Neseniai kirpeja pasiule ir isbandziau Goldwell Kerasilk sampuna ir balzama labai sausiems plaukams. Mano plaukai issauseje ir poreti, isdziuve labai issipucia, o nuo sito sampuno pasidare svelnesni. Nu ne tokie visai glotnus, bet tikrai ne tokie issipute, pradejo blizgeti vos po 7 plovimu. Tik gal kvapas galetu buti kos fainesnis, nors nera bjaurus Kiek zinau isisgyti galima tik kirpyklose. Ir to, ir to 200ml kaina 30LT. Balzamas tikrai skalsus, daug nereikia, nors kitu kaukiu sutepdavau daug
Esu naudojusi geltona- sausiems pazeistiem plaukams ir sampuna, ir balzama - man patiko
Dabar profilaktiskai naudoju raudona- nuo slinkimo
o kasdienai Vitality - silpniem plaukam - labai geras
man uz vichy geresni yra L'oreal proffesionel vitamino color ir absolute repair, sebastian sheer laminates, brelil biotraitment linijos na bet cia turbut kievienam skirtingai, reikia tiesiog ieskoti ir atrasti savo o vichy naudojau geltona linija. nesakau, kad jie blogi ir prasti, bet nebuvo superiniai
Dukroms plaunu su amway šampūnu ir kondicionieriumi, nesu dar atradusi geresnių priemonių. Plaukai įgauna tokį kritimą,( na svarumą ar kaip čia išsireikšti), nepaprastai žvilga ir šukuojasi tiesiog kaip per sviestą. Nekeisčiau jo į jokį kitą. Tos priemonės brangios, bet jų reikia tiek mažai, kad gaunasi tas pats kaip ir kiti šampūnai. Netikėjau, kad gali būti toks poveikis. SUPER
Dukroms plaunu su amway šampūnu ir kondicionieriumi, nesu dar atradusi geresnių priemonių. Tos priemonės brangios, bet jų reikia tiek mažai, kad gaunasi tas pats kaip ir kiti šampūnai. Netikėjau, kad gali būti toks poveikis. SUPER
O tai kodėl tuomet sau nenaudojate to AMWAY šampūno ir balzamo? jei jau toks superinis, tai ir jums turėtų tikt Man tai, tiesą sakant, keistos tos visos Amway priemonės ir neįtikintų, turbūt, niekas, nusipirkt kažką iš jų...
Nenaudoju todėl, kad mano plaukai dažyti, pasirodė, kad nuplauna dažus, nes jis neskirtas dažytiems plaukams. Bet yra dar ir dažytiems, tai būtinai nusipirksiu, nes poveikis tikrai nerealus. .Kažkodėl žmonės bijo bandyti, o patys netiki, ką kiti sako.
Nenaudoju todėl, kad mano plaukai dažyti, pasirodė, kad nuplauna dažus, nes jis neskirtas dažytiems plaukams. Bet yra dar ir dažytiems, tai būtinai nusipirksiu, nes poveikis tikrai nerealus. .Kažkodėl žmonės bijo bandyti, o patys netiki, ką kiti sako.
O tai kodėl tuomet sau nenaudojate to AMWAY šampūno ir balzamo? jei jau toks superinis, tai ir jums turėtų tikt
Man tai, tiesą sakant, keistos tos visos Amway priemonės ir neįtikintų, turbūt, niekas, nusipirkt kažką iš jų...
As net akyse tu Amway nesu maciusi O kieno jie gamybos?
na, čia ta firma, kur gamina tuos visokius stebuklingus valiklius (Loc, ar kaip ten vadinasi ), kurie tinka ir namų šveitimui, ir galvos plovimui, ir gerklės skalavimui ir t.t ir t.t. Toks universalus, sakyčiau Ai, dar su tuo pačiu Locu ir galvą galima plaut, ne tik klozetą valyt Nu stebuklas, sakyčiau, o ne priemonė
Atsiprašau, nežinojau, kad yra žmonių, geriančių loc-ą, plaunančių juo galvą ar skalaujančių gerklę. Gal kas feirį bandėt ragauti? Aš rašau ką išbandžiau ir nė kiek neperdedu, o jūs galvokit ką norit, geriau parašykit ką pačios naudojat, o ne kritikuokit kitų. Tarp kitko naudoju ir Amway valymo priemones .Dabar mano rankos gražios, o nuo visų feirių turėjau baisią alergiją . Tai įrodo, kad čia nėra jokios chemijos. O plaukai nuo Satinique (taip vadinasi šampūnas Amway firmos) yra sveiki ir gražūs . Už tai aš ir vertinu, kad tai produktai be chemijos, aš prieš chemiją.
na, čia ta firma, kur gamina tuos visokius stebuklingus valiklius (Loc, ar kaip ten vadinasi ), kurie tinka ir namų šveitimui, ir galvos plovimui, ir gerklės skalavimui ir t.t ir t.t. Toks universalus, sakyčiau Ai, dar su tuo pačiu Locu ir galvą galima plaut, ne tik klozetą valyt Nu stebuklas, sakyčiau, o ne priemonė