Ačiū visoms, pastebėjusioms rudąją suknutę
Amanita,suknutės visa apdaila vąšeliu padaryta
kvartetas, jau kaip ir laikas būtų parodyt paltuką ar dar vis be sagų
jautiena,tai gal mes galim padėt tau reikiamais siūlais apsirūpint, tu tik šauk garsiai
linaslinelis,bent jau nuotraukose visai normaliai tie megztukai žiūrisi, o už misoniuką tai tikrai verta pagirt
Darbeja, kad dėjo ir drebtelėjo vaizdų tyli tyli, o paskui optom rodo - nu gražu, ypač raudonoji, o užmestukas irgi reikalingas rūbas
Shura, tai tikra manekienka ir skersuoklis kiek kitoks, nauja versija , o to paskutinio nenufotkinai, kur mačiau
Na "pavarysiu" ir aš "optom"
Šitas megztukas megztas iš itališkų siūlų, neaiškios sudėties - ir vilnos, ir moheros, ir net šilko kažkiek yra ...
O čia lininis ...
Nu nepatinka man megzt iš lino ...
Vau.... Na jau tas itališkas tai be proto gražus. Vagiu idėją, gal kada prisiruošiu mamai panašų nunarpliot iš "neitališkų" siūlų. Kai bent jau truputį kitokių siūlų kiekį apmažinsiu (Turbūt dar po kokių metų? Nemažėja jie kažkodėl )
Ačiū VISOMS, pastebėjusiom mano mezginius
Shura, tavo visi darbeliai su cinkeliu , man labai gražu
Rašiau aukščiau, kad nepavyko padaryt kaip buvau užmanius, tai tikrai viršus ripsu, bet jau su virbalaliukais . Turiu ir Garter karietą, bet dar nebandžiau su ja žaist, tai ant mezginio pabijojau eksperimentuot, ir dar bijau to barškėjimo, nes vis tik daugiabutis............
L@imuže, kaip gaila, kaip gaila, kad nėr prie ko prisikabint
Ir smagu, kad temukė "pabudo" . Laukiu žadėtų vaizdelių
Shura, tavo visi darbeliai su cinkeliu , man labai gražu
Rašiau aukščiau, kad nepavyko padaryt kaip buvau užmanius, tai tikrai viršus ripsu, bet jau su virbalaliukais . Turiu ir Garter karietą, bet dar nebandžiau su ja žaist, tai ant mezginio pabijojau eksperimentuot, ir dar bijau to barškėjimo, nes vis tik daugiabutis............
L@imuže, kaip gaila, kaip gaila, kad nėr prie ko prisikabint
Ir smagu, kad temukė "pabudo" . Laukiu žadėtų vaizdelių
QUOTE(Shura @ 2013 06 17, 18:04)
va viena darbeliuka spejau nufotografuot, aciu kaimynei
Labai mielas darbelis, man dar nespėjus atsikratyti žieminio gelbėjimo rato tokie laisvi pats tas.
Valio, temutėje pabudimas , o aš jau galvojau, kad visos gamtoj bambas kaitina
L@imužė, kokių vasariškų grožių papylė, man tas tinklinis koks gražus . Gal pasidalintumėte perfokorta?
Shura, koks stiliukas, kokia aplinka
Rodausi ir aš su žadėtuoju, tik dar nespėjau rankovyčių apdailinti, žadu apnerti vąšeliu
L@imužė, kokių vasariškų grožių papylė, man tas tinklinis koks gražus . Gal pasidalintumėte perfokorta?
Shura, koks stiliukas, kokia aplinka
Rodausi ir aš su žadėtuoju, tik dar nespėjau rankovyčių apdailinti, žadu apnerti vąšeliu
QUOTE(akirera @ 2013 06 18, 09:14)
Akirera, visuma graži , bet klaidelių matosi (rašto sandūroje ir skylių teritorijoj), manau čia tik mūsų, mezgnčiųjų, akimis jos pastebimos. Tiesiog įdomu, kokia priežastis, ar akis mėtė, ar karieta falšyvina, nes įžiūriu pagrinde tik centriniam raporte, nors matosi ir kitur keliose vietose????
akirera nematau broko man grazu. ir mastau visgi imsiu ir nusibruzinsiu
Darbėja, ačiū už pastabas . Rašto sandūroje ne klaida, o akutės pradedamos kilnoti į kitą pusę, raštas virsta, centriniam raporte - taip, yra klaida, ten man falšyvino kelios adatos, palankstytos ir ažūre jos iš karto išsiduoda, bet neturiu kuo pakeisti, reikia nusipirkti naujų. Kaip sau, tai tiks
Perfokorta broliukui, o aš ją prisitaikiau silveriui, manau, kad yra klaidelių, gal broliukui tinka. Rombo centre gėlytėje tikrai yra klaida, ir tas rašto perėjimas irgi gal turėtų būti kitoks. Tą perfokortą pačios osinkos merginos pagal šitą bliuzelę padarė, gal jos irgi kai kur suklydo.
Freke, ačiū Paimk ir nusibrūžink, man ji irgi labai patinka, o apsivilkus irgi gerai atrodo
Perfokorta broliukui, o aš ją prisitaikiau silveriui, manau, kad yra klaidelių, gal broliukui tinka. Rombo centre gėlytėje tikrai yra klaida, ir tas rašto perėjimas irgi gal turėtų būti kitoks. Tą perfokortą pačios osinkos merginos pagal šitą bliuzelę padarė, gal jos irgi kai kur suklydo.
Freke, ačiū Paimk ir nusibrūžink, man ji irgi labai patinka, o apsivilkus irgi gerai atrodo
QUOTE(akirera @ 2013 06 18, 07:14)
Valio, temutėje pabudimas , o aš jau galvojau, kad visos gamtoj bambas kaitina
as tebekaitinu... idegiau kieme neblogiau negu pajury (nors jura uz 2.5km, tai matyt itaka daro)...
mezgu pleduka, pritrukau siulu, nulekiau iki parduotuvytes - nebeturi, uztruktu iki 2savaiciu jeigu uzsakinet. pasakiau, aciu ir uzsisakiau is interneto...
akirera, labai grazus darbelis, as ir tokio noooriu (bet tingiu). jokio broko neiziurejau, tik kai darbeja paminejo, pradejau ieskot kur ir kas ten negerai
noreciau plonu bambuko siulu, kazin ar ka lietuvoj tokio parduoda? nes pas mus bambukas tik 4ply
Buvau pametus temą, tai net išsigandau kad tiek laiko niekas nieko naujo neįdeda, o pasirodo darbuojatės, darbuojatės, jei ne mezgamąja, tai klaviatūra
Ir aš pagaliau pasirodysiu ką nudirbau Iš tiesų, tai pirmas rimtas ir išbaigtas darbas, kiauraraštis kilnotas rankom. Nekokios nuotraukos, nes ant staigio ir dar su mobilka
Atleiskite už nuotraukų dydį, neturiu kada pataisyt, tikiuosi labai puslapių neiškraipys
Ir aš pagaliau pasirodysiu ką nudirbau Iš tiesų, tai pirmas rimtas ir išbaigtas darbas, kiauraraštis kilnotas rankom. Nekokios nuotraukos, nes ant staigio ir dar su mobilka
Atleiskite už nuotraukų dydį, neturiu kada pataisyt, tikiuosi labai puslapių neiškraipys
QUOTE(ilja @ 2013 06 18, 15:37)
Ir aš pagaliau pasirodysiu ką nudirbau
Ilja, labai gražu , o jau darbelio
Kaip tau gerai, jei turi tokį siūlų pasirinkimą
Akirera, pastabos jau ne tau. Tavo darbelis jau padarytas ir smagiai jį nešiosi. Tik kitom merginom besigaminančiom kortą reiktų gerai pastudijuot kad kartojantis raportui raštas gražiai sueitų. O gal brotherio variante ir būtų viskas OK????? O šiaip tai pati išlepinai preciziškais darbeliais, tai šiuo atveju ir kliūna smulkmenėlės Bet kadangi žinai priežastį, tai viskas OK. Su tų blogų ar streikuojančių adatų problema visos susiduriam
Trumpam įlekiu - oj, merginos šaunių kiauraraščių prikurpusios:)) Gal ir aš susigundysiu kada.
Ilja irgi prasikrapštei, jei rankom viską kilnojai. Matau daug siūliukų turit, tai tik megzt ir megzt
Akireros labai šaunus šiuolaikiškas atrodo. Vilioja...
Laimužės kai visad, be žodžių
Šura, o jūs iš kokių siūliukų mezgėt? man jūsiškis biški toks sunkokas klostėse atrodo. Gal gyvai visai kitaip. Žiūrinėjuos ir sau ką originalesnio, tai žiopsau panašius paveiksliukus lašinukus maskuojančius.
Darbėja - šaunus raudonis ir priekį gerai sugalvojot
Tik kaip jūs tuose kiauraraščiuose akim nubėgus dar sugebat taisyt skaičiuot, kilnot keliasdešimt eilių - mistika. Jau tikrai greičiau ardyt ir per naują. Ir nervų susitaupytų. Žinoma, geriau, kad niekas nekristų.
Įlėkiau tik su instrukcijom - užtikau naują puslapiuką, kur nemokamai galima parsisiųst anglų kalba Brother, Silver ir Passap. Seni puslapiai kai kurie jau užsilenkę, o čia visiškas naujas, gal rasit ką tinkamo:
http://machineknittingetc.com/
Ilja irgi prasikrapštei, jei rankom viską kilnojai. Matau daug siūliukų turit, tai tik megzt ir megzt
Akireros labai šaunus šiuolaikiškas atrodo. Vilioja...
Laimužės kai visad, be žodžių
Šura, o jūs iš kokių siūliukų mezgėt? man jūsiškis biški toks sunkokas klostėse atrodo. Gal gyvai visai kitaip. Žiūrinėjuos ir sau ką originalesnio, tai žiopsau panašius paveiksliukus lašinukus maskuojančius.
Darbėja - šaunus raudonis ir priekį gerai sugalvojot
Tik kaip jūs tuose kiauraraščiuose akim nubėgus dar sugebat taisyt skaičiuot, kilnot keliasdešimt eilių - mistika. Jau tikrai greičiau ardyt ir per naują. Ir nervų susitaupytų. Žinoma, geriau, kad niekas nekristų.
Įlėkiau tik su instrukcijom - užtikau naują puslapiuką, kur nemokamai galima parsisiųst anglų kalba Brother, Silver ir Passap. Seni puslapiai kai kurie jau užsilenkę, o čia visiškas naujas, gal rasit ką tinkamo:
http://machineknittingetc.com/