Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jautiena man labai gražu, va čia Dievulis rankas davė. thumbup.gif
Atsakyti
gal kam nors bus naudinga http://www.youtube.c...h?v=HWwE_9rFb1A, kaip elgtis su siulu keitikliu.
Atsakyti
Jautiena - man tai labai graži suknelė wub.gif . O aprašymas kaip mezgei, tai labai primena mano dabar kaip tik baigtą doh.gif

Nu nes numezgiau kiauraraštinę nugarą (aišku ne iš pirmo karto, nes numezgus pusę palikau, tai vaikai pažaidė - radau numestas akis biggrin.gif ), tada numezgiau 1 pusę priekio iki pažastų - Lace karieta kažko užpyko ir paleido kelias akis, permezgiau dar kartą - vis tiek tas pats. Tada susivėriau ant virbalų - galvoju užbaigsiu viršų virbalais. Tada numezgiau kitą pusę priekio - vėl 2 kartu ir vėl ta pati istorija. Tada irgi susivėriau ant virbalų ir viso to pasekoje pamačiau, kad raštas nesimetriškas ties viduriu doh.gif Dar mezgiau rankoves n kartų - vieną net sugebėjau raštą numegzt, kad žemyn žiūrėtų doh.gif Nu ir tada supykau biggrin.gif Nugarą palikau visą kiauraraštinę, priekį numezgiau tik su juosta kiauraraščio, o rankoves gerom akim. Neskaitant to, kad šiek tiek skečiasi per sagas - išspaudžiau optimalų variantą doh.gif Bet aš pirmokė pas jus aukštajam lygyj blush-anim-cl.gif
Atsakyti
aaagnex: aha varai taip pat gerai kaip ir as biggrin.gif jau beveik menesi aplink tupineju, o rezultatas = 0 biggrin.gif ardysiu ir paskutini varianta, nes nebenoriu vel dvi dienas sedet ties viena dalim - tas stulpeliu rastas labai daug laiko reikalauja, nes siaurinu kiekvienam tarpe tarp zig-zagu, tai viska perkelinet reik pirmyn atgal.
eina velniop, kartais taip uzsiuntu, galvoju na velnio ismislas tos masinos, nors imk ir issiparduok, bet paskui ziu kita diena vel upas gryzta ir vel krapstausi, ligone ir tiek doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 30, 18:44)
aaagnex: aha varai taip pat gerai kaip ir as biggrin.gif

realiai tai aš pati kalta biggrin.gif Gi nusipirkau Lace karietą ir išbandau ją tiesiai ant megztinio. Kuris apskritai antras mano numegztas gaminys mašina biggrin.gif Taip sakant puoliau nuoga į dilgėles ir tikėjausi neįsidilgint cool.gif Neišdėgė 4u.gif Bet šiaip, nors ir nėra tobulas - galutinis variantas man patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 30 spalio 2013 - 18:50
va va, del to galutinio varianto ir verta "zudytis" biggrin.gif
ardysiu siandien vel, kalsiu kokia korta ir megsiu paprasta greita varianta...
Atsakyti
Mielos likimo draugės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Numezgiau vakar paprastą dvigubą pirštinę. Dar be nykščių. Nu galvoju, šiandien sėsiu ir greit nubrūžinsiu antrą. Ir ką doh.gif doh.gif doh.gif , iki šiol nenumegzta, n kartų numečiau nuo adatinės Jei nufotkinčiau vaizdelį, koks pas mane dabar mėtos ant grindų, būtų daug mirusių blush2.gif su skrodimo diagnoze - mirė iš juoko bash.gif
Atsakyti
o as snd po n bandymu ir nuiminejimu nuo adatines issiaiskinau kaip tas zakardas mezgamas. tik tiek kad kol gryzus padariu vakariene, pavalgem ant smugio issikaliau korta, zaidziau zaidziau pradzioj s gavosi, o ant galu galo ligu kazkas i ta puse, bet jau 22.00 ir mezgimus tenka baigti.

na tikiuosi bandymuka ryt jau tvarkinga pasidaryt be klaidu. tai parodysiu kas man gaunasi 4u.gif .

ir reikes susiimti savo suknia uzbaiginet. o paskui savaji isvajota zakarda su abiem adatinem mucinsiu ax.gif

jautiena. neardyk. tikrai simpatiskai atrodo. grazi suknute. kodel tu kimbi prie jos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 30 spalio 2013 - 22:37
Oi mergaitės, pavydžiu aš jums sugebėjimų su mezgimmašinėm susitarti blush2.gif . Aš tai kelinta diena vargstu su kiauraraščiu doh.gif . Kiek mezgu, tiek ardau unsure.gif . Jau rodos gaunasi, pamezgu gabalą, tada pvz. perkeliu svorius ir pokšt - pusę akių numeta doh.gif ... Lygų mezgimą dar sugebu sugaudyti, o kiauraraščio - ne schmoll.gif ... Ir dar suprantu, kad padėti sau galiu tik aš pati - teoriškai man kaip ir viskas aišku, o realiai didelis ššš.... gaunasi doh.gif ...

Va, turiu konkretų klausimą - kažko nebemezga mano riberis, be siūlo karieta gražiai važinėja, siūlą ant adatų užmeta, pirmoje eilėje riberio adatas kažkaip blogai ima stumdyti ir visai nebevažiuoja unsure.gif Kas čia galėtų būti? g.gif

Ir dar, nesugebu 2x2 gumytės išmegzt blush2.gif . Kažkaip nepakankamai pasistumia riberis, kai perstumiu P-H rankenėlę, mašinos ir riberio adatos stovi ne taip, kaip knygutėje parodyta unsure.gif . Ir todėl neišeina išmegzt tų pirmųjų eilių unsure.gif . Šiaip apžiūrėjau, kad net ir ramybės būsenoje mašinos ir riberio nulinė adata nesutampa unsure.gif . Ar čia aš kažką ne taip sumontavus būsiu? g.gif
Atsakyti
Jautiena, tu labai išranki g.gif , prisigalvoji pačių sudėtingiausdių mezgimo būdų ir paskui tau niekas netinka. Taip gražiai numezgus suknelę, tai kam tau ją ardyti, ant tavęs kaip nulieta. Bet aš vistiek tave puikiai suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti