Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(dangaus žydryne @ 2013 10 28, 20:34)
sveikos,
siandien apsiziurejau, kad sumaisiau KPO numeracija. spausdintus per programa-perspausdinau, o ka daryt su ranka rasytais? nauju rasyt negaliu, nes nebus parasu tu zmoniu, is kuriu pinigai priimti...
tai juos taip palikti? ar reikia kokio pasiaiskinimo, kad klaida padaryta? nesusiduriau dar su tokia beda...
o kasos knygoj, kaip taisyti?
gal kas patars.. gal kam teko irgi taip apsizioplint blush2.gif

labai dekoju 4u.gif

Pasirasyk pazyma, kad buvo tokiu datu ir tokie numeriai sumaisyti. Aisku, KPO negerai maisyti...
Atsakyti
Sveikos, nezinau ar as cia i tema paklausiu, bet pabandysiu. Taigi ieskausi apskaitininkes darbo, patirties siek tiek turiu, taciau jau daugiau nei puse metu nepavyksta rasti darbo ir manau, jog butent patirties trukumas pakisa koja. Gal kuri netycia zinote kokia imone, kuri siuo metu iesko darbuotojo? Sutikciau menesi padirbeti ir uz dyka...O gal kokius kursus parekomenduotumet, kurie butu pliusas darbinantis?

P.S. ieskau Kaune
Atsakyti
Sveikos

jeigu akcininkas ineša pinigų į įmonę, ir ta suma perkeliama iš trumpalaikiu skolų į ilgalaikes, kaip suprantu reikia pradėti skaičiuoti palūkanas?

tai kaip suprantu sudaroma sutartis dėl ilgalaikės paskolos su palūkanu dydžiu? ir pradedama skaičiuoti palūkanos? bei deklaruojama VMI ?

gal kuri turite kokia skaičiuokle palūkanu?

dėkui
Atsakyti
labas blush2.gif buvau pamiršus šitą temą doh.gif
bandysiu sugrįšt jei leisit 4u.gif
sakykit pirkotės pačiolio buhalterio kalendorius? patenkintos jais esat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 11 05, 14:59)
labas  blush2.gif buvau pamiršus šitą temą  doh.gif
bandysiu sugrįšt jei leisit  4u.gif
sakykit pirkotės pačiolio buhalterio kalendorius? patenkintos jais esat?  ax.gif

Aš pirkaus pernai, šiemet vėl u-sisakiau. Man tai patinka jis.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 11 05, 20:10)
Aš pirkaus pernai, šiemet vėl u-sisakiau. Man tai patinka jis.

bet negavai dar? rašė kad bus išleistas spalį, ir po išleidimo per tris dienas pristatys ax.gif kaip ir turėtų jau šiltas gulėt ant stalo unsure.gif

labas rytas 4u.gif geros darbo dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2013 11 05, 12:22)
Sveikos

jeigu akcininkas ineša pinigų į įmonę, ir ta suma perkeliama iš trumpalaikiu skolų į ilgalaikes, kaip suprantu reikia pradėti skaičiuoti palūkanas?

tai kaip suprantu sudaroma sutartis dėl ilgalaikės paskolos su palūkanu dydžiu? ir pradedama skaičiuoti palūkanos? bei deklaruojama VMI ?

gal kuri turite kokia skaičiuokle palūkanu?

dėkui

Gali būti paskola įmonei ir be palūkanų.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2013 11 06, 09:45)
Gali būti paskola įmonei ir be palūkanų.

tai sudarai sutarti kad suteiki be pal8kanu ir viskas? g.gif

o i6 fizinio asmens?
Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2013 11 06, 22:09)
tai sudarai sutarti kad suteiki be pal8kanu ir viskas?  g.gif

o i6 fizinio asmens?

Tik iš akcininko beprocente gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 11 07, 08:45)
Tik iš akcininko beprocente gali būti.

dėkui

o gal kuri turit kokia lentele kur skaičiuojami fiziniui asmeniui ? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,paklausiu pas jus visteik buhalterės įmonėse viską žino biggrin.gif kaip yra dėl tų neatvykimų į darbą administracijai leidus? ar tikrai reikia nurodyti priežastį ir kokios gali priežastys būti?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2013 11 11, 13:56)
Sveikos,paklausiu pas jus visteik buhalterės įmonėse viską žino biggrin.gif  kaip yra dėl tų neatvykimų į darbą administracijai leidus? ar tikrai reikia nurodyti priežastį ir kokios gali priežastys būti?

administracijai leidus galima sugalvoti bet kokią priežastį, nemokamos atostogos suteikiamos tik pagal DK 184str
Atsakyti