Jbaniukaityte fainas derinukas berniukelio, man laaabai grazu berniukams raudona spalva, tai sis derinukas labai labai

JEma irgi labai patiko derinukas, akinukai ir skrybeliukas labai gerai susizaidzia

Vilmuteee nesu as megeja tu visu aplikaciju, ir personazu ant rubeliu bet ant jusiskio kazkaip viskas tinka, kad ir marga bet graziai atrodo zaismingai, o ypac man patinka jusu batuliai su veliava, norejau as irgi savajam pirkti bet susilaikiau, o bereikalo, nes man jie toookie faini, paskutinieji ikelti tas korejieciu, mm man nelabai, bet kaip i kiema tai pats tas

Katee maikutes jegines, as irgi tokiu savajam noreciau

Angelelisane na fainuolis derinukas, mergyte tai uoga, labai patiko koinytes, ir visas derinukas tikrai, net vel gryzau ji paziureti, tikrai kiek pamenu tai sis jusu derinukas pats paciausias

Novena grazus, tvarkingas derinukas, patiko

Asstule man patiko antrasis, labai grazu

Dezdemona vaje koookia faina panelyte, pirmasis derinukas labai sauniai atrodo, jusu lelytei labai tinka

Kadangi as retai cia uzsuku, tai kai ateinu tai vienu kartu kazkiek ikeliu visi kieminiai, kai tik yra proga kokia ir graziau apsirengiam vis pamirstu pafotografuoti.. tai visi tokie paprastuciai bet vistiek derinukai