QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 10, 16:51)
Ar kuriai nors yra tekę bandyti Naturals šampūną. Čia iš tų priemonių, kur žali buteliukai ir pandos nupaišytos.
Plaukų formavimo priemonės man visai nieko pasirodė, gal ir šampūnas vertas dėmesio?
Plaukų formavimo priemonės man visai nieko pasirodė, gal ir šampūnas vertas dėmesio?
o man patiko tas šampūnas , dar labiau patiko balzamas
dabar naudoju nivea naujus, skirtus blond plaukam... o jau kvapas ...net išsiplovus ir išdžiovinus jaučiasi
QUOTE(Indijaa @ 2006 08 22, 23:52)
dabar naudoju nivea naujus, skirtus blond plaukam... o jau kvapas ...net išsiplovus ir išdžiovinus jaučiasi
ir aš NIVEA per klionę naudojau, tai patiko labiau nei AlfaParf
QUOTE(Emanuelle @ 2006 08 22, 20:28)
igrudau draugei pabandyti savo isgirta Alternos sampuna, ir ka manot, jai visai netiko jis su ta savo topinia sudetim
Turbut kiekvieniems plaukams savas sampunas O man labai patiko Alterna Anti-Ageing Caviar sampunas ir balzamas Turejau is darbo nusigvelbus meginuku
QUOTE(Indijaa @ 2006 08 22, 23:52)
o jis be to, kad plauna, dar koki nors poveiki turi? Na tarkim sviesina plaukucius ar pan.? Vakar galvojau pirkti, bet kazkaip susilaikiau...
Šiandien išbandytas Alfa parf šampūnas su migdolais labai patiko. Dar prisiminiau vieną šampūną - tai Milkshake juo kirpėja man galvą visada išplauna, nu jau tokio malonaus kvapo: šokolado ar vanilės, tiesiog suvalgyt noris kaip kokį jogurtą
Įdomu kaip jo kaina ? Gal kas bandėt?
reiks gal kada pabandyt nusipirkt
QUOTE(melana @ 2006 08 23, 14:13)
Šiandien išbandytas Alfa parf šampūnas su migdolais labai patiko. Dar prisiminiau vieną šampūną - tai Milkshake juo kirpėja man galvą visada išplauna, nu jau tokio malonaus kvapo: šokolado ar vanilės, tiesiog suvalgyt noris kaip kokį jogurtą
man kvapas labiau kokosu mano plaukuciams visai nieko buvo kaina apie 15-17lt tiksliai daba neatsimenu Įdomu kaip jo kaina ? Gal kas bandėt?
QUOTE(Aislanda @ 2006 08 23, 15:16)
man kvapas labiau kokosu mano plaukuciams visai nieko buvo kaina apie 15-17lt tiksliai daba neatsimenu
Alfa Parf kurioje cia parduotuveje ju yra??
Na jei yra vaniles kvapas tai jau begsiu pirkti
QUOTE(doviliuke21 @ 2006 08 24, 07:35)
Alfa Parf kurioje cia parduotuveje ju yra??
Kaip supratau, cia apie Milkshake sampunus kalbama
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 24, 08:58)
Kaip supratau, cia apie Milkshake sampunus kalbama
Kokioj parduotuvej ju ieskot?
QUOTE(Aislanda @ 2006 08 23, 14:16)
man kvapas labiau kokosu mano plaukuciams visai nieko buvo kaina apie 15-17lt tiksliai daba neatsimenu
Man regis, kad jie daugiau kainuoja.
QUOTE(doviliuke21 @ 2006 08 24, 08:31)
Kokioj parduotuvej ju ieskot?
Ju buna pirkti tik kirpyklose.