haha taip tylu tylu sitoj temoj kelias dienas, o tada Bang! labai mieli darbeliai, akireros suknioj tai net i galva nesautu, kad liemuo per zemai - atrodo taip ir turetu buti. L@imuzhes kaip visada nepriekaistinga - kazkas dziaugsis siltuole suknute. Lace abu darbeliai labai idomus, neiprastiniai, nors pirmas kazkur matytas, berods pagyru puode buves, bet vistiek super (ir pritariu kas cia minejo - taip modeliukai tik paciom plonuolem - as i ta kategorija taip pat nepapuolu, ech...).
Ačiū dar kartelį visoms už suknutės pastebėjimą
Akirera, abi mes šįkart "karūnuotos" nors ne, dar ir Lace į kompaniją
Lace, žiūrint į tavo darbus niekad nepasakyčiau, kad jie pirmieji (jei to nežinočiau). Vistiek daug reikšmės turi, kad moki rankom megzt, tai ir mašina iškart super gaunasi. O dėl žakardų tai didelio mokslo nereik - tik perfokortą teisingai įsidėt ir reikiamas knopkes suspaudyt , su kiauraraščiais kiek sunkiua, jei karieta "ožius" rodys ...
Apskritai man patinka, kad naujai mašinas perkančios merginos labai greit viską išmoksta ir mezga super mezginius, yra iš ko pasimokint tikrai
Jautiena, dar prajuokino su savo svorio kategorija tai net įdomu paliko kam ji ten mezga tuos megztukus
Akirera, abi mes šįkart "karūnuotos" nors ne, dar ir Lace į kompaniją
Lace, žiūrint į tavo darbus niekad nepasakyčiau, kad jie pirmieji (jei to nežinočiau). Vistiek daug reikšmės turi, kad moki rankom megzt, tai ir mašina iškart super gaunasi. O dėl žakardų tai didelio mokslo nereik - tik perfokortą teisingai įsidėt ir reikiamas knopkes suspaudyt , su kiauraraščiais kiek sunkiua, jei karieta "ožius" rodys ...
Apskritai man patinka, kad naujai mašinas perkančios merginos labai greit viską išmoksta ir mezga super mezginius, yra iš ko pasimokint tikrai
Jautiena, dar prajuokino su savo svorio kategorija tai net įdomu paliko kam ji ten mezga tuos megztukus
QUOTE(jautiena @ 2013 10 18, 20:31)
... (ir pritariu kas cia minejo - taip modeliukai tik paciom plonuolem - as i ta kategorija taip pat nepapuolu, ech...).
Oj, Jautiena drįstu pasiginčyt Boxy tai tikrai tik plonuolėm, bet va tas ratukinis megztukas Tinka ir M ir L ir XL dydžio kūneliams Mezgiau tokius kelis tiek sau, tiek už save didesnėm Tik mano juodi, nieko nesimato
QUOTE(Ristina @ 2013 10 19, 16:35)
Mezgiau tokius kelis tiek sau, tiek už save didesnėm Tik mano juodi, nieko nesimato
Va, va, pasirodo, kad nerodai savo grožybių numegztų. O jau norėjau įmest komentarą, kad netrukus Ristina mus vers iš koto . Bet manau, kad vis tik taip ir bus
Laimuže Jautiena, dar prajuokino su savo svorio kategorija
QUOTE(darbeja @ 2013 10 19, 15:44)
Va, va, pasirodo, kad nerodai savo grožybių numegztų. O jau norėjau įmest komentarą, kad netrukus Ristina mus vers iš koto . Bet manau, kad vis tik taip ir bus
Tai, kad atrodo rodau
Neturiu kuom nustebint
Sveikos merginos, ar imanoma numegzti snuda anglisku rastu su neva 5? noretusi mingstesnio puresnio rasto. jei kokiu nuorodu ar filmuku turit tai gal galit man padeti
QUOTE(karosimi @ 2013 10 20, 07:40)
Sveikos merginos, ar imanoma numegzti snuda anglisku rastu su neva 5? noretusi mingstesnio puresnio rasto. jei kokiu nuorodu ar filmuku turit tai gal galit man padeti
Sveikute. Man atrodo, kad tai be galo daug darbo ir kantrybės. Gal rankom greičiau. Bandyk:
https://www.youtube....h?v=upxhZai0Azo
QUOTE(1Rimam @ 2013 10 20, 08:51)
Sveikute. Man atrodo, kad tai be galo daug darbo ir kantrybės. Gal rankom greičiau. Bandyk:
Aciu labai nieko sudetingo, bet per snudo ilgi tai utelem apaugsiu. jo teks rankom megzt.
QUOTE(karosimi @ 2013 10 20, 19:06)
Aciu labai nieko sudetingo, bet per snudo ilgi tai utelem apaugsiu. jo teks rankom megzt.
QUOTE(Ristina @ 2013 10 16, 21:04)
Ar ne per sudėtingai čia viskas parodyta Bent jau su Neva tai susidėliojus siūlus su tais persukimais, kad nebūtų skylučių spalvų sujungime, visą eilę galima iš karto megzti.Tik pasaugoti tuo metu mezgančios spalvos siūlą Manau , kad ir su geresnėm mašinom taip pat galima, tik siūlvedžio nenaudojant
Aš tik seku temą, džiaugiuosi jūsų mezginiais, bet dar nemezgu Man dar neatėjo laikas, dar vis kitokių darbų ir problemų daug Net ir virbalais dar nieko nemezgiau
visos spalvos is karto gal su neva taip ir gautusi, bet su brotheriu ar knitmaster - ne, nes sitos pries ismegzdamos aki, adata dar stumtelna i prieki, todel uzdetas siulas atsidurs uz liezuvelio, o ne kabliuke ir akis bus numesta. tam ir yra intarsijos karietele - megzdama ji traukia adata iskart atgal.
as jauciu esu tom utelem kaip ir apaugusi, nes siuknele ardziau ja 5 kartus - dvi savaites krapstinejausi - ir nieko nesigavo, numeciau i kampa, ech...
as jauciu esu tom utelem kaip ir apaugusi, nes siuknele ardziau ja 5 kartus - dvi savaites krapstinejausi - ir nieko nesigavo, numeciau i kampa, ech...