Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Melajja @ 2013 08 22, 11:32)
taip ir padariau radau klaidas, tai nedadeta, tai per daug ideta i kasos aparata po kelis centus cia viskas 2011 metais buvp, programoj likutis teisingas o kasoso aparate ne, vadinas man reikia ideti i kasoso apadarata neapskaitytus pinigus pridedant buhalterine pazyma,ar to uztektu  g.gif

Aš įdėčiau į kasos aparatą trūkumą ir paprašyčiau, kad atsakingas asmuo parašytų paaiškinimą. Tokiu atveju manau buh pažymos nereikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 08 22, 11:41)
Aš įdėčiau į kasos aparatą trūkumą ir paprašyčiau, kad atsakingas asmuo parašytų paaiškinimą. Tokiu atveju manau buh pažymos nereikia...  g.gif

Taip dar geriau, nereiks savo parasu deliot, labai to nemegstu daryt, o kai dar ne uz savo klaidas tai is vis smile.gif
Atsakyti
Man vis neduoda ramybes vienas klausimas, yra du akcininkai vienas is ju direktorius, kai keiciasi direktoriaus DS ar jis eina atostogu, jis raso prasyma kitam akcininkui, o akcininkas paraso isakyma taip? Ar reikia dar susirinkima akcininku susaukti sprendimui?
Nors randu senesnuose popieriose, kad direktorius sau raso prasyma ir sau pasiraso isakyma ir darbo sutartis sudaryta direktoriaus su paciu savimi smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 08 22, 15:55)
Man vis neduoda ramybes vienas klausimas, yra du akcininkai vienas is ju direktorius, kai keiciasi direktoriaus DS ar jis eina atostogu, jis raso prasyma kitam akcininkui, o akcininkas paraso isakyma taip? Ar reikia dar susirinkima akcininku susaukti sprendimui? 
Nors randu senesnuose popieriose, kad direktorius sau raso prasyma ir sau pasiraso isakyma ir darbo sutartis sudaryta direktoriaus su paciu savimi  smile.gif  g.gif

Direktoriaus darbo sutarties pakeitimui yra būtinas akcininkų sprendimas, kuriame numatomas įgaliojimas vienam iš akcininkų pasirašyti darbo sutarties pakeitimus. Kai pas Jus du akcininkai, jie du nusprendžia ir tada tas, kuris ne direktorius pasirašo darbo sutarties pakeitimus su direktoriumi.
Dėl atostogų, mano direktorius tikrai nerašo jokių prašymų akcininkams. Tiesiog parašo įsakymą, kad išeina atostogų nuo tada iki tada.
Atsakyti
sveiki,
gal žinot, kaip yra su taršos mokesčiu, kai įmonė savo automobilio neturi, bet nuomojasi iš fizinio asmens?
Atsakyti
Sveiki, kas pila kurą ir kas jį ivažinėja tas ir deklaruoja, ir moka.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 08 23, 11:08)
Sveiki, kas pila kurą ir kas jį ivažinėja tas ir deklaruoja, ir moka.

supratau, dėkui.
Atsakyti
Laba diena, kolegės.. Ar perkate prekių iš USA? Mes per ebay nusipirkome darbui reikalingą mikroskopą, apmokėjau įmonės darbuotojo kortele. Ar kur nors atsispindi pirkimai iš USA? Čia ne ES šalis, nesu turėjusi kol kas pirkimo, todėl klausiu... Prašau padėkite..
Atsakyti
Ar galima darbinti darbuotoją nuo sekmadienio, jam nustatytas pilnas etatas. Ar Sodra priimtų tokį pranešimą?
Atsakyti
QUOTE(suknele123 @ 2013 08 28, 14:15)
Ar galima darbinti darbuotoją nuo sekmadienio, jam nustatytas pilnas etatas. Ar Sodra priimtų tokį pranešimą?

Jeigu dirbs pagal grafiką ir sekmadienis jam išpuola darbo diena, tada galima. Tik pranešimą Sodrai reikėtų nusiųsti penktadienį 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras blush2.gif
Pirmą kartą į rankas pateko iš karto 2 vykdomieji raštai. Beskaičiuojant iškilo tokie klausimėliai:
1. Darbuotojas gauna valandinį minimalų DU. Paskaičiavus išdirbtas valandas, jo mėnesio DU - 1012 Lt. Tokiu atveju turiu laikyti kad jo menesio DU daugiau nei minimalus? Ar skaičiuoti nuo 1000, atskaičius mokesčius - anstoliui 20 proc, o nuo 12 Lt atskaičius mokesčius - 70 proc.? Bet valandos apmokamos pagal minimalų tarifą g.gif
2. banko komisiniai, kuriuos priskaičiuos už lėšų pervedimą anstoliui - išskaičiuojami iš darbuotojo ar tai įmonės rūpestis? (leidžiami/neleidžiami?)
3. Ar išskaičiuojama suma parodoma DU žinaraštyje?
Būsiu labai dėkinga už patarimus ir jūsų nuomonę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2013 09 02, 19:43)
Labas vakaras  blush2.gif
Pirmą kartą į rankas pateko iš karto 2 vykdomieji raštai. Beskaičiuojant iškilo tokie klausimėliai:
1. Darbuotojas gauna valandinį minimalų DU. Paskaičiavus išdirbtas valandas, jo mėnesio DU - 1012 Lt. Tokiu atveju turiu laikyti kad jo menesio DU daugiau nei minimalus? Ar skaičiuoti nuo 1000, atskaičius mokesčius - anstoliui 20 proc, o nuo 12 Lt atskaičius mokesčius - 70 proc.? Bet valandos apmokamos pagal minimalų tarifą  g.gif
2. banko komisiniai, kuriuos priskaičiuos už lėšų pervedimą anstoliui - išskaičiuojami iš darbuotojo ar tai įmonės rūpestis? (leidžiami/neleidžiami?)
3. Ar išskaičiuojama suma parodoma DU žinaraštyje?
Būsiu labai dėkinga už patarimus ir jūsų nuomonę  blush2.gif

Na ką aš iš patirties galiu atsakyti.
1.nesvarbu valandinis ar mėnesinis, imi priskaičiuotą algą to mėnesio, nuo minimumo 20 proc., nuo to kas virs 70.
2. Aš išskaičiuodavau iš darbuotojo.
3. Taip, parodoma atskiru stulpeliu, išskaitymai pagal vykdomuosius, parodoma reali išmokama suma atskaičius visus mokesčius bei vykdomuosius
Atsakyti