Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
akirera, nuostabu...
galima keletą klausimų: ar sijono dalį mezgi iš atskirų detalių? platini tų detalių šonuose? gal galetum kokią suknutę su paskaičiavimais? kokiu tamprumu mezgi mocherą? ar vienodai sijonui ir viršui?
Atleisk, kad tiek klausimų, bet suknelė NUOSTABI,o aš dar labai žiopla... ax.gif
Atsakyti
Nu merginos Jūs ir duodat vaizdų - vieni už kitus geresni 4u.gif 4u.gif 4u.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Jautienos mezginiai tai iš vis be konkurencijos savo atlikimu ir sudėtingumu drinks_cheers.gif

Darbeja irgi tyli tyli, o paskui kad deda vaizdų mirksiukas.gif

Zuzanos diddarbis irgi kantrybės pareikalavo bigsmile.gif

Jau spėjau pamiršt dar kieno darbus mačiau - visoms didelis glėbys 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolės merginos thumbup.gif

Naujokes irgi smagu matyt drinks_cheers.gif

Ai, vos nepamiršau Akireros moherinukės thumbup.gif - nu man vis "baisu" dar jas pradėt, nors noras yra ...

Na ir "litanijos" pabaigai paskutinė mano suknutė .......

user posted image
Atsakyti
Laimuze, o jau spalvos spalvos...as kaupiuosi kaupiuosi tokiam darbui, bet vis randu pasiteisinimu, kad nepradeciau....viskas- einu.dabar.
Aciu uz ikvepima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 10 18, 10:31)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nėr ką pridurt schmoll.gif
Atsakyti
L@imuže nuostabu labai gražūs tavo darbai.
Zuzana pukus darbas.
Akirera tai įmanoma numegzti mašina?
Darbėja, Jautiena, Daivuliau puikūs Jūsų darbai.
Džiaugiuosi galėdama mokytis lygiuotis (tik ne aišku kada, kiek laiko praeis) iš Jūsų visų. Na ir žodžių trūksta aprašyti Jūsų darbų grožį, atrodo fabrikiniai darbai.
Džiaugiasi mano širdis radusi tokias SUPERMAMAS. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pra, smagu tave matyt, kur pradingus ? o dar smagiau, kad netiesiogiai spirtelėjau vienon vieton ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Darbeja, žinau žinau ką manai, bet galėtum biškį ir "pasikapstyt" ... mirksiukas.gif

1Rimam, ačiū 4u.gif 4u.gif tik dirbdama pasieksi viską, ko nori drinks_cheers.gif
Atsakyti
ech, vis tik gerai, kad pas jus pasibeldžiau blush2.gif . Kai pamatau tokius grožius, ima ir mano užpakalis spirgėti doh.gif . O tai stovi ta mašina be darbo, vis randu priežasčių nedaryti doh.gif .

Laimužės raštuotis labai labai wub.gif. Tokį mezgimą tikiuosi kažkada įvaldyti unsure.gif . O vat kiauraraščių tai net labai pavydu blush2.gif ... Bandžiau truputį, bet kol kas ožiuojasi mano lace karieta, nenori megzti taip, kaip aš užsimanau doh.gif .

Aš kol kas dar tik mokausi, tai mano darbukai tokie paprasti. blush2.gif

http://farm4.staticf...355c3a979_b.jpg

http://farm4.staticf...8535b4efe_b.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 10 18, 11:37)
ech, vis tik gerai, kad pas jus pasibeldžiau blush2.gif .
Aš kol kas dar tik mokausi, tai mano darbukai tokie paprasti. blush2.gif

Lace, nesikuklink, labai faini darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Tokio užmestuko ir aš norėčiau. Tik pabandžiau iš vienų siūlų, nepatiko rezultato vaizdas ir numečiau schmoll.gif g.gif schmoll.gif Bet gal kada nors....
Ir platusis megztukas thumbup.gif thumbup.gif , tik kad reik neturėt lišnų kg tokiam rūbeliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 10 18, 11:52)
Lace, nesikuklink, labai faini darbai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Tokio užmestuko ir aš norėčiau. Tik pabandžiau iš vienų siūlų, nepatiko rezultato vaizdas ir numečiau  schmoll.gif  g.gif  schmoll.gif Bet gal kada nors....
Ir platusis megztukas  thumbup.gif  thumbup.gif , tik kad reik neturėt lišnų kg tokiam rūbeliui  doh.gif

Oi ne, aš tikrai ne iš kukliųjų irnesakyk.gif Viskas ten normaliai su tais mano mezginiais, jie tiesiog labai paprasti technologine prasme, lygus mezgimas ir tiek... ir rankinė apdaila... unsure.gif Noriu išmokti visokių mašininio mezgimo gudrybių - ir raštuoti, ir kiauraraščius megzt ir visokias apdailos plonybes įvaldyti blush2.gif . Nes kol kas pas mane pirmas levelis biggrin.gif
Atsakyti
Oi, merginos, kiek gražių atsiliepimų prisiskaičiau, net karūną pajaučiau ant galvos lotuliukas.gif , sėdžiu visa apsalus... Ačiū jums labai 4u.gif
L@imužė su savo žakardais iš kojų verčia, o jau spalvos kaip suderintos wub.gif Nereikia bijoti mocherinukių, pirmą numezgus paskui viskas aišku tampa, atsiranda azartas
Lace, labai nepaprasti tavo darbukai, ypač pirmasis labai labai
Pra, pabandysiu atsakyti į visus klausimus. Sijoninę dalį mezgu iš 6 dalių, siaurinu šonuose, po to sudedu 3 dalis ant mašinos ir mezgu viršutinę dalį. Sijono padalkus siuvu trikotažine siūle. Sijoną mezgu 10 tankiu, o viršutinę dalį 5, 6 arba 7 tankiu, priklausomai nuo mocheros plonumo.
Atsakyti
Wau Laimuze 4u.gif 4u.gif 4u.gif tobulybe 4u.gif
QUOTE(1Rimam @ 2013 10 18, 09:52)
Džiaugiasi mano širdis radusi tokias SUPERMAMAS.  biggrin.gif  thumbup.gif

manes kai pradeda klausineti is kur ismokau megzti, tai gyriu sias nuostabias moteris is SM thumbup.gif

Lace, ziauriai fainas mezgtukelis, ir dar mano spalva bigsmile.gif labai graziai siulas krenta, jei nepaslaptis koks naudotas?
Atsakyti
akirera, aciu tau labai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laimuze, nedingau as, skaitineju sau pogrindy tyliai tyliai, nes neturiu kuo pasigirti... blush2.gif

lace, grazus darbeliai, ypac svarkiukas - uzmestukas suzavejo...
Atsakyti