O ar bandėt kuri Sebastian firmos šampūnus?..
QUOTE(Lėja32 @ 2006 09 29, 19:43)
Sampuno neneuadojau, bet esu naudojusi sios firmos purskiama drekinama pieneli plaukams. Man labai patiko.
QUOTE(Lėja32 @ 2006 09 29, 19:43)
taip naudoju ir dar dabar turiu. turiu sheer laminates. jis tinka kasdieniam plovimui, svelnus. man labai patinka ji vasara naudot plaukuciai po jo blizga graziai, svariai isplauna ir plaukai lieka lengvi...bent jau man tokie pojuciai po jo buna
QUOTE(puffy_ @ 2006 09 30, 19:02)
taip naudoju ir dar dabar turiu. turiu sheer laminates. jis tinka kasdieniam plovimui, svelnus. man labai patinka ji vasara naudot plaukuciai po jo blizga graziai, svariai isplauna ir plaukai lieka lengvi...bent jau man tokie pojuciai po jo buna
Ačiū už atsakymus, man kirpėja pasiūlė Spandex šampūną iš Sebastian, tai įsigijau. Dar nebandžiau, bet tikiuosi, kad ji žinojo, ko man reikia...
QUOTE(puffy_ @ 2006 09 30, 09:02)
as ta pati sebastian sheer laminates sampuna nusipirkau pries kelias dienas, na man jis tai labai geras dar tokio nebuvau turejusi plaukus gerai isplauna, skaniai kvepia, plaukuciai po to minksti buna, svelnus vienu zodziu labai labai geras, dar ir kondicionieriu toki pati nusipirksiu
O kur galima šio šampūno įsigyti ir už kokią kainą?
ir mane sis sampunas sudomino... parasykit panos kur jo galima isigyti?
QUOTE(etynsur @ 2006 10 03, 03:22)
as ne lietuvoj dabar esu tai tikrai nezinau kur jo ten galima nusipirkti , bet manau kitos tikrai zinos
QUOTE(vene @ 2006 10 03, 12:14)
O kur galima šio šampūno įsigyti ir už kokią kainą?
QUOTE(etynsur @ 2006 10 03, 13:22)
Sebastian šampūnų yra Sarma Style salonuose (buv. Femina Bona)... Kainos 39 - 46 litai. Bet bent jau mano yra koncentruotas, užtenka labai mažo kiekio...