QUOTE(coccinella @ 2014 11 04, 17:11)
Kaip graziai miega

abi labai grazutes
Papasakokit kaip sekasi augint? kaip charakteris? Kokiu zbitku prikrecia?
Ačiū, ačiū

Stengiamės neleist miegot lovoj, ypač ant patalynės. Bet ji gudrėja, vis sugeba mus apgaut ir tyliai įsliūkint į lovą. O matytumėt kokiais greičiais ryte atsiranda pas mus po kaldra
Iš pradžių buvau sustresavusi, kam aš užsimaniau to šuns, juk du maži vaikai, o čia dar vienas mažas... Bet dabar susigyvenom, ir pamiršti visi vargeliai

Daug žmonių atsisako to džiaugsmo auginti šunį, kad tik nereiktų prisiimt atsakomybės.
Apie charakterį. Po preš tai auginto dvarniuko, šita atrodo labai gudra
geit išmoko komandą FU NEGALIMA, sedėt ir daugiau kažkaip aptingom ką nors mokint
Pradžioj ant vaikų pyko, nenorėjo prisileist, bet pabarėm, pasakėm, kad taip elgtis nevalia ir dabar draugauja

Kartais einam į daržiuką dičkės pasiimt, tai bėga prie visų vaikų, ieško mano dukros. Labai džiaugiasi suradusi.
Ant mažiukės vėl nėra kaip pykt - pagrindinis papildomo maisto šaltinis
Yra sugraužusi keletą žaislų (dažniausiai nuėsdavo kojas), bet buvau daug visokių dalykėlių jai pridėjusi, kad nekiltų pagundų sugraužt kas nepriklauso. O dabar jei matau, kad gali vaikai per atsargumą palikt kokį žaislą, kurį Tairą tuoj sutaršytų - užbėgdama įvykiams už akių iš karto jai duodu pauostyt ir pasakau, kad FU NEGALIMA, nu ir neima

Ėda VISKĄ. Triauškia morkas, obuolius, cukinijas, košes.. Na beleką, sausekas lieka paskutinėj vietoj.. Kol kas tiek