taip,taip bonkute tokia sviesiai rozine,bet kad kvepetu avietemis tai nezinau,kvepia skaniai,bet kas tai per kvapas nezinau
Papildyta:
pridursiu,kad labiau pakenktiems plaukams nuo dazymo yra powercare color sampunas,butent ji man patare kirpeja pabandyti.Man ir jis be galo patiko
O kur to vitamino colour yra pirkti?
man labiausiai patiko "gliss kur" su silku. atgaivino plaukus
QUOTE(gaudri @ 2006 08 01, 01:53)
O kur to vitamino colour yra pirkti?
Jei is Loreal, tai pas mus Vilniuje, maciau Burzua salone, Salon+, taip pat yra kirpyklose, pvz Femina Bona
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 31, 19:16)
Rozine bonkute ir kvepia avietem?
turiu as ta linija, tikrai kvepia avietem ir dar turiu pazeistiem plaukam absolut repair. tai vitamino color man kartais pasirodo net geresnes priemones na bet loreal tikrai kokybe atitinka kaina. ko nepasakyciau apie rene furtener, unberto giannini ir kitu daugiau, tik reik prisimint
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 31, 20:09)
Man labai patiko Vitamino Color sampunas
Jis dazytiems plaukams,suteikia grazu blizgesi plaukams ir plaukai tampa minkstuciai,minkstuciai
Jis dazytiems plaukams,suteikia grazu blizgesi plaukams ir plaukai tampa minkstuciai,minkstuciai
Siandien nusipirkau si sampuna,issiploviau,dar plaukuciai iki galo neidziuvo,bet jau jauciu kokie minkstuciai Issimylejau...shampuna
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 23, 16:38)
Pasakyk prasau tikslu sampuno is Yves Rocher pavadinima.
Iš YR ką naudojau - man labai patiko Phytum actif, slenkantiems silpniems plaukams (sakau nors ir ne manęs klausei
QUOTE(vivaflame @ 2006 07 31, 19:40)
as irgi pasisakysiu, kiek esu isbandiusi, man patys geriausi Sunsilk
O man :
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 31, 20:09)
Man labai patiko Vitamino Color sampunas
tik man ko nors dar reikia vis tiek tepti. Tai nusipirkau irgi vitamino color pienelį. Nieko, patinka, bet geriau buvo YR Phytum actif + kerastase aliejukas
QUOTE(Lalaa @ 2006 08 01, 10:12)
Jei is Loreal, tai pas mus Vilniuje, maciau Burzua salone, Salon+, taip pat yra kirpyklose, pvz Femina Bona
Dar yra pirkti Šiaurės miestelyje Norfa bazės patalpose tokioj parduotuvytėj. Ten labai įvarių prof šampūnų balzamų kaukių ir t.t. yra Beje, L'Orealio prof. priemonės berods kažkiek pigesnės nei Buržua ir Salon+ Kas gyvena Šiaurės miestelyje - tai nesunku rasti bus
QUOTE(jadzka @ 2006 08 01, 11:19)
Iš YR ką naudojau - man labai patiko Phytum actif, slenkantiems silpniems plaukams (sakau nors ir ne manęs klausei
O man :
tik man ko nors dar reikia vis tiek tepti. Tai nusipirkau irgi vitamino color pienelį. Nieko, patinka, bet geriau buvo YR Phytum actif + kerastase aliejukas
Dar yra pirkti Šiaurės miestelyje Norfa bazės patalpose tokioj parduotuvytėj. Ten labai įvarių prof šampūnų balzamų kaukių ir t.t. yra Beje, L'Orealio prof. priemonės berods kažkiek pigesnės nei Buržua ir Salon+ Kas gyvena Šiaurės miestelyje - tai nesunku rasti bus
O man :
Kazkur pries savaite Akropolyje dalino nuolaidu kuponus kosmetikai Burzua salonuose.Kuponas-20LT nuolaida,o as savaji pradanginau
kazkur Tai ka as norejau pasakyti,kad su tuo kuponu sis sampunas is vis pigiai butu.
QUOTE(Bajm @ 2006 08 01, 12:48)
o aš turiu šį kuponą
tai noriu nusipirkti kokį aliejuką ar kaukę
merginos rekomenduokit - plaukai tamsūs ploni, kasdien plaunu
tai noriu nusipirkti kokį aliejuką ar kaukę
merginos rekomenduokit - plaukai tamsūs ploni, kasdien plaunu
Visos taip gyre ta Kerastase aliejuka, tai savaitgali nupirkau, tik viena karta bandziau ir man patiko siulau ir tau ji isbandyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 08 01, 11:53)
Visos taip gyre ta Kerastase aliejuka, tai savaitgali nupirkau, tik viena karta bandziau ir man patiko siulau ir tau ji isbandyti
o jis tik vienas toks aliejukas? nenoriu apsižioplinti
kiek kainuoja?