Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Bendrai megzt galima kepures biggrin.gif jei ne sau tai vaikams, vyrui, kaimynui biggrin.gif
Atsakyti
Jautiena, labai gražus sijonas. O jį įmanoma numegsti mašina? Įdomu kiek tai laiko užimtų, o ir kokio protelio reikia, kad taip numegzti.
Papildyta:
Svajoju savo dukrai numegzti, bet dar nesirįžtu, gal per sudėtiga, nes dar nelabai moku megzti savo mašinomis ir nepasitikiu savo protu.
http://www.stranamam.ru/post/4009720/
Atsakyti
galima ir megztini megzti. tik reik rasti ta razinka, kur uzkabintu visas smile.gif pynems man rodos sudetinga labai nes reik riberio pagalbos.

tiesa jautiena gal gali pakartoti ta pleduka kur mezgei lialiukui? toks baltas riberis ir dvi kortos buvo ijungtis i mezgima
Atsakyti
1Rimam: tavo pasirinkta suknele dar sudetingesne negu mano sijonas. sijona megsiu is atskiru juostu ir sujungsiu i viena.

Freke: kad be kortos, tik lace karieta ir riberiu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Jautiena, per kiek laiko planuoji numegzti tokį šedevrą?
O aš į tą suknią žiūriu apie 2 mėn. ir dar nesiryžtu jos megzti, nesugalvoju kaip išplatinti sijoną. doh.gif
Atsakyti
net neisivaizduoju, bet siula imsiu storesni negu foto ir klioso taip pat nebus, nes brangu rupke...

sukneles sijonuka taip pat megzciau dalimis, nes platinti-siaurinti per vidury kazkur yra... kaip cia pasakius... rakstis subinej.
Atsakyti
Laukiu GARTER BAR atvykstančio. tikiuosi, kad kažkiek bus lengviau. Ir šiaip sijoną reikės megzti mažiausiai iš 4 dalių, nes aprašyme rašo viena dalis 510 akių plius 2 kraštinės, tai visas sijonas 1020 akių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1Rimam: 11 spalio 2013 - 12:41
Garter bar per dvi adatines... hm kad nelabai... kaip suprantu pirma tektu viska ant pagrindines adatines susikelt, tada garter bar suzaist ir vel perkelt akis atgal ant riberio - shakes kiek daug daaarbo.
Atsakyti
1Rimam, pasirinktą suknutę lengviau virbalais numegzt mirksiukas.gif
Atsakyti
Suprantu Ristina, kad rankom lengviau, bet kai nusipirkau mašinas, rankom megzti tingiu blush2.gif
Atsakyti
Įmesiu porą mezginukų paprastučių
user posted image
Dydis 185x42, vienas siūliukas plonytės moheros ir vienas plonas medvilnės siūliukas. Spalva skaisčiai raudona, tik niekaip neišeina išgaut nei spalvos tikros, nei paties mezginio minkštumo.
Ir kepurė vyriška, o baktusas mažiukas, tik siūlai tie patys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 11, 11:52)
1Rimam: tavo pasirinkta suknele dar sudetingesne negu mano sijonas. sijona megsiu is atskiru juostu ir sujungsiu i viena.

Freke: kad be kortos, tik lace karieta ir riberiu  rolleyes.gif

tai dekeriavot dekeriu rasta? nes priesingu atveju neisikertu kaip jus su lace mezgete be kortos ir dar 2skirtingi kiaurarasciai doh.gif ir negana to dar 2adatines lotuliukas.gif lotuliukas.gif . man totalus kosmosas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 11 spalio 2013 - 15:32