Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams II dalis

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 01 30, 12:58)
Turiu aš 2 bonkes, šampūną ir kondicionierių, stovinčias ir tik vietą užimančias. doh.gif
Pats šampūnas plauna neblogai, kondicionierius gan prastas. Ilgiau panaudojus plaukai pasidaro kažkokie nutriušę. schmoll.gif

cia apie citre shine?
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 01 30, 15:04)
klausimas kaip visada: kiek kainuoja?  smile.gif  4u.gif

350 ml butelka 49 lt, pirkau klaipedos akropolio salon+ 4u.gif ech, brangoka doh.gif
p.s. kazkokdel ir pardaveja nelabai gyre moisture maniac, uztat sake, kad self absorbed linija labai gera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2007 01 30, 16:10)
cia apie citre shine?

Taip smile.gif
Atsakyti
man tai labai pastaruoju metu patinka Pantene sampunai... bigsmile.gif visi peikia juos, bet as viena karta sarmoj nutariau ta sampuna isbandyti... ir tikrai nenusivyliau... thumbup.gif po to ir kondicionieriu nusipirkau... o va siandien jau pabaigiau tas priemones, tai rytoj vel esiu Pantene sampuno pirkti, bet tik gal pabandysiu kita linija... bet man sakau, sitie sampunai tikras atradimas, o ir kaina nesiekia 10lt... mirksiukas.gif tikrai didesni ispudi paliko negu Loreal, Kadus, Kerastase ir t.t. lotuliukas.gif beje paskaiciau kru pagaminta: tai parasyta kad mane ir United Kingtom... gal ir tai turi reiksmes nes manau lenkiskas Panten'as taip neveiktu gerai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2007 01 30, 21:18)
man tai labai pastaruoju metu patinka Pantene sampunai...  bigsmile.gif visi peikia juos, bet as viena karta sarmoj nutariau ta sampuna isbandyti... ir tikrai nenusivyliau...  thumbup.gif  po to ir kondicionieriu nusipirkau... o va siandien jau pabaigiau tas priemones, tai rytoj vel esiu Pantene sampuno pirkti, bet tik gal pabandysiu kita linija... bet man sakau, sitie sampunai tikras atradimas, o ir kaina nesiekia 10lt...  mirksiukas.gif  tikrai didesni ispudi paliko negu Loreal, Kadus, Kerastase ir t.t.  lotuliukas.gif beje paskaiciau kru pagaminta: tai parasyta kad mane ir United Kingtom... gal ir tai turi reiksmes nes manau lenkiskas Panten'as taip neveiktu gerai...  ax.gif

kazkada ir man teko isbandyt, tai is pigiu ir atseit "sintetiniu" buvo neblogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 01 30, 22:00)
kazkada ir man teko isbandyt, tai is pigiu ir atseit "sintetiniu" buvo neblogas  biggrin.gif

kazkada tai cia tubut daugiau negu pries puse metu..? dabar siaip jau naujas ipakavimas ir sampunas kitoks - geresnis negu senasi... man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2007 01 30, 22:43)
kazkada tai cia tubut daugiau negu pries puse metu..? dabar siaip jau naujas ipakavimas ir sampunas kitoks - geresnis negu senasi... man jis  thumbup.gif

o as tik issiplaunu galva su pantene arba ju balzama panaudoju-plaukai svelnuciai, minkstuciai ir su dauug dauuug pleiskanu..... doh.gif neseniai pirktas,naujoj pakuotej...
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 01 31, 11:41)
o as tik issiplaunu galva su pantene arba ju balzama panaudoju-plaukai svelnuciai, minkstuciai ir su dauug dauuug pleiskanu..... doh.gif neseniai pirktas,naujoj pakuotej...

va va va as ir kazkada bandziau tai kaip ir tu rasai - minksti svelnu gerai sukuojas ir byra pleiskanos doh.gif kol paskui susireaguliavau vel galvos oda...
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 01 30, 16:08)
Man geriausi Kerastase šampūnai biggrin.gif

Niekada neturejau,noreciau pabandyt,kuris konkreciai is Keratase patiko?Gal kas dazytiems plaukams bandet?
Atsakyti
o man serija Panten Repair and Care thumbup.gif arba dazytiems plaukas.Nusipirkau is karto sampuna,balzama,kauke ir seruma plaukam po plovimo,kad dregnu oru nesielektrintu ir siek tiek apsaugotu nuo feno.Nzn man kokybe labai patinka,o ir kauke nera brangi 4eurus mokejau,bet va kai lietuvoj buvau sampuna nusipirkusi tai doh.gif
Atsakyti
As dabar ieskau normalaus sampuno dazytiems plaukams doh.gif noreciau bandyt is prof serijos,bet baisu,kad pinigus isleisiu ir nusipirksiu s.....
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 01 31, 13:57)
As dabar ieskau normalaus sampuno dazytiems plaukams doh.gif noreciau bandyt is prof serijos,bet baisu,kad pinigus isleisiu ir nusipirksiu s.....

Na iš dažietiems neblogas Vitamino Color L'Orealio. Tik biški man galvos odą dirgino, bet plaukams nuostabus wub.gif
Atsakyti