vis tik,
Importuojam prekes is ES, prekes supakuotos po kelis vienetus i kartona, prekes nesandeliojamos kartone ir nepardavinejamos jame, cia bus tretine pakuote, kuri palengvina transportavima, na kad preke nesusigadintu, ar klytsu?
Ir jei nei saskaitoje, nei crm, niekur nenurodyta, kad ta preke supakuota i kazka, juo labiau pakuotes svoris nenurodytas, tai man reiktu kiekviena atvykstancia preke apziuret, pasvert ir tada pradet skaicuot g.gif
Atsakyti
Tai jei ji neegzistuoja popieriuose, tai kaip jūs deklaruosit, gi reikia ir svorio ir rūšies pakuotės
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 11 18, 11:47)
na paslaugų pajamos tikrai apmokestinamos. Jeigu neapmokestinsit, čia jau bus mokesčių slėpimas...

tikrai ne mokesciu slepimas, nes tai nera veiklos pajamos
tai yra tam tikras pavedimas
Civilinis kodeksas apie tai yra visas skirsnis..
jau susitvarkiau su klausimu pati
tikejausi spartesnio patarimo
aciu uz komentarus
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 11 26, 17:15)
Tai jei ji neegzistuoja popieriuose, tai kaip jūs deklaruosit, gi reikia ir svorio ir rūšies pakuotės

Apie ką aš ir kalbu, ar man reikia tvarkyti tik tai ką matau popieruose, suo atveju pirkimo dokumentuose nera pavaizduota, kad preke atkeleiavo pakuoteje, tai ir nevedu jokios pakuotes apskaitos, nepildau deklaracijos.
Ar vistik man reikia bekt ziuret kaip is tiesu tos prekes atkeliaja kokiam pavidale, ir jei neivardinta popieruose pakuote, tai ja pasisvert, ivertint rusi, apskaicuot paciai, tada deklaruot.
Kazi kaip butu patikrinimo atveju, ar ta buhaltere neliks kalta, kuri nedeklaravo, nes nejo ir neziurejo smile.gif
Atsakyti
Dėl pakuotės apskaitos.
Na gerai, tarkim Jūs prekę įsivežėte nesupakuotą, bet tai tada ta prekė priklauso kokiai specifinei grupei prekių, kurios nepakuojamos? Kažin ar įvežus įprastas prekes prekės būna "nuogos", kažkas bent celofanas turėtų būti? g.gif
Tretinei pakuotei priskiriamos tokios pakuotės rūšys, kurios PADEDA TRANSPORTUOTI PREKĘ, kaip antai, paletė, euro padėklai ir pan.
Atsakyti