pasikartosiu truputį nes vienoj temoj jau minėjau:4u: kad aš brangių šampūnų nenaudoju, bet iš visų kurios bandžiau labiausiai patiko citrusinė nivea, plaukai bent jau mažiau riebalavos o daba pasirinkau visą margaritos linija (šampūną, balzamą ir kaukę) su alumi, bei dar kartais užsidedu naminę kaukę plaukams, tai dabar plaukučiai minkštučiai, blizga , na man patinka, tik panaudoti reikėjo kelias mažiausiai savaites, nes iš pradžių maniau, kad bus pravalas
o dėl riebalavimosi skaičiau kažkur kelias taisykles kaip reikia plauti plaukučius, tai tipo plaukus reikia trinkti 2 kartus šiltu vandeniu maždaug po 1 min maždaug su 6ml šampūno (normalaus ilgio plaukams), o po to su balzamu irgi apie 1 min ir išskalauti po vėsiu vandeniu. na plaukai mažiau pradėjo riebaluotis, bet jau man
o šiaip plaukai labai individualus dalykas, kaip ir oda
ir dar šampūnai geri ne tie, kurie gausiai putoja, labai kvepia ir t.t., o priešingai, nes jie natūralesni, o ir poveikis jų būna pastebimas tik panaudojus kelias savaites ar net mėn.
todėl merginos geriaus mažiau dažykit savo garbanas, lepinkit kaukėmis naminėmis arba pirktinėmis (pati naudojau o ir šiaip daug kas giria gaja firmos iš eurokoso apie 6 lt kainuojančią) šiltai apsivyniojusios galvas, mažiau džiovintuvus naudotike ir įvairias modeliavimo priemones ir bus viskas