turi būti vadovo įsakymu patvirtintas etatų sarašas ir jame viskas nurodyta, kiek etato darbuotojas užima ir t.t.
QUOTE(TEATRĖ @ 2013 10 03, 09:17)
Ar yra koks nors dokumentas, kuriame būtų nurodyta pagal ką skiriamas buhalterio etatas?
Nėra. Kaip sutariat darbo sutartyje, taip ir dirbat. Padidinti galite darbuotojo prašymu ar sutikimu.
QUOTE(saintlina @ 2013 10 02, 20:33)
gal teko kuriai išsiregistruoti iš PVM mokėtojų? Turim šiek tiek atsargų, reik atstatyti pirkimo PVM. Gal kas žinot, kur PVM deklaracijoje reikia įrašyti tą atstatomo PVM sumą?
jau išsiaiškinau Jei kam kada reikės - į 35 langelį su minuso ženklu
QUOTE(TEATRĖ @ 2013 10 03, 09:17)
Sveikos,
Ar yra koks nors dokumentas, kuriame būtų nurodyta pagal ką skiriamas buhalterio etatas? Nuo ko priklauso, kad 0,5 et. ar 1 et. Gal nuo darbuotojų skaičiaus, gal nuo piniginių srautų, gal dar nuo ko nors... Gal žinote dokumentą, nes noriu savo buhalterei padidinti krūvį. Esam biudžetinė įstaiga.
AČIŪ.
Ar yra koks nors dokumentas, kuriame būtų nurodyta pagal ką skiriamas buhalterio etatas? Nuo ko priklauso, kad 0,5 et. ar 1 et. Gal nuo darbuotojų skaičiaus, gal nuo piniginių srautų, gal dar nuo ko nors... Gal žinote dokumentą, nes noriu savo buhalterei padidinti krūvį. Esam biudžetinė įstaiga.
AČIŪ.
Nėra, jei neviršysit patvirtinto etatų sarašo, užteks jūsų įsakymo, jei viršysit-teks prašyti tarybos leidimo
Sveikos
Pastebėjau, kad 2011 m. metu balanse tupi busimu laikotarpiu sanaudos (draudimas) , 2012 m. ju nieks neperkele i sanaudos ir buvo paliktos vilktis busimu laikotarpiu sanaudose, nors draudimas jau buvo pasibaiges, ar galiu dabar 2013 m. pr. jas perkelti i sanaudas?
Pastebėjau, kad 2011 m. metu balanse tupi busimu laikotarpiu sanaudos (draudimas) , 2012 m. ju nieks neperkele i sanaudos ir buvo paliktos vilktis busimu laikotarpiu sanaudose, nors draudimas jau buvo pasibaiges, ar galiu dabar 2013 m. pr. jas perkelti i sanaudas?
QUOTE(Melajja @ 2013 10 08, 10:47)
Sveikos
Jeigu suma nereikšminga, gali, bet tai bus neleidžiami atskaitymai
Labas rytas,
norėjau paklausti, jeigu dirbu 0,75 etato (6 val.), ar man priklauso pietų pertrauka, ar galiu jos atsisakyti ir eiti namo anksčiau?
norėjau paklausti, jeigu dirbu 0,75 etato (6 val.), ar man priklauso pietų pertrauka, ar galiu jos atsisakyti ir eiti namo anksčiau?
QUOTE(Vėtrūnė @ 2013 10 09, 08:55)
Labas rytas,
Pietu pertrauka turi buti nustatyta vadovaujantis imones Vidaus tvarkos taisyklemis.
QUOTE(Libra @ 2013 10 09, 10:46)
Pietu pertrauka turi buti nustatyta vadovaujantis imones Vidaus tvarkos taisyklemis.
tai aš jos atsisakyt negaliu ? nes dirbu tik 6 val. o su pietų pertrauka 6 val. 30 min. susitaupytų pusvalandis
QUOTE(Vėtrūnė @ 2013 10 09, 09:51)
tai aš jos atsisakyt negaliu ? nes dirbu tik 6 val. o su pietų pertrauka 6 val. 30 min. susitaupytų pusvalandis
Mano manymu pertraukos atsisakyti negalite.
as manau kad butu galima paprasyti vadovo rastu ir kazkodel manau butu galima susitart
LR DK 158str. numato, kad ne vėliau kaip po 4 darbo valandų turi būti suteikta pertrauka pailsėti ir pavalgyti