As nusipirkau pantene raudoniems plaukams,tai kol kas patinka.O šiaip esu ekspirimentatore,bandau kol surandu patinkanti.
Žiūriu daug kas giria alaus kaukę, gal reikės susigundyti pabandyti Kažin ji sausiems plaukams tinka
QUOTE(rasve @ 2006 09 21, 09:31)
Žiūriu daug kas giria alaus kaukę, gal reikės susigundyti pabandyti Kažin ji sausiems plaukams tinka
o kokia cia alaus kauke?
as esu daug sampunu isbandzius, bet man gerausias tai DOVE plaukai nesiriebaluoja taip greitai
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 22, 09:25)
Vichy Vitality
O kodėl dabar - ? Beje, kuo tau tas šampūnas geras? Ir kokia kaina jo?QUOTE(Supergirl @ 2006 09 22, 09:26)
O kodėl dabar - ? Beje, kuo tau tas šampūnas geras? Ir kokia kaina jo?
Cia netycia
Plaukai po jo yra purus, paslankus, blizgantys. Neerzina galvos odos (ji pas amne jautri). Po isplovimo netgi balzamo nereikia
400ml kaina apie 40Lt berods.
Sveikos,
as is savo patirties galiu taip pat pasakyti, kad isandziau nemazai parduotuvese parduodamu sampunu. Tai niekaip neatsikratydavau pleiskanu, galvos niezulio ir pan.
Po to naudojau Kadus, atrode viskas pasikeite - plaukai zvilga, pleiskanu nebeliko, bet rezultatas trumpalaikis, bent jau man buvo..
Tik su Loreal Kerastase produktais problemos pradejo is esmes sprestis. Pasirodo net nereikejo man niekad jokio sampuno nuo pleiskanu, o tik reikejo atstatyti galvos odos normalia bukle.
Tai va, galiu patart ir kitoms pabandyt.
as is savo patirties galiu taip pat pasakyti, kad isandziau nemazai parduotuvese parduodamu sampunu. Tai niekaip neatsikratydavau pleiskanu, galvos niezulio ir pan.
Po to naudojau Kadus, atrode viskas pasikeite - plaukai zvilga, pleiskanu nebeliko, bet rezultatas trumpalaikis, bent jau man buvo..
Tik su Loreal Kerastase produktais problemos pradejo is esmes sprestis. Pasirodo net nereikejo man niekad jokio sampuno nuo pleiskanu, o tik reikejo atstatyti galvos odos normalia bukle.
Tai va, galiu patart ir kitoms pabandyt.
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 22, 10:38)
Cia netycia
Plaukai po jo yra purus, paslankus, blizgantys. Neerzina galvos odos (ji pas amne jautri). Po isplovimo netgi balzamo nereikia
o sitas sampunas ne nuo plauku slinkimo ?
Vakar nusipirkau C:EHKO su kanapiu aliejum bei kvieciu baltymais, kazkoks naujas neseniai pasirode is SPA serijos, tai kvepia labai skaniai, man patiko
L'oreal professionel volume extreme
ir dar kerastase
is pigesniu labai patiko l'orealio sampunas roziniam buteliuke, bet man jis tiko tik vasarai, nes mano plaukai plonuciai ir ziema siaubingai nuo jo elektrinosi...
ir dar kerastase
is pigesniu labai patiko l'orealio sampunas roziniam buteliuke, bet man jis tiko tik vasarai, nes mano plaukai plonuciai ir ziema siaubingai nuo jo elektrinosi...
QUOTE(Burtininke @ 2006 07 10, 13:27)
Bandžiau ,,Margaritos" alaus šampūną ir kondicionierių.... blogesnio nesu turėjusi: plaukai kaip šiaudai, o ir skalsumu nepasižymi
ant pakuotes raso, kad plaukai graziai blizga.. nu tikrai blizga.. taip riebaluotai fui apie plauku "issukuojamuma" irgi geriau patylesiu