Maximoje MARGARITA Alaus sampunas + alaus balzamas - kaina 6,49 lt (50% nuolaida antram produktui)
QUOTE(bird @ 2006 07 03, 21:51)
kiek kainuoja?
As pirkau, kai jam buvo nuolaida, tai lyg mokejau apie 6lt. ar maziau
Nepamenu
QUOTE(Reklamiste @ 2006 07 04, 10:30)
Maximoje MARGARITA Alaus sampunas + alaus balzamas - kaina 6,49 lt (50% nuolaida antram produktui)
Reklamiste, pasikartosiu, ar tau yra gerų kitų priemonių, išskyrus Biok produkciją? Be to - yra kita tema apie nuolaidas kosmetikai, manau šitas dpranešimas ten labiau tiktų
O gal kas nors gali ką nors pasakyt apie Carin produkciją plaukų priežiūrai? Kainos labai patrauklios, ale įdomu kaip poveikis
Atrodo taip:
as tai geresnio mano plaukams uz glis kur dar neradau, nes nuo kitu sampunu mano plaukai kaip siaudai isplovus, ypac su rusiskais
Kadus
QUOTE(jadzka @ 2006 07 04, 11:06)
O gal kas nors gali ką nors pasakyt apie Carin produkciją plaukų priežiūrai? Kainos labai patrauklios, ale įdomu kaip poveikis
Atrodo taip:
Esu girdejusi geru atsiliepimu - noreciau isbandyt. O kur pas mus galima isigyti? Kokios mazdaug kainos?
QUOTE(s@gute @ 2006 07 03, 21:55)
Dėl Shaumos
ėjau į drogą schaumos, bet netyčia sunsilk pasiėmiau ir šampūną, ir balzamą purinančius bet rezultatas visai neblogas
niekaip dar nerandu savo isrinktojo (sampuno) bet kol kas pirmoj vietoj - henna plus
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 07, 16:08)
Esu girdejusi geru atsiliepimu - noreciau isbandyt. O kur pas mus galima isigyti? Kokios mazdaug kainos?
Aš Vilniuje mačiau jų pirkti, Šiaurės miestelyje Norfa parduotuvės patalpose yra parduotuvytė prof. kosmetikos. ten va ir yra įvairių plaukų priežiūros priemonių