Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o pati ka?
as suknele mezgu, t.y. permezgineju n-aji karta. siulas jau gerokai padevetas atrodo, tai gali tekt ir mest tongue.gif
Atsakyti
sponge issiardziau biggrin.gif biggrin.gif ryt gal susiklijuosiu nauja. ir adatas reik pasikeisti kur suvariau single motyva besimokindama doh.gif lotuliukas.gif visi mano darbai kol kas biggrin.gif o ka? lotuliukas.gif as gi nekantraudama sedevro laukiu naujo. o as tai ju gi nekuriu.....
Atsakyti
Laba diena,

noriu pasiteirauti ar yra kas galėtų numegzti mašina 1.60x2 m. dydžio pledą? ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaa: 10 spalio 2013 - 13:48
na dabar tikrai atsiraskas pagelbes wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 10 spalio 2013 - 13:50
Davai mezgam ka nors kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 10 10, 14:37)
na dabar tikrai atsiraskas pagelbes wink.gif mirksiukas.gif

truputį metrai vietoj centimetrų buvo susimaišę smile.gif
Atsakyti
gal kuri turit nuorodą kaip megzt 1 arba kokius 2-3 motyvus Lace karieta? g.gif Mašina pas mane Brother KH881. Plasmasiukai tie yra, bet aš jais nemoku naudotis doh.gif O gal apskritai 1 motyvą tik spalvoto rašto galima megzt? g.gif

Atsakyti
QUOTE(une @ 2013 10 10, 12:59)
Davai mezgam ka nors kartu  ax.gif
gal toki?
user posted image

aaagnex: gali paprasciausiai rankom sutumt adatas atgal i B-pozicija ir nerastuos ju. apie plastmasiukus nieko nezinau...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 10, 18:26)
aaagnex: gali paprasciausiai rankom sutumt adatas atgal i B-pozicija ir nerastuos ju. apie plastmasiukus nieko nezinau...

jau kaip ačiū bigsmile.gif Žiopla aš dar - elementarių dalykų nepagalvoju blush-anim-cl.gif

Jau mezgu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 10, 17:26)
gal toki?
user posted image

Man tai visai toks modelis netiktu blush2.gif
Ale ot kokia, pazyziau ir atmetu siulyma, ane? Ninarošna 4u.gif
Atsakyti
na jomajo, mandra kokia, neitiksi...
sijona gal tada?
user posted image
Atsakyti
Vis dar mandra biggrin.gif
Nu nesilazdavojam dafai;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 10 spalio 2013 - 21:57