Vau, prisiruošiau išbandyt garter karietą. Ne taip jau baisiai ir barška, tik ilgai mezga, bet vis tiek smagu . Viena ir kita pusė bandymuko. Pradžioj stulpeliai 1/1, paskui kelios eilutės ripso ir dar su korta kad būtų ir gerų ir blogų akių
Visai patiko
Aciu visoms pastebejusioms mano skindeliaka
Siulai italiski , medvine su priemaisom, ir struktura siulo kaip plona juostele, jie pakankamai storiki, nes mezgiau 10 tankumu. Galesiu veliau ikleti schema pagal kuria mezgiau, kai prie kito kompo busiu
Siulai italiski , medvine su priemaisom, ir struktura siulo kaip plona juostele, jie pakankamai storiki, nes mezgiau 10 tankumu. Galesiu veliau ikleti schema pagal kuria mezgiau, kai prie kito kompo busiu
QUOTE(Ristina @ 2013 06 20, 14:10)
net suknę nužialiavau
Ristina, labai gražiai "nužaliavai" . Tu kaip geras šeiminkas, ruoši vasarą roges.
Nežinau kiek naudosiu tą karietą, bet pabandymas patiko, o taip aš jos bijojau . Tik jau tempo jos mezgime nėra. Išbandžiau, kai siūlas pasibaigia, ji sustoja, tik kažin kaip būtų, jei kokią akį pamestų ar užstrigtų. Reiktų jai duot darbo, kai uogienes reiks virt ar kažką koncervuot, bet ar taip bus , tai ......
Ristina grazu! mane taip traukia zalia spalva pastaruoju metu
garter karieta jeigu aki pameta, tai mezga toliau ir gaunasi skyle o jeigu uzstringa, tai uzstinga ir stovi, kol pataisysi.
garter karieta jeigu aki pameta, tai mezga toliau ir gaunasi skyle o jeigu uzstringa, tai uzstinga ir stovi, kol pataisysi.
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 26, 20:41)
Originalą jau kaip minėjau rasit ČIA
o čia manoji kopija, mezgiau su storamezge, iš 2 siūlų anglišku raštu ...
o čia manoji kopija, mezgiau su storamezge, iš 2 siūlų anglišku raštu ...
Vis bandau sita megzti bet man nesigauna, noriu paklausti koki bendra ilgi palu daret nu jau kelinta karta mezgu ir per trumpai?
bet sitas jau kitoks su siule ir ilgesnis, bet irgi grazus
Nu žinok, (.)(.) apimtis moteriškės prabangi, tai teko sukt smegenėles ir noras buvo ilgos, kad šikinę dengtų.
Ilgio kitaip neina padaryti, tik su siūle per vidurį megzta nuo apačios į viršų.
Tiesa, neaprašiau, kad sumegzta apie 400gr. lino, 5 gijų.
Ilgio kitaip neina padaryti, tik su siūle per vidurį megzta nuo apačios į viršų.
Tiesa, neaprašiau, kad sumegzta apie 400gr. lino, 5 gijų.
bet ta siule kaip akcentas koks visai grazu. o as va tokio nemoku ir nebeismoksiu
Ta siūlė, kai realiai visai beveik nesimato o fotografuojant, ryškiai krenta į akis
Nieko čia sudėtingo na, neskaitant, kad pvz., šį daiktą mezgiau-ardžiau-skalbiau gal 6 kartus
Nieko čia sudėtingo na, neskaitant, kad pvz., šį daiktą mezgiau-ardžiau-skalbiau gal 6 kartus