Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Vau, prisiruošiau išbandyt garter karietą. Ne taip jau baisiai ir barška, tik ilgai mezga, bet vis tiek smagu biggrin.gif . Viena ir kita pusė bandymuko. Pradžioj stulpeliai 1/1, paskui kelios eilutės ripso ir dar su korta kad būtų ir gerų ir blogų akių
user posted imageuser posted image
Visai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visoms pastebejusioms mano skindeliaka biggrin.gif
Siulai italiski , medvine su priemaisom, ir struktura siulo kaip plona juostele, jie pakankamai storiki, nes mezgiau 10 tankumu. Galesiu veliau ikleti schema pagal kuria mezgiau, kai prie kito kompo busiu 4u.gif
Atsakyti
Skaitau ką mezgat ir žaliuoju iš pavydo blush2.gif
net suknę nužialiavau blush2.gif
user posted image

Darbėja bigsmile.gif pasvajoju ir aš apie garter karietikę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 06 20, 14:10)
net suknę nužialiavau

Ristina, labai gražiai "nužaliavai" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tu kaip geras šeiminkas, ruoši vasarą roges.
Nežinau kiek naudosiu tą karietą, bet pabandymas patiko, o taip aš jos bijojau doh.gif . Tik jau tempo jos mezgime nėra. Išbandžiau, kai siūlas pasibaigia, ji sustoja, tik kažin kaip būtų, jei kokią akį pamestų ar užstrigtų. Reiktų jai duot darbo, kai uogienes reiks virt ar kažką koncervuot, bet ar taip bus blink.gif , tai ......
Atsakyti
Ristina grazu! mane taip traukia zalia spalva pastaruoju metu wink.gif

garter karieta jeigu aki pameta, tai mezga toliau ir gaunasi skyle wink.gif o jeigu uzstringa, tai uzstinga ir stovi, kol pataisysi.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 26, 20:41)
Originalą jau kaip minėjau rasit ČIA smile.gif
o čia manoji kopija, mezgiau su storamezge, iš 2 siūlų anglišku raštu ...
user posted image

Vis bandau sita megzti bet man nesigauna, noriu paklausti koki bendra ilgi palu daret nu jau kelinta karta mezgu ir per trumpai?
Atsakyti
Kadangi nieko gero nemoku, tai vis tuom pačiu girsiuos ax.gif
user posted image
Atsakyti
bet sitas jau kitoks su siule ir ilgesnis, bet irgi grazus wink.gif
Atsakyti
Nu žinok, (.)(.) apimtis moteriškės prabangi, tai teko sukt smegenėles rolleyes.gif ir noras buvo ilgos, kad šikinę dengtų.

Ilgio kitaip neina padaryti, tik su siūle per vidurį unsure.gif megzta nuo apačios į viršų.

Tiesa, neaprašiau, kad sumegzta apie 400gr. lino, 5 gijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 25 birželio 2013 - 12:48
bet ta siule kaip akcentas koks visai grazu. smile.gif o as va tokio nemoku ir nebeismoksiu doh.gif
Atsakyti
Ta siūlė, kai realiai visai beveik nesimato unsure.gif o fotografuojant, ryškiai krenta į akis doh.gif

Nieko čia sudėtingo biggrin.gif na, neskaitant, kad pvz., šį daiktą mezgiau-ardžiau-skalbiau gal 6 kartus doh.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jau Ristinos užmestukai - visad akį traukia...
Ristina, o koks čia linas - 5 gijų? Kur pirkote? Ir kokio jis maždaug gaunasi storio? Kokiu tankumu mezgėt?

Atsakyti