QUOTE(Malena @ 2007 02 16, 15:17)
Siandien isbandziau savo naujaji Lifetex Color protection shampoo Jis turi maitinamuju medziagu,vitamino E ir abrikosu aliejaus,skirtas profesionalams.Taigi plaukuciai laaabai svelnus pasidare,zvilga,minksti Tikiuosi ilgiau panaudojus poveikis nesuprastes
Kur šio šampūno galima nusipirkti? Gal gali įdėti nuotraukytę, kaip atrodo? Ir balzamas toks pat turėtų būti?
QUOTE(vene @ 2007 02 16, 18:53)
Kur šio šampūno galima nusipirkti? Gal gali įdėti nuotraukytę, kaip atrodo? Ir balzamas toks pat turėtų būti?
http://www.yatego.co...n-shampoo-250ml
Pirkau "Medinese sukose" Vilniuje.Balzamas gal ir yra toksai nesidomejau.Pati paprasiau pardavejos kad duotu sampuna kuris geriausiai plauku spalva saugo
QUOTE(Malena @ 2007 02 16, 19:21)
Pirkau "Medinese sukose" Vilniuje.Balzamas gal ir yra toksai nesidomejau.Pati paprasiau pardavejos kad duotu sampuna kuris geriausiai plauku spalva saugo
o kiek parduotuveje mokejai uz ji? nes idomu man butu ar skiriasi kainos perkant kirpykloje ir spec parduotuvese [mat turiu toki purumo suteikianti sampuna tai noreciau dar koki drekinanti/maitinanti pameginti]
QUOTE(d-oncek @ 2007 02 12, 23:02)
As pradedu nuo pradziu... Nusipirkau vaikiska sampuna jonsons ir man jis patiko.Plaukai nesiriebaluoja ilgiau,neniesti odos.ir manau ten minimaliai tu kenksmingu medziagu,nes gamina vaikams ir daugiau reikalauja kokybes.
Aš ir iš sūnuko pasiskolinau vieną kartą to šampūno, bet įspūdžio nepaliko, eilinis šampūnas ir tiek.
QUOTE(nancy @ 2007 02 16, 20:02)
o kiek parduotuveje mokejai uz ji? nes idomu man butu ar skiriasi kainos perkant kirpykloje ir spec parduotuvese [mat turiu toki purumo suteikianti sampuna tai noreciau dar koki drekinanti/maitinanti pameginti]
apie 28
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 07, 20:35)
Pirkau Eurovaistinei kaina gal ~15lt 230ml, Panthenol Forte sampunas, buteliukas toks baltas, o mamstelis oranzinis, yra tos firmos ir daugiau gaminiu, balzamas, kuno prieziuros priemones .... sitas sampunas yra skaidrus, svelnaus kvapo, mazai reikia, plaukuciai lengvi ir ne taip greitai riebaluojasi
Na va, beveik dvi savaites naudoju šį šampūną, bet nesu juo patenkinta. Plaukai riebaluojasi taip kaip ir anksčiau, be to galai pučiasi
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 02 19, 21:42)
Na va, beveik dvi savaites naudoju šį šampūną, bet nesu juo patenkinta. Plaukai riebaluojasi taip kaip ir anksčiau, be to galai pučiasi
o koks tavo plauku tipas?
QUOTE(out of @ 2007 02 20, 19:13)
o koks tavo plauku tipas?
Manau, kad linkę greit riebaluotis Dvi dienos ir plaukai taukuoti, trečios neištempiu
o nežinot, kodėl plaukai ima labiau riebaluotis? kas veikia? mano tarkim ankčiau nesiriebaluodavo taip greit, o dabar irgi kartais 3 dienos neištempiu, ypač kur kirpčiukai, jau vos ne kitą dieną jie būną "apsiriebalavę"