Vel radau "pati nuostabiausia" sampuna Mano plaukai ploni, linke siaustis ir veltis, prie saknu greitai pasiriebaluoja. O sampunas labai svelnus, tinka kasdieniam naudojimui, man patinka, kaip veikia mano plaukus. Kleraderm Frequent use.
Dabar naudoju Les Karites sampuna riebios saknys ir sausi galiukai, visai nieko, plaukams patinka ir kvapas ir dar kartais Tindi, raudonas buteliukas, tai irgi gerai plauna ir kvepia
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 05, 11:16)
Dabar naudoju Les Karites sampuna riebios saknys ir sausi galiukai, visai nieko, plaukams patinka ir kvapas ir dar kartais Tindi, raudonas buteliukas, tai irgi gerai plauna ir kvepia
o, labai knieti isnabdyt ta les karites
papasakok, koks jo poveikis ar jauti "svariu plauku" efekta?
QUOTE(out of @ 2006 12 05, 16:11)
o, labai knieti isnabdyt ta les karites
Aha tik jis tokios idomios konsistencijos, na kaip purvinas, spalva tokia i ruduma na man tai labai patinka jo kvapas
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 05, 10:16)
As taip pat isigijau si sampuna Na kelis kartus ploviau tai toks visai geras, plaukai tokie ''lengvi'' pasidare. Tikiuosi ir toliau taip bus
Siuo metu naudoju keranove sampuna ir balzama tai man jis tinka ir patinka
http://www.eugeneper...v...&letitre=43
http://www.eugeneper...v...&letitre=43
Siuo metu neatsidziaugiu naujos pakuotes Pantene Intensive Regeneration jei nemeluoju . Plaukai labai blizga
gal kas galetumete pasiulyti koki ypatingai drekinanti sampuna? cia kazkas minejo Inecto, Les carites priemones???
As naudoju Botea plauku prieziuros linija. Esu begalo ja patenkinta.
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 05, 11:16)
o nesausina jis galiukų?
esu turejus kazkokį tokio tipo plaukams (riebios šaknys, sausi galiukai), tei sausino galiukus labai...
gal kas nors atradote šampūną ar šiaip kokią priemonę, kuri mažintų plaukų apimtį? na aš su tokia problema, nors dauguma pastebėjau - nori didinti apimti
QUOTE(CrazySun @ 2006 12 09, 14:37)
o nesausina jis galiukų?
esu turejus kazkokį tokio tipo plaukams (riebios šaknys, sausi galiukai), tei sausino galiukus labai...
Tikrai nesausina