Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams II dalis

QUOTE(lelija24 @ 2006 08 08, 16:17)
O as va norejau pasiteirauti, gal kas is jusu yra naudojes Alternos produktus:
user posted image
Maciau Salon+ yra pirkti, bet nepaziurejau kainos  doh.gif Gal kas netycia yra uzmates kaineles  ax.gif

as naudoju juos, nu siaip tai pasaka, bet kaina tai nezmoniska...nezinau ar naudosiu kai pasibaigs...as is svetur parsiveziau tai netaip brangiai kaip tam salone, ten, drauge sake, sampunas virs simto...nors siap tai ju sudetis nereali, gal todel tiek ir kainuoja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2006 08 08, 21:20)
as naudoju juos, nu siaip tai pasaka, bet kaina tai nezmoniska...nezinau ar naudosiu kai pasibaigs...as is svetur parsiveziau tai netaip brangiai kaip tam salone, ten, drauge sake,  sampunas virs simto...nors siap tai ju sudetis nereali, gal todel tiek ir kainuoja...    verysad.gif

Daba Emanuelle as taves nepaleisiu lotuliukas.gif Jau klausinesiu, klausinesiu biggrin.gif O butent koki sampuna naudojai? As jau taip noreciau pabandyti...nes esu girdejusi nemazai l geru atsliepimu bigsmile.gif As Lietuvoj irgi ju nepirksiu jei sampunas virs 100 lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija24 @ 2006 08 09, 08:56)
Daba Emanuelle as taves nepaleisiu  lotuliukas.gif Jau klausinesiu, klausinesiu  biggrin.gif O butent koki sampuna naudojai? As jau taip noreciau pabandyti...nes esu girdejusi nemazai l geru atsliepimu  bigsmile.gif As Lietuvoj irgi ju nepirksiu jei sampunas virs 100 lt  blink.gif

na tai va mieloji, gali klaust ko tik nori smile.gif as naudoju 'white truffle luxury shampoo' ir kond toki pati. man jie patinka kad lb stiprina plaukus, pas mane jie lb ilgi tai lb saugau kad nenusipezetu...ten yra be galo daug zoliniu ekstraktu, ersketu ikru ekstrakto, daug B vitamino ir siaip gerai kad galvos odos nedirgina nes pas mane ji lb jautri, jei kas netinka tai uzniezti negyvai schmoll.gif del tu kainu Lietuvoj tai nezinau tiksliai, drauge ten sake...jei pati suzinosi kaina pasakyk prasau. o draugas sako man, kad uz tokia kaina ne tokius zabalvonus pirk, o nusipirk tu ikru ir suvalgyk, bus efektas toks pat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2006 08 09, 20:16)
o draugas sako man, kad uz tokia kaina ne tokius zabalvonus pirk, o nusipirk tu ikru ir suvalgyk, bus efektas toks pat  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2006 08 09, 22:16)
o draugas sako man, kad uz tokia kaina ne tokius zabalvonus pirk, o nusipirk tu ikru ir suvalgyk, bus efektas toks pat  tongue.gif

musu praktiskieji vyrai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar kuriai nors yra tekę bandyti Naturals šampūną. Čia iš tų priemonių, kur žali buteliukai ir pandos nupaišytos.
Plaukų formavimo priemonės man visai nieko pasirodė, gal ir šampūnas vertas dėmesio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 10, 16:51)
Ar kuriai nors yra tekę bandyti Naturals šampūną. Čia iš tų priemonių, kur žali buteliukai ir pandos nupaišytos.
Plaukų formavimo priemonės man visai nieko pasirodė, gal ir šampūnas vertas dėmesio? ax.gif

Turiu, nepatinka schmoll.gif pakaitom naudoju tai Glis Kur, tai naturals šampūną ir kondicionierių, tai nuo glis kur plaukai žymiai švelnesni, minkštesni būna.
O iš plaukų formavimo tai naudojau kažkada putas ir purškaliuką tai kiek atsimenu visai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutti: 10 rugpjūčio 2006 - 17:01
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 10, 16:51)

Turejau. Man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 10, 17:51)

o man labai patiko, vienu metu tik juos ir naudojau, ir man plaukai ir blizgejo ir pamaitindavo, bet dabar profesionalia naudoju, tai aisku, geresne. bet uz gliss kur 100 kartu labiau patiko. smile.gif
Atsakyti
Gerai, kad nepirkau cool.gif Ten tikriausiai vien šampūnas be kondicionieriaus, kurie stovėjo atskiruose buteliuose. Pagalvojau, kad kaip nors jau sunaudosiu turimus ir nusipirksiu kas man patinka, o naujoves paliksiu ateičiai biggrin.gif
Atsakyti
naudoju šį ir jis man thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 08 08, 18:19)
gal kas bande Alpfa palf(ar kaip ten) sampuna su semenim ar siaip koki?mano ilgi plaukai,sausoki,kazin tiktu?

turiu jį ax.gif Nusipirkau, nes labai išgirtas buvo čia. PAti jokio stebuklo nepastebėjau, Klorane man patiko labiau rolleyes.gif
Atsakyti