o pati ka?
as suknele mezgu, t.y. permezgineju n-aji karta. siulas jau gerokai padevetas atrodo, tai gali tekt ir mest
sponge issiardziau ryt gal susiklijuosiu nauja. ir adatas reik pasikeisti kur suvariau single motyva besimokindama visi mano darbai kol kas o ka? as gi nekantraudama sedevro laukiu naujo. o as tai ju gi nekuriu.....
na dabar tikrai atsiraskas pagelbes
QUOTE(Freke @ 2013 10 10, 14:37)
na dabar tikrai atsiraskas pagelbes
truputį metrai vietoj centimetrų buvo susimaišę
gal kuri turit nuorodą kaip megzt 1 arba kokius 2-3 motyvus Lace karieta? Mašina pas mane Brother KH881. Plasmasiukai tie yra, bet aš jais nemoku naudotis O gal apskritai 1 motyvą tik spalvoto rašto galima megzt?
QUOTE(une @ 2013 10 10, 12:59)
Davai mezgam ka nors kartu
gal toki? aaagnex: gali paprasciausiai rankom sutumt adatas atgal i B-pozicija ir nerastuos ju. apie plastmasiukus nieko nezinau...
QUOTE(jautiena @ 2013 10 10, 18:26)
aaagnex: gali paprasciausiai rankom sutumt adatas atgal i B-pozicija ir nerastuos ju. apie plastmasiukus nieko nezinau...
jau kaip ačiū Žiopla aš dar - elementarių dalykų nepagalvoju
Jau mezgu
QUOTE(jautiena @ 2013 10 10, 17:26)
gal toki?
aaagnex: gali paprasciausiai rankom sutumt adatas atgal i B-pozicija ir nerastuos ju. apie plastmasiukus nieko nezinau...
Man tai visai toks modelis netiktu
Ale ot kokia, pazyziau ir atmetu siulyma, ane? Ninarošna
na jomajo, mandra kokia, neitiksi...
sijona gal tada?
sijona gal tada?