QUOTE(linuzielia @ 2006 12 03, 01:14)
o kaip idomu , o kodel butent juos? mano galvos oda labai niezti ir pleiskanoja? gal padetu? aplamai ka sake gydytoja apie juos gero?
sebamed tai zinau ,kad tos firmos kremai ir muilas labai geras , o apie sampunus nelabai ka girdejau.buciau labai dekinga jei ka nors papasakotumete.apie abu
sebamed tai zinau ,kad tos firmos kremai ir muilas labai geras , o apie sampunus nelabai ka girdejau.buciau labai dekinga jei ka nors papasakotumete.apie abu
Jei niežti galvą ir tokia kaip sudirgusi, gali pabandyt Cutrin BIO+ serijos ką nors. Man labai nuramino galvytę ir sutvarkė plaukų slinkimą. Aišku kaina virš 20 Lt, tačiau labai skalsiai naudojasi.
Papildyta:
QUOTE(krikstole @ 2006 12 02, 21:35)
sveikutes, mergaitės,
noriu jūsų paklaust gal žinot kokių šampūnų, kurie pilknina?suteikia pilkšvą atspalvį naudojant šampūną ir balzama?
noriu jūsų paklaust gal žinot kokių šampūnų, kurie pilknina?suteikia pilkšvą atspalvį naudojant šampūną ir balzama?
Kiekviena rimtesnė save gerbiasnti firma turi spec plaukų priežiūros priemones blondiniškiems plaukams. Ten pilko pigmento laaabai mažai, tačiau naudojant dingsta geltonumas. Kad ir mano mama visiškai blondiniška neseniai naudojo Pantene seriją šampūną, balzamą ir kaukę, tai jos šviesūs plaukai buvo labai gražios spalvytės, geltonumo nesimatė.
Yra ir geresnių firmų tik kad mano mamos nuomonė tokia: ji visada nešioja trumpai kirptus plaukus ir jai nereikia labai puoselėti jų, nes vistiek greit nukerpa. Taigi neperka labai brangių.