Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*liu @ 2013 06 27, 22:07)
Kokiu tankumu mezget si 3 giju?
Beje, gal galit patart. Pirma karta gyvenime nusipirkau lino 3 giju. Megsiu toki laisva megztuka, bet kazkur skaiciau, kad isskalbus mezginys pasitraukua kazkiek. Ar tai tiesa? Ziuriu cua jusu nemazai su linu mezge, gal is patirties pasakysit? Nzn kiek akiu uzsidet.. Pasimezguau bandymuka, tai kaip ir tip top ko man reik galutiniam variantui, bet baisu, ar susitrauks, ar ne..

Na, lininiai tai man nepasitraukia smile.gif tik jie tokie "stangrūs" lieka. Panešiojus ilgesnį laiką, ar praskalbus - paminkštėja.

Tankumo - neatmenu blush2.gif gal 4 g.gif
Atsakyti
darbeja: oho drasiam vyrui cia biggrin.gif kaklas gali but ir gerai, bet rankovytes lyg ir per ilgos... bet kuriuo atveju, saunuolyte, kad mezgi ir stengiesi!
o as tik liezuviu malu, geda doh.gif
Atsakyti
Aš dar ateinu blush2.gif atnešu parodyt čiūdo lotuliukas.gif
nežinau nei kaip pavadint g.gif kardiganas gal g.gif
user posted image
user posted image

didelis ratas su rankovėm thumbup.gif

siūlas alpaka+vilna. Ratas megztas daliniu mezgimu, jo skersmuo gal apie 180cm g.gif
Atsakyti
[quote=Ristina,2013 06 28, 14:10]
didelis ratas su rankovėm quote]

Ristina, labai įdomus kūrinys wub.gif , tik baisiai smalsu būtų pamatyt foto ant tavęs ax.gif ir išklotinę. Atrodo nuo skersiukų į apvaliukus meties biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif . Iš tikrųjų, kam tau tas Lace ir reikalingas rolleyes.gif ??????

Jautiena, ačiū 4u.gif
kol nemačiau ant savo "manekeno" skūros, tai dar nežinau kur kiauriukas pateks, bet kas dėl drąsos, tai prieš nnnnn metų buvau numezgus virbalais lininį panašaus stiliaus MB, tai nešiojo tikrai be jokio baimės jausmo ir džiaugdavos, kad per karščius nereikia šust. Kaip šį kart bus, matysim blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 28 birželio 2013 - 17:11
Būtinai parodysiu ant savęs mirksiukas.gif kaip tik orai atvėso biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus taip salta, vasaros ne kvapo. Tai sau toki megztuka "greituka" nusibruzinau.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 06 28, 20:24)
Pas mus taip salta, vasaros ne kvapo. Tai sau toki megztuka "greituka" nusibruzinau.

Kaip visada nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Labai šauniai tas "kraštas" užmestas atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uogyte, nu labai gražus, man tavo sumeistrautas rūbelis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 06 28, 19:24)

Kaip visada super originalu ir nematyta.

Merginos, norėjau užklausti dėl Vernito siūlų. Ar jie dar turi kokių nors kitokių siūlų be pusvilnės ir medvilnės babinose? Pvz. viskozės ar pan.?

Atsakyti
QUOTE(svelnute @ 2013 07 02, 07:56)
Kaip visada super originalu ir nematyta.

Merginos, norėjau užklausti dėl Vernito siūlų. Ar jie dar turi kokių nors kitokių siūlų be pusvilnės ir medvilnės babinose? Pvz. viskozės ar pan.?

biggrin.gif žinoma. akrilo visa vaivorykštė

nu dar pusmedvilnė ir vilna nebuvo paminėta. tik vilnos pasirinkimas mažas
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2013 07 02, 09:10)
biggrin.gif žinoma. akrilo visa vaivorykštė

nu dar pusmedvilnė ir vilna nebuvo paminėta. tik vilnos pasirinkimas mažas

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Sveikutes pagaliau ir as pasiimiau savo masiniuka gal kuri taip pat mezgat su Silver Reed sk840 ?
Atsakyti