Įkraunama...
Įkraunama...

Nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(Gvadalupė @ 2014 10 27, 19:56)
Sveiki, gal kas parduodate nykštukinį pinčerį arba bent jau žinote kas juos pardavinėja? Labai norime šiuo metu nusipirkti šį šuniuką, ilgai ieškome, tačiau nieko nerandame verysad.gif labai būčiau dėkinga jei kas padėtumet, ačiū iš anksto, laukiu informacijos smile.gif

Veislynas "Simpatija"
http://www.nykstukin.../veislynas--en-
Atsakyti
Kur jus ieskot tu pinceriu taip ilgai ir nesekmingai???
Yra temoj bendraujanti veiseja. Ar jums geriau tik panasus, nes jums nereikia dokumentu????

Nors is tikruju manau ne kiek reikia jums to pincerio, kiek momentinis noras, tuoj pat turet ir viskas. Ka darysit, jei nepatiks? tarkim charakteris ne is lengvujul, sysioja, kakoja daznai namie ir ypac salta lietuviska ziema biggrin.gif mgsta labai grauzt ivairius daiktus kurious randa, net jeigu ir neleidi biggrin.gif
Atsakyti
coccinella na nesutikciau unsure.gif Man sis suo visiskai idealus viskuo! Bent jau musiske be reikalo niekad neloja (ir is viso mazai loja), be proto draugiska ir pakanti, nereikalaujanti ypatingos prieziuros ir nekelia jokiu bedu. Net jei noretumem kad ant palutes balkone padarytu, tai be sansu. Ant tiek tvarkinga ir protinga kad jai geda. Kencia iki tol kol isvesi. Zodziu nuostabesnio draugo neisivaizduoju! Ir ziemas atlaike puikiausiai be jokiu "apredu" thumbup.gif
Zinoma kiekvienas padarelis ateina i pasauli su savo charakteriu biggrin.gif O cia jau nenuspesi kas uzaugs biggrin.gif
Ir dar vienas dalykas... dabar sios veisles nesidairyciau del vieno dalyko (bet cia asmeniskai) - man nekupiruoti jie nepatinka (kaip ir visi kiti kuriuos pagal veisle reikia kupiruoti) blush2.gif
Ne uz ka daugiau nesirinkciau augintinio kuri dar reiktu kupiruoti doh.gif
Beje, Gvadalupe lyg neminejo kad jai reikia be dokumentu unsure.gif Nepulkit zmogaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 02 lapkričio 2014 - 18:20
o mane ar priimsit i pokalbius, nes auginam grazuole, bet be dokumentu...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2014 11 02, 18:15)
coccinella na nesutikciau unsure.gif Man sis suo visiskai idealus viskuo!
Zinoma kiekvienas padarelis ateina i pasauli su savo charakteriu
Beje, Gvadalupe lyg neminejo kad jai reikia be dokumentu

As kaip ir tu turejau du labai skirtingus pincerius smile.gif vis tik daugiau tokiu, kurie ne itin geruciai ir paklusnuciai uzauga ax.gif tad iskart nusiteik blogiausiam, o paskui gal ir visai neblogai bus biggrin.gif
O musu mergaites tai saunuoles, gal tiesiog tik mums skirtos, nes mano Bone palikta mano tevam porai valandu patampa visai nepaklusnia biggrin.gif
Na jei butu ieskojus dokumentuoto suns butu ir pabrezus tai, klausus kur geresnis veislynas, kuom skirias ir t.t....ai zodziu ax.gif
Klausyk, o tu savo dama sterilizavai jau?
QUOTE(Jura_le @ 2014 11 02, 22:21)
o mane ar priimsit i pokalbius, nes auginam grazuole, bet be dokumentu...?  4u.gif

Junkis i mergaiciu buri nail.gif pageidautinos foto ir aktyvus bendravimas mirksiukas.gif

Mano Bone rujoja doh.gif visi kaimo valkatos jau visus kampus nu...zo doh.gif o bet taciau tapo baisiai didele stafes drauge, netgi pati ateina miegot salia jos wub.gif , tikriausiai meiles truksta biggrin.gif
Atsakyti
coccinella thumbup.gif biggrin.gif
Bonei tikrai kad meiles reikia wub.gif Kaip gerai kad turi drauge wub.gif Stafuke galetu pravaikyti tuos ikyrius my.nius bernus doh.gif biggrin.gif
Prisiminiau kaip mums buvo kai liepa isvaziavom atostogaut ir musiskei kaip ruja prasidejo... Vietiniai nu..zo visus musu namuko kampus lotuliukas.gif Nebegaledavau ziuret laukan, nes uz stiklu visur stovedavo sunys lotuliukas.gif Nei terasos duris atsidarysi nei ka doh.gif
Dar nesterilizavom damos. Sake po rujos palaukti bent 3 men. Tai kaip tik vakar prisiminiau kad jau reikes pasiplanuoti sia procedura. Manau si menesi padarysim mirksiukas.gif
O jusu neisvargina tos rujos? Kaip Bone pernesa? Stafukei jau irgi buvo ane?
Jura_le aisku priimam 4u.gif Pasirodykit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2014 11 04, 01:36)
Stafuke galetu pravaikyti tuos ikyrius my.nius bernus
Prisiminiau kaip mums buvo kai liepa isvaziavom atostogaut ir musiskei kaip ruja prasidejo... Vietiniai nu..zo visus musu namuko kampus
O jusu neisvargina tos rujos? Kaip Bone pernesa? Stafukei jau irgi buvo ane?

Geros atostogos biggrin.gif ziurovu nepritrukot biggrin.gif
Maniskei tai labai gerai praeina, nu pavarva, tai kasdien tenka plaut namus, ir tiek smile.gif kavalieriai tai tik nakti ateina, nes diena kai vistiek judesys aplink tai bijo. Tik kad tie sunys vokieciu aviganio dydzio doh.gif tai kai uzvaro ....smarves neatplausi nei su kuom doh.gif
O stafuke pas mus dar vaikelis visai, pati bijo tu sunu ir ant nieko nepuola, neuzsiundysi, sitam reikalui savo patino reiktu biggrin.gif kai pinceri turejom, tai labai savo Bone gindavo, ragas sunims budavo biggrin.gif
Stafe surujojo vos mums ja pasiemus, bet irgi gerai, pati nesuprato kas cia vyksta, tik liudna budavo kai triusikus uzdedavau biggrin.gif ir tevu taksa uzerzindavo vargsa biggrin.gif palei nosi makaluojas ir neduoda, dar Bone prilekus i kupra jam uzmesdavo, mol ko cia lendi ne prie savo biggrin.gif

Atsakyti
Ačiū, kad priėmėt į kompaniją, pandysim dalyvaut forume mirksiukas.gif
Štai ir mūsų Taira. Dabar jai 4 mėn. Mano vaikų auklytė biggrin.gif

Mėgstam šiltai pamiegoti biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Kaip graziai miega wub.gif abi labai grazutes wub.gif
wub.gif
Papasakokit kaip sekasi augint? kaip charakteris? Kokiu zbitku prikrecia?

Mano pinceriai vaiku tokio amziaus tai kaip velnias kryziaus vengdavo, isskyrus kai valgydavo ka nors ir barstydavo ant zemes biggrin.gif Dabar kai dukros paaugo, jau daugiau salia buna, bet labiau kad ka issikaulyt nei kad draugaut g.gif

Vakar koki pinceri teko matyt...nu kaip nepatiko, atseit labai mylimas lepinamas, bet as tai turbut kitaip suprantu doh.gif perkares seniokas 9m., is tolo visus stuburo slankstelius ir sonkaulius gali suskaiciuot, pas mus buvo tai kieme mano sunu mesgaliu likucius siurbe kaip dulkiu siurblys, sakau ka jis eda kad toks nususes, sako ai bulka lepinam blink.gif ir sausiaku, bet needa neskanu jam...o kai dantukus pamaciau...juodi rudi ispuve nu fuj, net nenorejau kad prie mano sunu arti butu dar uzsikres kuo..
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2014 11 04, 17:11)
Kaip graziai miega wub.gif abi labai grazutes wub.gif
wub.gif
Papasakokit kaip sekasi augint? kaip charakteris? Kokiu zbitku prikrecia?

Ačiū, ačiū smile.gif Stengiamės neleist miegot lovoj, ypač ant patalynės. Bet ji gudrėja, vis sugeba mus apgaut ir tyliai įsliūkint į lovą. O matytumėt kokiais greičiais ryte atsiranda pas mus po kaldra thumbup.gif

Iš pradžių buvau sustresavusi, kam aš užsimaniau to šuns, juk du maži vaikai, o čia dar vienas mažas... Bet dabar susigyvenom, ir pamiršti visi vargeliai wink.gif Daug žmonių atsisako to džiaugsmo auginti šunį, kad tik nereiktų prisiimt atsakomybės.
Apie charakterį. Po preš tai auginto dvarniuko, šita atrodo labai gudra biggrin.gif
geit išmoko komandą FU NEGALIMA, sedėt ir daugiau kažkaip aptingom ką nors mokint blush2.gif
Pradžioj ant vaikų pyko, nenorėjo prisileist, bet pabarėm, pasakėm, kad taip elgtis nevalia ir dabar draugauja drinks_cheers.gif Kartais einam į daržiuką dičkės pasiimt, tai bėga prie visų vaikų, ieško mano dukros. Labai džiaugiasi suradusi.
Ant mažiukės vėl nėra kaip pykt - pagrindinis papildomo maisto šaltinis biggrin.gif
Yra sugraužusi keletą žaislų (dažniausiai nuėsdavo kojas), bet buvau daug visokių dalykėlių jai pridėjusi, kad nekiltų pagundų sugraužt kas nepriklauso. O dabar jei matau, kad gali vaikai per atsargumą palikt kokį žaislą, kurį Tairą tuoj sutaršytų - užbėgdama įvykiams už akių iš karto jai duodu pauostyt ir pasakau, kad FU NEGALIMA, nu ir neima smile.gif Ėda VISKĄ. Triauškia morkas, obuolius, cukinijas, košes.. Na beleką, sausekas lieka paskutinėj vietoj.. Kol kas tiek 4u.gif
Atsakyti
cocconella kaip visada luztu skaitydama tavo postus lotuliukas.gif Jeigu diena tie sunys nelenda tai dar menka beda. Tik kad smarve palkieka biggrin.gif doh.gif
O stafuke neplese tu kelnyciu nuo saves? Bonei esat deje?
Man tas lasinimas tai doh.gif Visi patalai buna nutepti ir grindys nuzymetos... Aisku tai ne pagrindine priezastis sterilizacijai. Labiausiai tai norim kad ji ramesne butu, stresuoja tomis dienomis ir sunu labai iesko. Dar keliaut su rujojancia nepatogu.
O tai ten tas baisus tikras pinceris buvo? Vajetus kaip taip uzleist suni blink.gif Taigi ne dogas kad batonais sert. Kiba jau geresnio maisto negali paduot. Siaubas. Nuo bulku butent taip ir buna kad prasideda odos problemos, plinka ir tt. Sios veisles ypac. Musu vaikai sausaini pamesdavo tai tuoj kasytis pradedavo.
Jura-le labai mielas vaizdelis wub.gif Visas aprasymas labai pinceriskas thumbup.gif Musu visad miega po kaldra ties kojomis. Bandziau neleisti, bet rytais vistiek rasdavau po kaldra biggrin.gif O kai palindusi miega tai tiesiog kaifuoja biggrin.gif Tiesiog ziurimes higiena, daznai keiciu patalyne ir tiek. Ka padarysi...
Mums ta pati situacija kad pinceriuke isigijom kai gime antras vaikutis. Galvojau kam cia reik, bet kai pamaciau tai "susilydziau". O dabar kitaip ne neisivaizduoju ir nenoreciau rolleyes.gif Musiske be proto myli vaikus, uzsiima su jais, nuolaidi, niekad nepuls. Jeigu jau mato kad vaikai siauteja tai sprunka i sali ir viskas biggrin.gif
O man ji kaip dar vienas vaikas ir tiek wub.gif Smagiausia sumigdzius seimyna iseiti su ja velai pasivaikscioti... Visi miega o mes naktinejam thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2014 11 04, 17:11)
Vakar koki pinceri teko matyt...nu kaip nepatiko, atseit labai mylimas lepinamas, bet as tai turbut kitaip suprantu doh.gif perkares seniokas 9m., is tolo visus stuburo slankstelius ir sonkaulius gali suskaiciuot, pas mus buvo tai kieme mano sunu mesgaliu likucius siurbe kaip dulkiu siurblys, sakau ka jis eda kad toks nususes, sako ai bulka lepinam blink.gif ir sausiaku, bet needa neskanu jam...o kai dantukus pamaciau...juodi rudi ispuve nu fuj, net nenorejau kad prie mano sunu arti butu dar uzsikres kuo..

Sauso maisto neėda ne todėl, kad jam neskanu, o todėl kad jei dantys "rudi išpuvę" tai šuniui juos skauda ir šuo tiesiog fiziškai negali sukramtyti sauso maisto. Kūdas perkaręs ir nuolat alkanas nes normaliai nepavalgęs. Tokio šuns reikia tik pagailėti ir bandyti šeimininkus "paprotinti" kad nuvežtų šunį pas veterinarą dantis sutvarkyti ir parinkti kitokį maistą (arba sausą bent jau užpilti ir išbrinkinti). Tegu šeimininkai neužmiršta kad ir patys bus seni ir be dantų rolleyes.gif
Atsakyti