Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(pupute @ 2013 08 13, 15:54)
aš praeitą savaitę dėl to paties skambinau i VMI. O tiu ar pasakei iki galo, kad ne fizinis asmuo skolina (iš gatvės), o fizinis ir akcininkas? kaip ir Cashmere man VMI tą patį pasakė - nereikia deklaruoti jei su akcininku smile.gif

Taip pasakiau kad akcininkas, be to kai tikrino mane VMI taip pat tikrino ar akcinikų paskolos sudeklaruotos.
Atsakyti
Aš irgi visada akcininkų paskolas deklaruoju.
Jas reikia deklaruoti, nes kai tikrino VMI, kaip ir Sonatuole sakė, žiūrėjo, ar deklaruotos akcininko paskolos.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 08 13, 16:15)
Aš irgi visada akcininkų paskolas deklaruoju.
Jas reikia deklaruoti, nes kai tikrino VMI, kaip ir Sonatuole sakė, žiūrėjo, ar deklaruotos akcininko paskolos.

Bet kodėl informacija klaidinama teikiama tada? Man net viena sena patyrus buhalterė sakė, ji nedeklaruoja, sakė net Seminare užklausė sakė tikrai nereikia, net pabrėžė.

Galvoju reiktų raštu užklausti
Atsakyti
Ką tik paskambinau į VMI.
Patvirtino, kad ir akcininkų suteiktas paskolas būtina deklaruoti FR0711, jeigu paskola virš 2000 lt.
Nesvarbu, ar tgas fizinias asmuo akcininkas, ar ne. Svarbu, kad fizinio asmens (į šią sąvoką patenka ir akcininkas - fizinis asmuo) suteikta paskola.

Dabar pagalvojau, gal čia jūs diskutavote apie akcininką ne fizinį asmenį, o akcininką JA? Tada į FR0711 nereikia traukti paskolų.
Atsakyti
Nu pupute tu to pačio klausei VMI?
Atsakyti
Aš irgi deklaruoju visas, nuo 2000 lt. akcininko - fizinio asmens, paskolas.
VMI taip pat tikrino, ar viskas sudeklaruota.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 08 13, 11:07)
Jei akcininkas skolina iki 300 000 Lt nereikia nieko deklaruoti, jei svetimas skolina tada nuo 2000 Lt. Pasidarykit sutartį ir viskas

QUOTE(Rudaake2 @ 2013 08 13, 15:41)
Ką tik paskambinau į VMI.
Patvirtino, kad ir akcininkų suteiktas paskolas būtina deklaruoti FR0711, jeigu paskola virš 2000 lt.
Nesvarbu, ar tgas fizinias asmuo akcininkas, ar ne. Svarbu, kad fizinio asmens (į šią sąvoką patenka ir akcininkas - fizinis asmuo) suteikta paskola.

Dabar pagalvojau, gal čia jūs diskutavote apie akcininką ne fizinį asmenį, o akcininką JA? Tada į FR0711 nereikia traukti paskolų.

As ir nuo 2000 deklaruoju, tikrai kazkokioj VMI nuorodoj skaiciau kad nuo 2000 reik deklaruot
Atsakyti
reikalinga buhaltere kaune kuri padeti isteigti indvidualia imone ar darba pagal indvidualios veiklos pazyma, mokesciai ir t.t.pakonsultuotu ka ir nuo ko pradeti.
laukiu pasiulymu i az.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal žinote:
1. prieš kiek laiko turiu pranešti, kad noriu išeiti vaiko priežiūros atostogų?
2. prieš kiek laiko turiu pranešti, kad noriu išeiti neapmokamų atostogų?
Dekui.
Atsakyti
Sveikos, tema nuslinkus i apacia negi visos buhalteres atostogauja smile.gif

Prasau pagalabos, pinigu likutis kasos aparate nesutampa su likuciu programoje, kasoso aparate 00, programoj keli litai velkasi, buvusi buhaltere taip ir paliko ir uzdare metus su tuo nesutapimu, gal daryti grynu pinigu inventorizacija ir.... kaip man isnulinti likuti is programos
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 08 22, 10:48)
Sveikos, tema nuslinkus i apacia negi visos buhalteres atostogauja  smile.gif

Prasau pagalabos, pinigu likutis kasos aparate nesutampa su likuciu programoje, kasoso aparate 00, programoj keli litai velkasi, buvusi buhaltere taip ir paliko ir uzdare metus su tuo nesutapimu, gal daryti grynu pinigu inventorizacija ir.... kaip man isnulinti likuti is programos

Nu jo, kas atostogauja, o kas ir labai dirba mirksiukas.gif
Dėl kasos likučio, bent jau aš ieškočiau klaidos ir taisyčiau ją per buhalterinę pažymą, kadangi kasos ir kasos aparato darbo organizavimo taisyklės nenumato klaidų ir skirtumų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 08 22, 11:10)
Nu jo, kas atostogauja, o kas ir labai dirba  mirksiukas.gif
Dėl kasos likučio, bent jau aš ieškočiau klaidos ir taisyčiau ją per buhalterinę pažymą, kadangi kasos ir kasos aparato darbo organizavimo taisyklės nenumato klaidų ir skirtumų  4u.gif

taip ir padariau radau klaidas, tai nedadeta, tai per daug ideta i kasos aparata po kelis centus cia viskas 2011 metais buvp, programoj likutis teisingas o kasoso aparate ne, vadinas man reikia ideti i kasoso apadarata neapskaitytus pinigus pridedant buhalterine pazyma,ar to uztektu g.gif
Atsakyti