Mamyte uogyte, labai stilingas megztiniukas Tas užmetimas megztas ištisai su priekiu?
Zemgule, labai geras pirkinys, sveikinu įstojus į mašinisčių gretas Aš irgi dairiausi į šitą mašinytę, bet visgi įsigijau paprastesnį variantą. Lauksim pirmųjų darbų
QUOTE(akirera @ 2013 07 03, 07:49)
Mamyte uogyte, labai stilingas megztiniukas Tas užmetimas megztas ištisai su priekiu?
Zemgule, labai geras pirkinys, sveikinu įstojus į mašinisčių gretas Aš irgi dairiausi į šitą mašinytę, bet visgi įsigijau paprastesnį variantą. Lauksim pirmųjų darbų
Aciu reiks dabar bandyt su programa susidraugaut
akirera, klausimelis tamstai. kai mezgi kliosinukes tu gabalus siuni rankomis ar sumezgineji iskarto? noriu sijono is kokiu 4 gabalu nes sedimoji nemaza. tai mastau kaip pasielgti.
ai ir dar klausimas kas mezget su plastmasiukais Lace skirtais jie nemezga akiu tu adatu kur uzdeti ar kaip tik mezga?
va tokius http://i3.ebayimg.co...f/0c/4377_1.JPG tik ju buna gi visokiu
ai ir dar klausimas kas mezget su plastmasiukais Lace skirtais jie nemezga akiu tu adatu kur uzdeti ar kaip tik mezga?
QUOTE(Freke @ 2013 07 03, 13:26)
Kur jie uždėti tai mezga paprastom akim, ne raštą.
O klausimas iš manęs, kaip gražiai padaryti laivelio formos kaklą?
Mezgu tokį laisvą megztinuką iš lino. viską tiesiai, tipo apdribęs (oversized), neišiminėju pažastų. ir dabar su tuo kaklu nežinau kaip formuoti. noriu, kad gražiai palei raktikaulius nueitų.. Noriu didelio kaklo, ta prasme atviro, kad ir nuo paties pvz nukristų..
gal pagelbėsit..
kažkas pan.
Kas šitą mezgėte, tai kaip kaklą darėte?
Kažkur lyg skaičiau, kad vidury palikti tiesų, o megzti tik kraštus.. Bet nesu įsitikinus..
Dabar padariau kaklą su išėmimu po 10, 8, 5 akis ir pan, bet netenkina visai vaizdas... Ardysiu, su tuo linu nežinau kaip čia bus, o lyg ir skersuoja viena dalis..
QUOTE(*liu @ 2013 07 03, 13:21)
... lyg ir skersuoja viena dalis..
Paskersuos ir praeis išgąsdinęs linas mane ne kartą. Kai išskalbi, tai košmaras kas per skersavimas Paskui pareina į protą
Merginos,
Gal kartais kuri turite ar esate matę schemą/perfokortą tuck'u ar pan. kad būtų širdelės? Nors nežinau ar toks variantas yra įmanomas, bet esu mačius rombiukų ir pan, tai pamasčiau, kad gal ir širdelę galima padaryti
Gal kartais kuri turite ar esate matę schemą/perfokortą tuck'u ar pan. kad būtų širdelės? Nors nežinau ar toks variantas yra įmanomas, bet esu mačius rombiukų ir pan, tai pamasčiau, kad gal ir širdelę galima padaryti
Freke, aš mezgu atskirus gabalus, o paskui susiuvu ta vadinama trikotažine, matrasine siūle. Lygusis raštas labai gražiai sueina ir dekoratyviai atrodo, o kiauraraščiu sunku suvesti raštą. Vis galvoju, kad reiktų pabandyti sumegzti, bet vis nesiryžtu.
*liu, priekio iškirptę reikia daug per vidurį uždaryti akių, o paskui kas antroj eilėj nuimti akių tiek kiek nori palikti pečių plotį, o peties liniją irgi reikia nuiminėti, kad gražiai kristų ant peties. Nežinau, ar supratai
*liu, priekio iškirptę reikia daug per vidurį uždaryti akių, o paskui kas antroj eilėj nuimti akių tiek kiek nori palikti pečių plotį, o peties liniją irgi reikia nuiminėti, kad gražiai kristų ant peties. Nežinau, ar supratai
QUOTE(svelnute @ 2013 07 03, 22:59)
Gal kartais kuri turite ar esate matę schemą/perfokortą tuck'u ar pan. kad būtų širdelės?
Švelnute, kiek esu prisigrobusi internete schemų, neužmačiau širdelių pas save.
Ristina - šaunu labai, bus šio sezono hitas. Užmačiau pas ruses, bet skipinsiu, nes labai daug skaičiavimo pasirodė. Gaila neužmačiau vilnos su viskoze pas mus, toks siūlas įgautų sunkumo ir labai gražiai kristų visos drapiruotės.
Mamyte uogyte, sveika sugrįžus su savo dizaineriškom naujovėm Drapiruotės šiemet valdo Net neabejoju, kad dar daug šedevrų turite užsislėpusi.
Žemgule, sveikinu ir sėkmės studijuojant instrukcijas
QUOTE(linaslinelis @ 2013 07 04, 21:06)
Gaila neužmačiau vilnos su viskoze pas mus, toks siūlas įgautų sunkumo ir labai gražiai kristų visos drapiruotės.
Ditekse yra berods merino vilna su viskoze. Tikrai simpatiškas siūliukas, čiupinėjau, čiupinėjau, bet spalvos tik alyvinės likusios.
QUOTE(svelnute @ 2013 07 04, 22:17)
Ditekse yra berods merino vilna su viskoze. Tikrai simpatiškas siūliukas, čiupinėjau, čiupinėjau, bet spalvos tik alyvinės likusios.
Gegužės mėnesį apžiūrinėjau Ditekse naujus siūliukus, tai kažkurios vilnos su viskoze pavyzdukas smarkiai smarkiai įstrižas buvo. Kažkaip neįtikino manęs, kad išskalbus neskersuos. Kiek tenai užeinu, vis neišsirenku nieko
QUOTE(akirera @ 2013 07 04, 09:59)
Dekui, principa supratau.
O po kiek mazdaug nuiminejat peciu linija?
As ir bandysiu ta palaidine, kur jus mezget pabandyt, ar kazka pan i ja, tik perfokorta kokia is savu pasiimsiu..
Nunarpliojau tokią suknikę iš virvinių siūliukų. Čia toks modelis, kai nugara ilgesnė nei priekis. Ant savininkės labai gražiai atrodo, manekenė nemoka parodyti . Žadėjo atsiųsti foto, tai parodysiu visame gražume.
Be to, nespėjau išskalbti, nes jau šiandien atidaviau, nebūtų spėjusi išdžiūti, tai kai garinau, tai truputėlį ištampiau.
*liu, vakar kaip tik mačiau video, kaip rusė profė mezga pečių nuleidimą. Ji po vieną akį kiekvienoj eilėj nuleidinėja ir labai gražiai ir tolygiai gaunasi petys.
Be to, nespėjau išskalbti, nes jau šiandien atidaviau, nebūtų spėjusi išdžiūti, tai kai garinau, tai truputėlį ištampiau.
*liu, vakar kaip tik mačiau video, kaip rusė profė mezga pečių nuleidimą. Ji po vieną akį kiekvienoj eilėj nuleidinėja ir labai gražiai ir tolygiai gaunasi petys.