Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ačiū visoms, pastebėjusioms rudąją suknutę 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Amanita,suknutės visa apdaila vąšeliu padaryta ax.gif

kvartetas, jau kaip ir laikas būtų parodyt paltuką ar dar vis be sagų g.gif g.gif

jautiena,tai gal mes galim padėt tau reikiamais siūlais apsirūpint, tu tik šauk garsiai bigsmile.gif

linaslinelis,bent jau nuotraukose visai normaliai tie megztukai žiūrisi, o už misoniuką tai tikrai verta pagirt thumbup.gif

Darbeja, kad dėjo ir drebtelėjo vaizdų thumbup.gif thumbup.gif tyli tyli, o paskui optom rodo - nu gražu, ypač raudonoji, o užmestukas irgi reikalingas rūbas drinks_cheers.gif

Shura, tai tikra manekienka ir skersuoklis kiek kitoks, nauja versija thumbup.gif , o to paskutinio nenufotkinai, kur mačiau g.gif

Na "pavarysiu" ir aš "optom" blush2.gif lotuliukas.gif
Šitas megztukas megztas iš itališkų siūlų, neaiškios sudėties - ir vilnos, ir moheros, ir net šilko kažkiek yra ...
user posted image
O čia lininis ...
user posted image

Nu nepatinka man megzt iš lino ... blush2.gif
Atsakyti
Vau.... bigsmile.gif Na jau tas itališkas tai be proto gražus. Vagiu idėją, gal kada prisiruošiu mamai panašų nunarpliot iš "neitališkų" siūlų. Kai bent jau truputį kitokių siūlų kiekį apmažinsiu (Turbūt dar po kokių metų? Nemažėja jie kažkodėl g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 17 birželio 2013 - 21:16
Ačiū VISOMS, pastebėjusiom mano mezginius 4u.gif biggrin.gif 4u.gif

Shura, tavo visi darbeliai su cinkeliu thumbup.gif , man labai gražu bigsmile.gif
Rašiau aukščiau, kad nepavyko padaryt kaip buvau užmanius, tai tikrai viršus ripsu, bet jau su virbalaliukais doh.gif . Turiu ir Garter karietą, bet dar nebandžiau su ja žaist, tai ant mezginio pabijojau eksperimentuot, ir dar bijau to barškėjimo, nes vis tik daugiabutis............

L@imuže, kaip gaila, kaip gaila, kad nėr prie ko prisikabint thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir smagu, kad temukė "pabudo" mirksiukas.gif . Laukiu žadėtų vaizdelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2013 06 17, 18:04)

va viena darbeliuka spejau nufotografuot, aciu kaimynei  4u.gif

Labai mielas darbelis, man dar nespėjus atsikratyti žieminio gelbėjimo rato tokie laisvi pats tas.
Atsakyti
Valio, temutėje pabudimas thumbup.gif , o aš jau galvojau, kad visos gamtoj bambas kaitina lotuliukas.gif
L@imužė, kokių vasariškų grožių papylė, man tas tinklinis koks gražus wub.gif . Gal pasidalintumėte perfokorta?
Shura, koks stiliukas, kokia aplinka thumbup.gif
Rodausi ir aš su žadėtuoju, tik dar nespėjau rankovyčių apdailinti, žadu apnerti vąšeliu

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 06 18, 09:14)
Rodausi ir aš su žadėtuoju, tik dar nespėjau rankovyčių apdailinti, žadu apnerti vąšeliu

Akirera, visuma graži 4u.gif 4u.gif , bet klaidelių matosi (rašto sandūroje ir skylių teritorijoj), manau čia tik mūsų, mezgnčiųjų, akimis jos pastebimos. Tiesiog įdomu, kokia priežastis, ar akis mėtė, ar karieta falšyvina, nes įžiūriu pagrinde tik centriniam raporte, nors matosi ir kitur keliose vietose????
Atsakyti
akirera nematau broko man grazu. ir mastau visgi imsiu ir nusibruzinsiu smile.gif
Atsakyti
Darbėja, ačiū už pastabas ax.gif . Rašto sandūroje ne klaida, o akutės pradedamos kilnoti į kitą pusę, raštas virsta, centriniam raporte - taip, yra klaida, ten man falšyvino kelios adatos, palankstytos ir ažūre jos iš karto išsiduoda, bet neturiu kuo pakeisti, reikia nusipirkti naujų. Kaip sau, tai tiks rolleyes.gif
Perfokorta broliukui, o aš ją prisitaikiau silveriui, manau, kad yra klaidelių, gal broliukui tinka. Rombo centre gėlytėje tikrai yra klaida, ir tas rašto perėjimas irgi gal turėtų būti kitoks. Tą perfokortą pačios osinkos merginos pagal šitą bliuzelę padarė, gal jos irgi kai kur suklydo.
Freke, ačiū 4u.gif Paimk ir nusibrūžink, man ji irgi labai patinka, o apsivilkus irgi gerai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 06 18, 07:14)
Valio, temutėje pabudimas  thumbup.gif , o aš jau galvojau, kad visos gamtoj bambas kaitina  lotuliukas.gif

as tebekaitinu... idegiau kieme neblogiau negu pajury (nors jura uz 2.5km, tai matyt itaka daro)...
mezgu pleduka, pritrukau siulu, nulekiau iki parduotuvytes - nebeturi, uztruktu iki 2savaiciu jeigu uzsakinet. pasakiau, aciu ir uzsisakiau is interneto...

akirera, labai grazus darbelis, as ir tokio noooriu (bet tingiu). jokio broko neiziurejau, tik kai darbeja paminejo, pradejau ieskot kur ir kas ten negerai rolleyes.gif

noreciau plonu bambuko siulu, kazin ar ka lietuvoj tokio parduoda? nes pas mus bambukas tik 4ply schmoll.gif
Atsakyti
Buvau pametus temą, tai net išsigandau kad tiek laiko niekas nieko naujo neįdeda, o pasirodo darbuojatės, darbuojatės, jei ne mezgamąja, tai klaviatūra biggrin.gif
Ir aš pagaliau pasirodysiu ką nudirbau blush2.gif Iš tiesų, tai pirmas rimtas ir išbaigtas darbas, kiauraraštis kilnotas rankom. Nekokios nuotraukos, nes ant staigio ir dar su mobilka doh.gif
user posted image
user posted image
Atleiskite už nuotraukų dydį, neturiu kada pataisyt, tikiuosi labai puslapių neiškraipys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 18 birželio 2013 - 14:39
QUOTE(ilja @ 2013 06 18, 15:37)
Ir aš pagaliau pasirodysiu ką nudirbau

Ilja, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif , o jau darbelio doh.gif doh.gif doh.gif
Kaip tau gerai, jei turi tokį siūlų pasirinkimą bigsmile.gif

Akirera, pastabos jau ne tau. Tavo darbelis jau padarytas ir smagiai jį nešiosi. Tik kitom merginom besigaminančiom kortą reiktų gerai pastudijuot kad kartojantis raportui raštas gražiai sueitų. O gal brotherio variante ir būtų viskas OK????? O šiaip tai pati išlepinai preciziškais darbeliais, tai šiuo atveju ir kliūna smulkmenėlės mirksiukas.gif Bet kadangi žinai priežastį, tai viskas OK. Su tų blogų ar streikuojančių adatų problema visos susiduriam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Trumpam įlekiu - oj, merginos šaunių kiauraraščių prikurpusios:)) Gal ir aš susigundysiu kada.
Ilja irgi prasikrapštei, jei rankom viską kilnojai. Matau daug siūliukų turit, tai tik megzt ir megzt lotuliukas.gif
Akireros labai šaunus šiuolaikiškas atrodo. Vilioja...
Laimužės kai visad, be žodžių smile.gif
Šura, o jūs iš kokių siūliukų mezgėt? man jūsiškis biški toks sunkokas klostėse atrodo. Gal gyvai visai kitaip. Žiūrinėjuos ir sau ką originalesnio, tai žiopsau panašius paveiksliukus lašinukus maskuojančius.
Darbėja - šaunus raudonis ir priekį gerai sugalvojot thumbup.gif

Tik kaip jūs tuose kiauraraščiuose akim nubėgus dar sugebat taisyt skaičiuot, kilnot keliasdešimt eilių - mistika. Jau tikrai greičiau ardyt ir per naują. Ir nervų susitaupytų. Žinoma, geriau, kad niekas nekristų.

Įlėkiau tik su instrukcijom - užtikau naują puslapiuką, kur nemokamai galima parsisiųst anglų kalba Brother, Silver ir Passap. Seni puslapiai kai kurie jau užsilenkę, o čia visiškas naujas, gal rasit ką tinkamo:
http://machineknittingetc.com/
Atsakyti