Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

DijaDeima, grazu labai 4u.gif
Atsakyti
pukepuke, Asstule - dekui 4u.gif

Atsakyti
Aciu visom ♡♥♡ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 08 26, 15:05)

Mano akim ne visi paprastučiai, kai kas tiesiog išeigai thumbup.gif labai simpatiški, tik foto neryškios, 'išdeginta', detalių nesimato.]

Aciu 4u.gif , o nuotraukytes tikrai nekokybiskos blush2.gif

QUOTE(katee @ 2013 08 26, 17:05)

Jusu vaikinukai tai turbut nelieka nepastebeti wub.gif , patys berniukai ryskus, grazus, o dar tokie stilingi thumbup.gif

QUOTE(tutifruti @ 2013 08 26, 19:09)

thumbup.gif

QUOTE(Asstule @ 2013 08 26, 20:06)
Pirmas labia tinka jusu princesei  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darara: 26 rugpjūčio 2013 - 23:07
katee,labai grazu,sunaiteliai labai paugejo,derinukai thumbup.gif
tutifruti,Jus savam stiliuke,laaabai patiko derinukas su ilgaauliais... mirksiukas.gif
vilmuteeee,mielas derinukas,tiunka Jusu sunaiteliui wub.gif
Asstule,laaaabai grazus pirmas derinukas, wub.gif thumbup.gif
DijaDeima,PERFECT 4u.gif Man tai ypac tunikyte patiko,dairiausi ir as i ja... bigsmile.gif
Dezdemona,grazute triusele wub.gif
pukepuke,faini abieju paprastuciai derinukai thumbup.gif
darara,kaip visad laaabai miela,tik tas kur su pedkelnem,tai vienspalviu noretusi... mirksiukas.gif

Sirdingai dekojam visoms pakomentavusioms maniskiu derinukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2013 08 27, 00:06)
Jusu vaikinukai tai turbut nelieka nepastebeti wub.gif , patys berniukai ryskus, grazus, o dar tokie stilingi thumbup.gif

Na, taip, zmones daznai i juos demesi atkreipia blush2.gif Vis pakalbina. O dar jie labai bendraujantys 4u.gif Patys gali uzakalbinti biggrin.gif
Dekui jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 08 27, 08:40)
katee,labai grazu,sunaiteliai labai paugejo,derinukai  thumbup.gif

Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 27 rugpjūčio 2013 - 07:59
Puke puke kai pvisada, Varinijos sodiniai, Astules pirmas, Dararos pirmas ir trecias isimine labiausiai, bet ir kitu ne prasti. net tigriniai man nepjauna akies tokioms dailioms mergytems, net jei siek tiek ir per daug tigro.
mano irgi visai nebesiduoda nufotkinti, arba kai ikalbu ,tai su kokiu visai eiliniu deriniu, o ne su tuo, kuris mano manymu butu vertas i temele kelti. bet ikeliu pora eiliniu,kad nebutu, jog komentuoju o pati nerodau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 27 rugpjūčio 2013 - 08:21
Sodo... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Darara, mergyte wub.gif Labai patiko su languotom kelnytem ir su dzinsiniu sijonuku ir pedkelnytem, tik ten tikrai noretusi kitokios palaidines, bet toks stiliukas labai dukrytei tinka wink.gif Aisku ir su tutu balerina atrodo puikiai wink.gif

Tutifruti, jusu dukryte tikriausiai sios temos favorite stiliaus prasme 4u.gif Visada stilinga ir isskirtine. Matosi, kad megstat buti "kitokios", esat savitos. Ir derinukai man labai patinka, nes zaidziat detalemis is skirtingu "operu" bigsmile.gif 4u.gif

Varinija, jusu sodo derinukai man labai prie sirdies wink.gif

Kate, puikiai suderinti bachuriukai biggrin.gif

Pukepuke, patiko derinukai. Tokie jaukus...
Atsakyti
Asstule ačiukas 4u.gif jūsų mergaitukė labai gražiai,man visi derinukai patiko,o pirmas pats pačiausias wub.gif

pukepuke ačiukas 4u.gif gražuoliai vaikai kaip visada thumbup.gif abu wub.gif

Dija Deima labai patiko mėlynas,spalvytė ir panelytė thumbup.gif

Darara ačiukas 4u.gif oi jūsų princesė wub.gif labai mieli ir šilti derinukai wub.gif visi man gražūs thumbup.gif

balte ačiukas 4u.gif

katee berniukai thumbup.gif gražūs tokie rimti derinukai nuo-iki thumbup.gif

tutifruti man labai labai tas spalvotas patiko bigsmile.gif thumbup.gif

Varinija ačiukas 4u.gif super mergytė,smagios kasytės biggrin.gif kaip visada viskas apgalvota pas jus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 27 rugpjūčio 2013 - 17:06
Prasomes ir mes i sia tema wink.gif Graziu lb vaikuciu ir derinuku cia matau, as dar tik mokinuosi ant saviskio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Asstule - derinukas su zaliomis kelnytemis labai patiko smile.gif
tutifruti paskutiniai du derinukai super smile.gif
Rutele - man patiko 4u.gif
Varinijos patiko, tik nemegstu kaukoliu ant vaiku blush2.gif
Sea Girl berniuko derinukas su raudonais batukais labai mano skonio smile.gif

Atleiskit ka pamirsau pakomentuoti, sunku visus atsiminti smile.gif
Atsakyti