Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams II dalis

as naudoju body shopo medaus sampuna ir balzama,pries tai naudojau bed head tigi firmos,tai rezultatas tas pats,bet body shopo pigiau,taciau pas mane viesejo sveciai is vokietijos ir dave pabandyti paprasciausio yves rocher sampuno uz 2 eurus ir zinot,man patiko labiau uz tuos anus du,tai bandysiu cupe vilniuj to sampuno ieskot,jei nerasiu,prasysiu kad atsiustu blush2.gif
Atsakyti
naudoju TIGI bed head "Dumb blonde" SUPER thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju L'oreal Elvital ilgiems plaukams praradusiems spindesį,man jis geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2006 07 22, 04:36)
as naudoju body shopo medaus sampuna ir balzama,pries tai naudojau bed head tigi firmos,tai rezultatas tas pats,bet body shopo pigiau,taciau pas mane viesejo sveciai is vokietijos ir dave pabandyti paprasciausio yves rocher sampuno uz 2 eurus ir zinot,man patiko labiau uz tuos anus du,tai bandysiu cupe vilniuj to sampuno ieskot,jei nerasiu,prasysiu kad atsiustu  blush2.gif

Pasakyk prasau tikslu sampuno is Yves Rocher pavadinima.
Atsakyti
Dabar turi 2 sampunus, abu patinka, Cistaja linija, skirtas normaliems ir riebiems plaukams, gerai isplauna plaukus, paskui plaukai svelnus tik jo kvapas tokiu zoleliu, bet neintensyvus ax.gif o kitas nuo slinkimo is Brelil, irgi fainas thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pabandymui nusipirkti L'oreal prof sampuna. Tik nezinau, kuri rinktis g.gif Mano plaukai sviesinti, bet nera labai sausi. Galvoju gal pazeistiem plaukam pirkti? g.gif
Gal kas bandet? Patarkit.. 4u.gif
Atsakyti
Iš Loreal professional esu bandžius vieną šampūną, anyta naudoja, tai kažkada pas ją išsiploviau galvą su tuo šamp. Tai rezultatas tikrai nenudžiugino, nors tikėjausi biggrin.gif Atrodo, buvo dažytiems plaukams.
O pati dabar naudoju šampūną ir balzamą iš Trevor Sorbie tiesinamiems plaukams. Jau po antrą buteliuką nusipirkau. Žiauriai geros priemonės ir tinka mano plaukams thumbup.gif
Atsakyti
as irgi pasisakysiu, kiek esu isbandiusi, man patys geriausi Sunsilk
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 07 31, 18:36)
Iš Loreal professional esu bandžius vieną šampūną, anyta naudoja, tai kažkada pas ją išsiploviau galvą su tuo šamp. Tai rezultatas tikrai nenudžiugino, nors tikėjausi  biggrin.gif  Atrodo, buvo dažytiems plaukams.
O pati dabar naudoju šampūną ir balzamą iš Trevor Sorbie tiesinamiems plaukams. Jau po antrą buteliuką nusipirkau. Žiauriai geros priemonės ir tinka mano plaukams thumbup.gif

Tiesinamiem plaukam? O tai kas jis dar? Gydo, maitina?
Atsakyti
Jis specialiai sukurtas tiesinamiems plaukams: apsaugo nuo karsčio, maitina, palaiko drėgmę nuolat tiesinamuose plaukuose, suteikia blizgesio ir t.t. mirksiukas.gif Nu nereklamuosiu aš čia jo. Tiesiog parašiau, kad man jis labai geras.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 31, 19:25)
Noriu pabandymui nusipirkti L'oreal prof sampuna. Tik nezinau, kuri rinktis  g.gif Mano plaukai sviesinti, bet nera labai sausi. Galvoju gal pazeistiem plaukam pirkti?  g.gif
Gal kas bandet? Patarkit..  4u.gif

Man labai patiko Vitamino Color sampunas wub.gif
Jis dazytiems plaukams,suteikia grazu blizgesi plaukams ir plaukai tampa minkstuciai,minkstuciai
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 31, 19:09)
Man labai patiko Vitamino Color sampunas  wub.gif
Jis dazytiems plaukams,suteikia grazu blizgesi plaukams ir plaukai tampa minkstuciai,minkstuciai

Rozine bonkute ir kvepia avietem?
Atsakyti