Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

user posted image
(nuotraukos šaltinis www.dcrainmaker.com)

SENOJI TEMA

Šauniausios ir išmaniausios buhalterės renkasi ČIA thumbup.gif Visa naudinga profesine ir gal kartais neprofesine informacija dalinamės bendrame el.pašte, kurio prisijungimo duomenis naujos narės gauna TIK ilgesnį laiką pabendravusios temoje ir įgavusios senbuvių pasitikėjimą po draugiškų susitikimų.

PRAŠYMAS - jei ieškote darbuotojo, savo žinutėje įrašykite bent minimalią informaciją : ieškote buhalterio UAB, IĮ, MB ir t.t.; veiklos pobūdis, tai papildomas darbas ar pagrindinis, darbo vieta, ar reikalinga apskaitos programa ir panašiai. Kuo daugiau informacijos pateiksite, tuo konkretesnius pasiūlymus gausite ir taip sutaupysite savo ir mūsų laiką smile.gif AČIŪ

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renri3: 10 birželio 2013 - 17:33
QUOTE(WWWitch @ 2013 06 20, 15:39)
Prisidaviau ir susimokejau pvm ir as  drinks_cheers.gif

Aš pirmadienį pridaviau, tik mokėsiu kitą savaitę. Išeis mano valdžia atostogų, tai biškelį atsipūsiu, nors apie tikras normalias atostogas tik pasvajot mums...
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 20, 15:50)
Aš pirmadienį pridaviau, tik mokėsiu kitą savaitę. Išeis mano valdžia atostogų, tai biškelį atsipūsiu, nors apie tikras normalias atostogas tik pasvajot mums...

drinks_cheers.gif
Bet reikia stengtis ir planuoti wink.gif

Bet 3 Joniniu dieneles irgi galima gerai pailseti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 20, 15:50)
Išeis mano valdžia atostogų, tai biškelį atsipūsiu, nors apie tikras normalias atostogas tik pasvajot mums...

drinks_cheers.gif Kad nebūtų per gerai gyvent nutariau, kad dirbu per mažai ir dokumentus į konkursą padaviau. Jei laimėsiu tai atostogų šiemet man nematyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2013 06 20, 15:55)
Bet 3 Joniniu dieneles irgi galima gerai pailseti  thumbup.gif

Man jau išeiginė ax.gif
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 06 20, 16:11)
nutariau, kad dirbu per mažai

Jei nereiktų visokių nesąmoningų pėdkelnių, lūpdažių ir kvepalų, nedirbčiau visai blush2.gif
Atsakyti
Na as del atostogu tyliu, nes kas liecia griezta grafika, to neturiu smile.gif Aisku, pinigu irgi nera... Bet galiu pasiplanuot plius minus laika kada darbus daraus, kada su vaiku kazkur lekiam, kada nieko nedarau 59.gif Kolkas man taip patogu, nes ziema mergina sirgo be galo daznai, tai butu ismete mane is bet kokio kito darbo itariu doh.gif Dabar bandau kompensuot sau ir jai tas ziemos ilgas dienas sedetas namie. Lakstom kiek galim visur. Ne viskas juk kainuoja, iseit i parka pavaikstinet, anciu ezere paveizet juk nekainuoja smile.gif
Juolab kai sioj srity esu visai zalia, naujokele, tai ir alga atitinkama... bet jau sakiau rudeni spausiu sb, kad keltu man alga bigsmile.gif Dabar del vairuotoju ikalbejau, tai kelsim bent kiek smile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  Kad nebūtų per gerai gyvent nutariau, kad dirbu per mažai ir dokumentus į konkursą padaviau. Jei laimėsiu tai atostogų šiemet man nematyt  doh.gif

Nagi nagi, koks konkursas? blush2.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif  Kad nebūtų per gerai gyvent nutariau, kad dirbu per mažai ir dokumentus į konkursą padaviau. Jei laimėsiu tai atostogų šiemet man nematyt  doh.gif

nu nu kas per konkursas??

QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 20, 16:14)
Jei nereiktų visokių nesąmoningų pėdkelnių, lūpdažių ir kvepalų, nedirbčiau visai  blush2.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 20, 16:14)

Jei nereiktų visokių nesąmoningų pėdkelnių, lūpdažių ir kvepalų, nedirbčiau visai  blush2.gif

thumbup.gif

QUOTE(Renri3 @ 2013 06 20, 16:19)
Papildyta:
Nagi nagi, koks konkursas?  blush2.gif

QUOTE(aggree @ 2013 06 20, 16:31)
nu nu kas per konkursas??
lotuliukas.gif

Ta pati buhalterė tik seniūnijoj
Atsakyti
Sakykit kaip geriau padaryt, skaičiuoju VDU atostoginiams, šiaip imasi darbo dienos, bet žmogui keitėsi grafikas, gegužę dirbo mažiau dienų po daugiau valandų, tai gaunasi neatitikimas šioks toks, nes alga sakykim 1000 visus 3 mėn. o darbo dienų buvo 20, 21 ir 15, gal tikslingiau būtų skaičiuoti VDU ne iš dienų, o iš dirbtų valandų
Atsakyti
Merginos, jei darbuotojas pries iseidamas atostogogauti parase prasyma iseti is darbo, bet pavaduojantis direktoriu zmogus to prasymo nepasirase. Ka tam darbuotojui dabar daryti, ar is naujo rasyti prasyma iseiti is darbo tik jau data velesne, ar reikalausti, kad pasirasytu ta kur paliko pries atostogas. ?
Atsakyti
Laikom kumščius už savus smile.gif
Atsakyti

sekmes smile.gif
Atsakyti