Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams II dalis

QUOTE(Lalaa @ 2006 08 29, 15:01)
As pati jo nenaudojau, bet mergaites sake, kad jis siek tiek sausina plaukus  ax.gif

O as nekaip negaliu atsidziaugti sampunu Cistaja linija, nu jau toks fainas, nerealus  wub.gif  thumbup.gif  dazniausiai kai sampunas eina jau i pabaiga, tai jau ne koks, atsibosta ar dar kas nors, bet sis  thumbup.gif

o kurios rūšies?
nes yra kelių rūšių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 08 29, 16:22)
o kurios rūšies?
nes yra kelių rūšių ax.gif

Normaliems ir riebiems plaukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 08 23, 13:13)
Šiandien išbandytas Alfa parf šampūnas su migdolais labai patiko. Dar prisiminiau vieną šampūną - tai Milkshake juo kirpėja man galvą visada išplauna, nu jau tokio malonaus kvapo: šokolado ar vanilės, tiesiog suvalgyt noris kaip kokį jogurtą  tongue.gif

Įdomu kaip jo kaina ? Gal kas bandėt?
reiks gal kada pabandyt nusipirkt  g.gif

nea jis kvepia karamele wub.gif
kaina 32 litovcei..bent jau Siaures miesteli tokios kainos...
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 08 27, 17:51)
O jis nuo plauku slinkimo gal? kazi nescioms galima?

Siaip jis tinka kasdieniam galvos plovimui, taip pat padeda nuo slinkimo. Po keletos kartu pajutau, kad jis isties sausina galvos oda. Bet laaaabai svariai isplauna plaukus. Tai as jis profilaktiskai naudosiu, o ne kaskarta.
Atsakyti
isduokit man kur ten siaures miestely yra plaukam dalykeliu biskiuka pigiau, pvz milk shake...
baigiasi sampunas jauciu bandysiu arba body shopo su medum arba L'oreal profesionalu.
Atsakyti
Siandien pamaciau MRS.Potters plauku sampuna.Gal kas bande?As naudoju balzama ir labai labai patenkinta,tik vat to shampuno kaina apie 5LT,nezinau ar uz tiek gali but geras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 08 30, 11:54)
isduokit man kur ten siaures miestely yra plaukam dalykeliu biskiuka pigiau, pvz milk shake...
baigiasi sampunas jauciu bandysiu arba body shopo su medum arba L'oreal profesionalu.

tam pastate kur norfos bazė yra didelė kosmetikos parduotuvė, ten ypač daug plaukam visko. Tai gal ten paieškok?
Atsakyti
Aš tai prisiskaičius super gerų atsiliepimų apie Alfa Parf Semi de lino šampūną jį nusipirkau ir galima sakyti išmečiau pinigus į balą. Su juo išsiplaunu galvą, tai plaukai susivelę, pasiputę, garbanojas, žodžiu tokie, kad aš visą dieną nervinuos. Šiandien išsiploviau galvą su NIVEA šampūnu, tai negaliu atsidžiaugti plaukais: krenta gražiai, glotnūs, švelnūs wub.gif Vat ir suprask žmogus, ne visada brangesnis reiškia geresnis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 09 06, 13:02)
Aš tai prisiskaičius super gerų atsiliepimų apie Alfa Parf Semi de lino šampūną jį nusipirkau ir galima sakyti išmečiau pinigus į balą. Su juo išsiplaunu galvą, tai plaukai susivelę, pasiputę, garbanojas, žodžiu tokie, kad aš visą dieną nervinuos. Šiandien išsiploviau galvą su NIVEA šampūnu, tai negaliu atsidžiaugti plaukais: krenta gražiai, glotnūs, švelnūs  wub.gif  Vat ir suprask žmogus, ne visada brangesnis reiškia geresnis  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nivea - mano vyro mėgstamiausias, ir ne tik šampūnas, o ir kita kosmetika. Man irgi jų šampūnai patiko, tik kažkada viena kosmetologė išpeikė, kad Nivea kosmetikoje daugiausia chemijos, o dar nuo kremo man veidą išbėrė, tai nebenaudoju.
O dabar niekaip neapsistoju ilgiau ties vienu šampūnu - negaliu nusikratyt vienos bėdos, galvos odos niežėjimo. Nėra plaukai riebūs, atvirkščiai, banguoti ir sausoki, galvos oda gal riebesnė. Bandau naudoti įvairius šampūnus mišriems plaukams - nepadeda. Buvau atradusi vieną kaukę rusišką, padėjo, bet paskui dingo iš parduotuvių. Gal kas susidūrėte su ta pačia bėda ir radote tinkamą priemonę?
Atsakyti
Gal kas yra naudojusios VICHY sampunus? g.gif Kosmetika va superine thumbup.gif o su sampunais kaip? Gal kas turit ka papasakot?
Atsakyti
QUOTE(winter-redade @ 2006 09 06, 16:52)
Gal kas yra naudojusios VICHY sampunus? g.gif Kosmetika va superine thumbup.gif o su sampunais kaip? Gal kas turit ka papasakot?

esu bandziusi sampuna, kondicionieriu ir kauke, visai nieko, bet antra karta nebepirkciau g.gif kazkaip neuzkabino. kaip uz tokia kaina yra ir geresniu ax.gif
Atsakyti