Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams II dalis

QUOTE(s@gute @ 2007 02 21, 12:58)
o nežinot, kodėl plaukai ima labiau riebaluotis? kas veikia? mano tarkim ankčiau nesiriebaluodavo taip greit, o dabar irgi kartais 3 dienos neištempiu, ypač kur kirpčiukai, jau vos ne kitą dieną jie būną "apsiriebalavę"  unsure.gif

tam itako turi labaaai daug kas - vieno tokiu veiksniu yra stresas, bendra organizmo bukle, aplinka, tavo valgomas maistas, gerimai, naudojamos priemones ir tt ir pan.
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 02 21, 12:58)
o nežinot, kodėl plaukai ima labiau riebaluotis? kas veikia? mano tarkim ankčiau nesiriebaluodavo taip greit, o dabar irgi kartais 3 dienos neištempiu, ypač kur kirpčiukai, jau vos ne kitą dieną jie būną "apsiriebalavę"  unsure.gif

dar vienas veiksnys ziema - kepure, kai nesioju kepure, visada greiciau susiriebaluoja. O kirpciukai tai aisku, kad greiciau susiriebaluoja ir labiau susiriebalave matosi, kai juos turejau, isplaudavau atskirai, visus kitus plaukus susirisdavau ir su tokia "optine apgaula" pratempdavau dar viena diena biggrin.gif
Atsakyti
mano tai truputi kitoki problema.mano plaukai anksciau susiriebaluodavo po savaites ,o db nezinau kodel ,ar del ziemos ar del ko net 2savaites nesusiriebaluoja pradzioj labai issigandau ,net nezinojau ar galima plauti jei taip nesussiriebaluoja (o naudoju viska ,kaukes kieviena plovima ,sausiems plaukams balzama sampuna, aliejukus (pries povima),kartais galus ir po plovimo ir vis tiek nieko, pabuna truputi dregnesni ir vel ar tai susigeria ar isdziuva ).tai va zodziu klausiau kirpejos ar blogai ir kaip elgtis reiktu , o jinai atsake tik dziauktis ,ir kada nori tada plaut ta galva.
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 02 21, 14:58)
]

jūs problemą keliat kai plaukai susiriebaluoja po 3 dienu?????????? g.gif blink.gif aš kiekvieną diena galvą plaunu ir vakare jie jau tokie pasiriebalavę būna..... schmoll.gif hmmmm, tikrai nuo ko tai priklauso?
Atsakyti
Siuo metu man pats geriausias "Umberto Giannini dazzling shine... from of the crowd" sampunas bigsmile.gif Beje, skaiciau, kad vienas zymus stilistas rekomenduoja "Johnson's baby" sampuna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 02 21, 20:34)
Beje, skaiciau, kad vienas zymus stilistas rekomenduoja "Johnson's baby" sampuna  bigsmile.gif

Naudojau šį šampūną, tai plaukai sunkiai valdomi buvo tongue.gif tongue.gif tongue.gif Nepasiduodavo tvarkymui, tokie minkšti kaip vaikų, šukuosena nesilaikydavo nė pusdienį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 02 21, 21:34)
Siuo metu man pats geriausias "Umberto Giannini dazzling shine... from of the crowd" sampunas  bigsmile.gif Beje, skaiciau, kad vienas zymus stilistas rekomenduoja "Johnson's baby" sampuna  bigsmile.gif

man nuo 'johnsons baby' plaukai neissukuojami buvo..siurkstus ir zodziu nekas
Atsakyti
man patiko Tindi vaikiskas sampunas wub.gif o nuo Margaritos vaikisko plaukai tragiski ...
Atsakyti
Dabar naudoju Lorealio lumino kontrast plaukam dažytiems sruogelėmis thumbup.gif labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 02 16, 15:17)
Siandien isbandziau savo naujaji Lifetex Color protection shampoo biggrin.gif Jis turi maitinamuju medziagu,vitamino E ir abrikosu aliejaus,skirtas profesionalams.Taigi plaukuciai laaabai svelnus pasidare,zvilga,minksti wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tikiuosi ilgiau panaudojus poveikis nesuprastes smile.gif

AS naudoju Lifetex Extra Rich sampuna,labai patinka thumbup.gif ,visa sita wellos linija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 02 21, 21:34)
Siuo metu man pats geriausias "Umberto Giannini dazzling shine... from of the crowd" sampunas  bigsmile.gif Beje, skaiciau, kad vienas zymus stilistas rekomenduoja "Johnson's baby" sampuna  bigsmile.gif

Vakar isbandziau. Man thumbup.gif Skaniai kvepia, toks svelnus ir neutralus sampunas. Siandien plaukais tikrai patenkinta. Tiesa, naudojau daugiau priemoniu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 24 vasario 2007 - 11:55
QUOTE(Povila$ @ 2007 01 30, 21:18)
man tai labai pastaruoju metu patinka Pantene sampunai...  bigsmile.gif visi peikia juos, bet as viena karta sarmoj nutariau ta sampuna isbandyti... ir tikrai nenusivyliau...  thumbup.gif  po to ir kondicionieriu nusipirkau... o va siandien jau pabaigiau tas priemones, tai rytoj vel esiu Pantene sampuno pirkti, bet tik gal pabandysiu kita linija... bet man sakau, sitie sampunai tikras atradimas, o ir kaina nesiekia 10lt...  mirksiukas.gif  tikrai didesni ispudi paliko negu Loreal, Kadus, Kerastase ir t.t.  lotuliukas.gif beje paskaiciau kru pagaminta: tai parasyta kad mane ir United Kingtom... gal ir tai turi reiksmes nes manau lenkiskas Panten'as taip neveiktu gerai...  ax.gif

man visada patiko Pantene sampunai,kaukes,balzamai,dabar turiu ta naujausia kur reklamuoja,tai plaukai nebe tokie pasisiause yra smile.gif
Atsakyti