Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
haha taip tylu tylu sitoj temoj kelias dienas, o tada Bang! labai mieli darbeliai, akireros suknioj tai net i galva nesautu, kad liemuo per zemai - atrodo taip ir turetu buti. L@imuzhes kaip visada nepriekaistinga - kazkas dziaugsis siltuole suknute. Lace abu darbeliai labai idomus, neiprastiniai, nors pirmas kazkur matytas, berods pagyru puode buves, bet vistiek super thumbup.gif (ir pritariu kas cia minejo - taip modeliukai tik paciom plonuolem - as i ta kategorija taip pat nepapuolu, ech...).
Atsakyti
Lace, suuuuper 4u.gif visada labai patinka tavo darbus matyti, i dabar dar jeigu ir sioj temoj prisijungei, bus ti ra atgaiva akims wub.gif vien nuotraukos ko buna vertos wub.gif

Antras modelis ar ne boxy vadinasi?
Atsakyti
Ačiū dar kartelį visoms už suknutės pastebėjimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Akirera, abi mes šįkart "karūnuotos" lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors ne, dar ir Lace į kompaniją drinks_cheers.gif
Lace, žiūrint į tavo darbus niekad nepasakyčiau, kad jie pirmieji (jei to nežinočiau). Vistiek daug reikšmės turi, kad moki rankom megzt, tai ir mašina iškart super gaunasi. O dėl žakardų tai didelio mokslo nereik - tik perfokortą teisingai įsidėt ir reikiamas knopkes suspaudyt wink.gif, su kiauraraščiais kiek sunkiua, jei karieta "ožius" rodys ...

Apskritai man patinka, kad naujai mašinas perkančios merginos labai greit viską išmoksta ir mezga super mezginius, yra iš ko pasimokint tikrai drinks_cheers.gif thumbup.gif

Jautiena, dar prajuokino su savo svorio kategorija lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai net įdomu paliko kam ji ten mezga tuos megztukus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 18, 20:31)
...  (ir pritariu kas cia minejo - taip modeliukai tik paciom plonuolem - as i ta kategorija taip pat nepapuolu, ech...).

Oj, Jautiena biggrin.gif drįstu pasiginčyt biggrin.gif Boxy tai tikrai tik plonuolėm, bet va tas ratukinis megztukas thumbup.gif Tinka ir M ir L ir XL dydžio kūneliams thumbup.gif Mezgiau tokius kelis tiek sau, tiek už save didesnėm smile.gif Tik mano juodi, nieko nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 10 19, 16:35)
Mezgiau tokius kelis tiek sau, tiek už save didesnėm  smile.gif Tik mano juodi, nieko nesimato  doh.gif

Va, va, pasirodo, kad nerodai savo grožybių numegztų. O jau norėjau įmest komentarą, kad netrukus Ristina mus vers iš koto biggrin.gif . Bet manau, kad vis tik taip ir bus bigsmile.gif
Laimuže drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Jautiena, dar prajuokino su savo svorio kategorija
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 10 19, 15:44)
Va, va, pasirodo, kad nerodai savo grožybių numegztų. O jau norėjau įmest komentarą, kad netrukus Ristina mus vers iš koto  biggrin.gif . Bet manau, kad vis tik taip ir bus  bigsmile.gif

Tai, kad atrodo rodau biggrin.gif

Neturiu kuom nustebint lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar imanoma numegzti snuda anglisku rastu su neva 5? noretusi mingstesnio puresnio rasto. jei kokiu nuorodu ar filmuku turit tai gal galit man padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 10 20, 07:40)
Sveikos merginos, ar imanoma numegzti snuda anglisku rastu su neva 5? noretusi mingstesnio puresnio rasto. jei kokiu nuorodu ar filmuku turit tai gal galit man padeti ax.gif

Sveikute. Man atrodo, kad tai be galo daug darbo ir kantrybės. g.gif Gal rankom greičiau. Bandyk:

https://www.youtube....h?v=upxhZai0Azo

Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2013 10 20, 08:51)
Sveikute. Man atrodo, kad tai be galo daug darbo ir kantrybės. g.gif  Gal rankom greičiau. Bandyk:

https://www.youtube....h?v=upxhZai0Azo

Aciu labai nieko sudetingo, bet per snudo ilgi tai utelem apaugsiu. jo teks rankom megzt.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 10 20, 19:06)
Aciu labai nieko sudetingo, bet per snudo ilgi tai utelem apaugsiu. jo teks rankom megzt.

hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 10 16, 21:04)

Ar ne per sudėtingai čia viskas parodyta g.gif Bent jau su Neva tai susidėliojus siūlus su tais persukimais, kad nebūtų skylučių spalvų sujungime, visą eilę galima iš karto megzti.Tik pasaugoti tuo metu mezgančios spalvos siūlą g.gif Manau , kad ir su geresnėm mašinom taip pat galima, tik siūlvedžio nenaudojant g.gif
Aš tik seku temą, džiaugiuosi jūsų mezginiais, bet dar nemezgu blush2.gif Man dar neatėjo laikas, dar vis kitokių darbų ir problemų daug ax.gif Net ir virbalais dar nieko nemezgiau blush2.gif
Atsakyti
visos spalvos is karto gal su neva taip ir gautusi, bet su brotheriu ar knitmaster - ne, nes sitos pries ismegzdamos aki, adata dar stumtelna i prieki, todel uzdetas siulas atsidurs uz liezuvelio, o ne kabliuke ir akis bus numesta. tam ir yra intarsijos karietele - megzdama ji traukia adata iskart atgal.

as jauciu esu tom utelem kaip ir apaugusi, nes siuknele ardziau ja 5 kartus - dvi savaites krapstinejausi - ir nieko nesigavo, numeciau i kampa, ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 20 spalio 2013 - 22:26