as naudoju body shopo medaus sampuna ir balzama,pries tai naudojau bed head tigi firmos,tai rezultatas tas pats,bet body shopo pigiau,taciau pas mane viesejo sveciai is vokietijos ir dave pabandyti paprasciausio yves rocher sampuno uz 2 eurus ir zinot,man patiko labiau uz tuos anus du,tai bandysiu cupe vilniuj to sampuno ieskot,jei nerasiu,prasysiu kad atsiustu
naudoju TIGI bed head "Dumb blonde" SUPER
Naudoju L'oreal Elvital ilgiems plaukams praradusiems spindesį,man jis geriausias
QUOTE(eglincia @ 2006 07 22, 04:36)
as naudoju body shopo medaus sampuna ir balzama,pries tai naudojau bed head tigi firmos,tai rezultatas tas pats,bet body shopo pigiau,taciau pas mane viesejo sveciai is vokietijos ir dave pabandyti paprasciausio yves rocher sampuno uz 2 eurus ir zinot,man patiko labiau uz tuos anus du,tai bandysiu cupe vilniuj to sampuno ieskot,jei nerasiu,prasysiu kad atsiustu
Pasakyk prasau tikslu sampuno is Yves Rocher pavadinima.
Dabar turi 2 sampunus, abu patinka, Cistaja linija, skirtas normaliems ir riebiems plaukams, gerai isplauna plaukus, paskui plaukai svelnus tik jo kvapas tokiu zoleliu, bet neintensyvus o kitas nuo slinkimo is Brelil, irgi fainas
Iš Loreal professional esu bandžius vieną šampūną, anyta naudoja, tai kažkada pas ją išsiploviau galvą su tuo šamp. Tai rezultatas tikrai nenudžiugino, nors tikėjausi Atrodo, buvo dažytiems plaukams.
O pati dabar naudoju šampūną ir balzamą iš Trevor Sorbie tiesinamiems plaukams. Jau po antrą buteliuką nusipirkau. Žiauriai geros priemonės ir tinka mano plaukams
O pati dabar naudoju šampūną ir balzamą iš Trevor Sorbie tiesinamiems plaukams. Jau po antrą buteliuką nusipirkau. Žiauriai geros priemonės ir tinka mano plaukams
as irgi pasisakysiu, kiek esu isbandiusi, man patys geriausi Sunsilk
QUOTE(Supergirl @ 2006 07 31, 18:36)
Iš Loreal professional esu bandžius vieną šampūną, anyta naudoja, tai kažkada pas ją išsiploviau galvą su tuo šamp. Tai rezultatas tikrai nenudžiugino, nors tikėjausi Atrodo, buvo dažytiems plaukams.
Tiesinamiem plaukam? O tai kas jis dar? Gydo, maitina?
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 31, 19:25)
Noriu pabandymui nusipirkti L'oreal prof sampuna. Tik nezinau, kuri rinktis Mano plaukai sviesinti, bet nera labai sausi. Galvoju gal pazeistiem plaukam pirkti?
Gal kas bandet? Patarkit..
Gal kas bandet? Patarkit..
Man labai patiko Vitamino Color sampunas
Jis dazytiems plaukams,suteikia grazu blizgesi plaukams ir plaukai tampa minkstuciai,minkstuciai
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 31, 19:09)
Man labai patiko Vitamino Color sampunas
Jis dazytiems plaukams,suteikia grazu blizgesi plaukams ir plaukai tampa minkstuciai,minkstuciai
Rozine bonkute ir kvepia avietem?