Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
tas kur ala pyne - tai rankom kilotas, o kur tinklelis, tai isstuminejau adatas 1x1 sukom ir lace karieta perbegdavau, kad perkelt, pries tai riberi nuleidus zemyn per viena kabli. mezgesi gan sparciai, tik nuobodziai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 11, 16:54)
tas kur ala pyne - tai rankom kilotas,  o kur tinklelis, tai isstuminejau adatas 1x1 sukom ir lace karieta perbegdavau, kad perkelt, pries tai riberi nuleidus zemyn per viena kabli. mezgesi gan sparciai, tik nuobodziai wink.gif

O kaip tas tinklelis taip gaunasi, kad vienoje eilėje skylučių juostos krypsta į viena pusę, o kitoje į kitą ? g.gif
Atsakyti
kryptis priklauso i kaip akys perkeliamos. net nezinau kaip paaiskint... bet ne sachmatu tvaka mastau.gif

Darbeja: geri siltukai, tik gaila raudono rastas sunkiai iziurimas...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 11, 17:13)
Darbeja: geri siltukai, tik gaila raudono rastas sunkiai iziurimas...

Ačiū 4u.gif
Nežinau kaip kitom, bet mano fotikas raudonos matyt netoleruoja. Koriukas. Ir dabar reiktų paverst atgal puslapius, bet man atrodo, kad korta tokia pati kaip tavo megzto šedevrinio megztuko (bent jau labai panaši)
user posted image
Atsakyti
taip-taip, ta pati. grazu! ravelryje visos pamise tokius kepuriukus mezge situo rastu:
user posted image
Atsakyti
Darbėja; šaliko kraštas megztas ripsu, ar teisingai mąstau?
Atsakyti
Vis užsuku pasižvalgyti - padariau išvadą, kad laimužė prapuolė. Gal ilsisi kur šilčiau, arba prakaituoja tie naujais margais šedevrais blush2.gif

Jautiena, nenervuok su plonamezge, po šiai dienai gailiuosi, kad pirkau 5 klasės mašynką blush2.gif Galėtum paprasčiau nufotkint, nes nu taip perfekcionistiškai labai megztukas, bijos po to kitos merginos rodytis. Kaži darbe tave kas pagiria, ar slepi, kad pati mezgei?

Darbėja, labai mielas koriukas thumbup.gif . Man nepavyko su mochiera chaliera susidraugaut, tai negaliu akių atplėšt, jau nuo nuotraukos šilčiau patampa.

Vien žo išbandžiau čia jūsų patarta, suklijavau dvigubai poroloną, bijojau, kad netilps, bet viskas čiki piki, bet vis tiek ardau.
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2013 10 11, 20:04)
Darbėja; šaliko kraštas megztas ripsu, ar teisingai mąstau?

Teisingai. Keliom eilutėm įdarbinu Garter karietą bigsmile.gif

linaslinelis, tikrai labai minkštas ir šiltas, net gaila, kad ne man doh.gif . Bet čia ne kiauraraštis, tai gal ir tau mohera pasiduotų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 11 spalio 2013 - 20:45
QUOTE(darbeja @ 2013 10 11, 20:42)
tai gal ir tau mohera pasiduotų biggrin.gif

Gal kada nors...Ir mochera gi skiriasi. Maniškė mašynka lepi. Čiut storesniais siūlais jau vargas... Tokį žalią ilgesnio plauko alpakinį mezgiau - vėl vos ne kiekvieną eilę nuo kuoliukų ir šepetėlių plėšt reikėjo. Tai dabar gerais vilnoniniais viską varau - bent jau ardyt kaifas lotuliukas.gif

O dėl bendro projekto - gal toks megztukas iš Osinkos tiktų: http://radikal-foto....f93807d6132c311
Kaip tik mezgu pagal šią idėją, paprastas fasonas, bet biški patobulinau, tai ardau ketvirtą kartą, net patarimų kaip nedaryti galėčiau duoti:)
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2013 10 11, 14:15)
Suprantu Ristina, kad rankom lengviau, bet kai nusipirkau mašinas, rankom megzti tingiu  blush2.gif

Aš suprantu biggrin.gif bet čia ne ta suknelė, kurią laisvai būtų galima megzt mašina. Bent jau sijoninę dalį, lengviau rankytėm. Gali būt, kad mašina bus daug daugiau rankų dabo nei virbalais. Bet... gal aš ir klystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 10 12, 17:17)
Aš suprantu  biggrin.gif bet čia ne ta suknelė, kurią laisvai būtų galima megzt mašina. Bent jau sijoninę dalį, lengviau rankytėm. Gali būt, kad mašina bus daug daugiau rankų dabo nei virbalais. Bet... gal aš ir klystu  biggrin.gif

Aš dar jos nemezgu, bet ruošiuosi fiziškai ir morališkai. Nežinau kada pavyks.
Atsakyti
Jautienos fabricnu megztukas tiesiog TOBULAS 4u.gif
As ateinu pas jus su mazais mezginukais dukriukui, bet deja nelabai jie vyke, labai noreciau isgirsti kritika ir patarima, kaip perdaryti liemenes kakla? Numezgiau kakliuka stulpeliu 1/1, papildomai 4 eiles lygiuoju, tada pagalbiniu siulu dar eiliu ir prikitliavau-prisiuvau prie liemenes, bet vaizdas totaliai ne koks sad.gif ypac kur liemenes kaklo viduri susiuvau su stulpeliu, tai toks atsikises - nelabai gerai matosi nuotraukose, bet ant vaiko tai ypac atsilapnojes tas sujungimas. Gal patartumete kaip protingiau sujungti kakliuka su paciu mezginiu, t.y. kaip sumezgineti?
user posted image
Kepuriuka mezgiau ant staigiuju fotosesijai, tai truputuka numazinau, smagiai gavosi, bet tik siam kartui, nes noretusi biski didesnes, tai eisiu perdaryti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 12 spalio 2013 - 18:18